Gå til innhold

jibb

Bruker
  • Innholdsteller

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

69

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Nylige profilbesøk

235 profilvisninger
  1. @ringo og arni, kan dere logge av litt?
  2. Betyr dette at fremtidige talenter vil få mer enn 1 sesong før de blir solgt videre? 😍😍😍
  3. Feite faen moen Prøvde så hardt han kunne å ødelegge matchen, inkompetente jævel
  4. Ja, det var veldig bra vi solgte han tidlig i hui og hast, det var jo en alt for stor risiko å la han prøve seg i eliteserien. Blir forsåvidt spennende å se om vi klarer å rykke opp fra Obos uten han
  5. En fare for alle bæringer å slippe inn haugevis med potensielle voldtektsmenn på hovis
  6. Gratulerer til VAR-teamet, klarer å gi straffe for ren takling på ball.
  7. VAR er for TV og klovnene i studio. Ødelegger opplevelsen av å dra på stadion. Er ikke vits i å juble lenger. Vet ikke om ambisjonene til NFF er at Sheik Mansour eller bin Salman skal kjøpe opp eliteserieklubber, men frem til det skjer så er det supporterne på stadion det handler om. Ned med driten.
  8. Det er jo karusellen til Styret i aksjon, det.
  9. Husker godt tiden etter mursteinen i Bergen. Da jeg tok det opp i et kommentarfelt, en liten uke etterpå, fikk jeg umiddelbart 10stk mot meg, som mente at én person ikke kan representere en hel klubb. Bergensere og ikke. Forsåvidt enig, men en murstein er en del tyngre enn en plastflaske. Ganske imponerende hvordan all fokus på STB i media er om alt annet enn fotball
  10. VAR hadde "funket" hvis de ikke var så inkompetente at de dømmer kun basert på stillbilder uten å se situasjonen i helhet. Gult kort til Isak for drøying etter snaue tre sekunder. Rødt kort og straffe etter å ha servert ballen ned i føttene til en angriper på tre meters hold (etter en VIF-hands). Saggi prøver hardt å gi Enga serien i dag. Funket ikke, prøv hardere neste gang!
  11. Hva har skjedd med Bobs motivasjonsevne siden RBK i semien? Gutta gidder ikke løpe, noe er galt i garderoben. Bob må virkelig få de på rett kjør igjen, hvis ikke går dette til helvete. Meling er som tryllestøv på banen, uten han så virker det ikke som at de gidder å løpe.
  12. Måtte skje. Faen. Hovedkommentator Harald Bredeli ble jævlig fornøyd nå hvertfall.
×
×
  • Opprett ny...