Jump to content

Fortsatt Blaa

Bruker
 • Posts

  193
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

664 profile views
 1. Føler at denne tråden etterhvert mistet litt glede og entusiasme! Vi har 7 poeng på 3 kamper! Vi er på topp! Nanne og veigar er på topp når det gjelder scoringer!
 2. Synes det er litt svakt at ikke Slum har like mange innlegg i denne tråden som det er bestillinger men.... Bra jobba Slum!
 3. Nettavisen Aalesund - Bare ligg unna! ...vet ikke om f. eks en Jørgen Pettersen vil la seg friste av muligheten for spill i eliteserien.... Vi trenger ALLE mann!
 4. Den matta der ser nesten bedre ut en Ski Statdion!
 5. For intense opplevelser, LIVE Ring 936 00 XXX! Kr 0,80 pr. minutt! Du blir ikke skuffet!! Ok, Slum?
 6. Med den gjestfriheten som follogutt fra Followers utøver synes jeg vi skal ta han på ordet! Møt opp folkens! Virker som en hyggelig gjeng. Behøver ikke være mange for å være hyggelige.. Lykke til med sesongen follogutt.
 7. Gi kantspillerne våre litt tid...Trygghet er det de trenger. Både Krestjansund og Branimir har definitivt potensiale. Krestjansund er ny i klubben - noen som husker de første kampene til Chippen...Tror han hadde 2,5 i snitt på VG-børsen etter 4 kamper eller noe...Man trenger tid for å komme inn i laget og spillemøsnter etc.. Branimir er forholdsvis fersk på førstelaget han også...Han kommer til å blomstre skikkelig etterhvert! Blir veldig bra dette!
 8. For å si det sånn - Ny spiss er vel ikke prioritet når overgangsvinduet åpner igjen. Vi har 4 rimelig jevne og gode spisser som holder bra nivå i Adeccoligaen. Neste år kan vi jo kjøpe Flo. Han er god nok til Tippeligaen. Det er vel andre lagdeler som er mere sårbare enn spiss-plassen... Forza!
 9. NEI! (men jeg tror jeg vet hvem han mener ) You know - Alltid - Uansett!
 10. Eller hva med Hentet herfra Her må alle mann stille opp!
 11. Skjønner hva du mener...og støtter deg delvis. Men man har også lov til å stille krav til laget man heier på. Av og til blir man skuffet og noen "usaklige" strofer kan komme ut... Hadde de vært likegyldige hadde jo det vært verre. Og Stabæk har faktisk hatt grunn til å bli kritisert ved noen anledninger siste sesongen... Stabæk - alltid uansett. Helt enig!
 12. Ta kontakt med personen under! Sjef OffEside! OffEside-Kurt lærer bort OffEside-reglene!
 13. Er bare jeg somer dum eller sliter AFTENPOSTEN med referatet. Får ikke oppdateringer jeg...Fortsatt 0-1
 14. Håpe kan man....Realistisk sett er vel sjansen ikke så stor.
×
×
 • Create New...