Jump to content

Giz

Bruker
 • Posts

  24
 • Joined

 • Last visited

Reputation

2

About Giz

 • Birthday 07/18/1966

Profile Information

 • Location
  Hosle

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.obhosle.no
 1. Tror kommentatoren på comoYo leste det ;-) Umiddelbar replikk!
 2. Litt rart å se Stabæks (jr-19) keepertrener i Røa-klær på treningskampen mellom Stabæk 2 og ØHIL på Jarmyra her om dagen. Har absolutt ikke noe å si på Silje, men selve sammensetningen med å ha Røas reservekeeper ganske langt inn i Stabæks tropp er muligens noe spesielt. Forøvrig er det godt å se at man fortsatt tar bra vare på Louisa (og etterhvert Tora) med tanke på egne keepertreninger. Jeg mener at man godt kunne ta i bruk egenproduserte keeper også i Stabæk på sikt. Det er massevis av kvalitet i de to ovennevnte keeperne.
 3. Dette kan da ikke være annet enn bra signeringer (som de andre dere har gjort foran 2012-sesongen). Vanja er veldig dyktig fotballfaglig, og Espen kjenner jo godt til Ingrid fra landslaget. Kunne ikke blitt bedre etter min mening :-) Ja. De er på plass begge to: Assistenttrener: Vanja Stefanovic Keepertrener: Espen Granli
 4. Jeg synes dommerforreningen burde ta affæren og bure inn dommeren som båste for ØHIL - Godset! Og NFF burde sette opp Stabæk-Øhil i 2.runde i rettferdighetens navn. Snakk om tulling! Ja ja. Digg å se Stabæk sette 14 kasser på Vestfossen! Klasse!
 5. Er vel ikke mange spørsmål jeg stiller, er det? Dersom du ser skikkelig godt etter setter jeg kun spørsmål ved hvorfor Nystuen settes inn. Det er vel lov det, eller ...? Desssuten skrev jeg inn relativt tidlig i dag, sto ingen ekspertkommentarer på om hvorfor Nystuen ble satt innpå et par minutter før slutt da gitt.
 6. Etter å ha lest mange innlegg på Forumet i dag må jeg si at det er en god del som ønsker å være "politisk korrekte" og belære de av oss Stabæk-supportere som er "midlertidig meget syke på sinnet" i 2x45 minutter mens det foregår en kamp der ute på Nadderud-parketten. Selv synes jeg det egentlig var litt digg å se at Jocke kliner til helt i overkant mye. Selv om det er fy fy å si slikt. (Og muligens sesongens klareste røde kort). OG, jeg synes det er fantastisk at Martin engasjerer seg og er oppe i trynet på våre spillere! Engsjement er også bra på tribunene og i forumet. Vi bør ha lov til å hyle og skrike og fortelle alt og alle at vi er MED Jocke og ikke mot selv om han tar i litt mye i tacklingen av snille snille gutten Bakke. Dessuten spilte Bjørnar dårlig, Somen var vel ikke allverden og hvorfor setter JJ inn Nystuen på slutten?
 7. Tipper sluttresultat 3-4! (Hvorfor ikke ...) Optimist, jeg vet det går bra til sist ...
 8. Er ikke dette Stabæks gamle stjerne Phillip Borgen da? http://semtex.sytes.net/obhosle/gallery/1999/bb3
 9. Kan gjerne få tilbake Chippen til Stabæk! Bra oppslag på vg.no nå: http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=119256 "Etter å ha pratet om Trinidad og Tobago i et drøyt kvarter, lyser han opp blant pressefolkene i Tyskland når VG Nett tar opp temaet Stabæk. - Det blir noen telefoner til Norge nå og da. Jeg liker å følge med på hva som skjer, og ringer Tom Stenvoll med jevne mellomrom, medgir han. - Hils Stabæk fra meg. Det må du gjøre, sier Chippen." Også kunne han ha lagt til: "Og ja, overgangen til Stabæk blir noe av. Regner med at jeg er tilbake for De Blaa rett etter sommerferien!" Kunne jo gjort såpass ...
 10. Stabæks tidligere keeper Anders Rotevatn spiller vissnok for Svelvik. Og Svelvik kommer en tur til Hoslebanen tirsdag 23. mai for å spille 3. div-kamp mot Øvrevoll/Hosle kl 19.00. Det er lov å komme å se på lillebror ØB/Hosle prøve å overliste Rote altså ...
 11. Giz

  Solli

  Solli har også levert til produksjonen av programbladene gjennom hele sesongen 2005! Glitrende arbeid! Og hans bilder kommer nok til å dukke opp både her og der i Stabæk-sammenheng fremover også.
 12. VG kjører en "Til Salgs" greie på Nanne ser jeg. "Pent brukt toppscorer til salgs for den rette prisen. Scorer alltid uansett" For øvrig synes jeg kanskje det har vært feil å ta inn de to siste svenskene. Send dem på utlån til oss i ØB/Hosle Fotball (3. div, avd. 3), så KANSKJE de kan få briljere litt de og på tampen av sesongen. Mener vi (Stabæk) har et par spillere i f.eks. Tom Stenvoll og Tommy Stenersen som er vel så gode ... http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=290325
 13. En gammel kjenning har puttet to ganger for Godset. Samir Fazlagic. Synes Stabæk burde gjøre det samme kanskje ...
 14. Kanskje butikken burde hete: Blaatt til lyst ... for det er jo lystbetont å handle Stabæk-effekter. Er det ikke?
 15. 55 min: MÅL:Bjørnar Holmvik Holmvik finter ut en FKT-spiller, og fyrer av fra 25 meter. Udjus er dekket i FKT-målet, og må se ballen gå inn oppe til høyre for ham.53 min: Gjestene har foretatt et bytte, og har også kommet best i gang etter pausen.
×
×
 • Create New...