Jump to content

SimenHoffofc

Bruker
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by SimenHoffofc

 1. Det å miste Seb ser jeg ikke på som noe veldig stort tap for å være ærlig, vi har nok av spillere som uansett ville vært foran han i køen, og mtp på lite spilletid hos oss har jeg forståelse for valget hans om å bytte klubb.
 2. 14 stk duger, men hadde vært fett om flere ble med! Meld dere på dersom dere har mulighet folkens :-) Kan love god stemning!
 3. Er det garantert at det blir tur uansett hva? Vil det bli fiksa alternativ transport dersom det blir for få påmeldte til å sende buss? Vil være en smule dumt å forhåndskjøpe billetter dersom bussturen skulle bli avlyst grunnet for få påmeldte f.eks...
 4. Påmeldt!✅ Dette blir bra, håper så mange som mulig blir med til rosenes by!
 5. Defensive dødballer må terpes på asap! Er det mulig...
 6. Det vi holder på med nå er MILDT sagt skuffende å se etter det vi leverte mot AAFK sist...
 7. Jeg personlig liker fotballferdighetene til Høiland. Kvikk spiss med relativt gode avslutningsferdigheter,men oppførselen hans er forkastelig for å si det mildt... Men for all del, han kunne faktisk tilført oss noe ekstra på topp sammen med Ohi
 8. Jævlig synd det er på en onsdag, skulle gjerne vært med...
 9. Vil ikke akkurat påstå at det ble kaos da vi signerte Asante og Dio like før seriestart 2015 men... Ble kaos for motstanderlaget. Sant, 2015 sesongen var vi FAEN meg gode ass!
 10. Vil ikke akkurat påstå at det ble kaos da vi signerte Asante og Dio like før seriestart 2015 men...
 11. Både Peter og Hassfjell er 2 veldig bra kandidater spør du meg!!!
 12. En tøff duellspiller inn på midtbanen, en rask og teknisk inn på høyre/venstre vingen og sist men ikke minst en klassespiss av dimensjoner så har jeg trua neste år! :-)
 13. Jævla synd at jeg ikke får vært med til Grimstad imorra... men tentamen kaller
 14. Ikke for å være frekk bergo,men hjelper ikke så veldig mye at vi vant 5-0 borte når vi starter på 0-0 på søndag og MÅ ha en seier...alt kan i teorien skje mot start på søndag,men har trua på seier!
 15. Påmeldt! Dette blir jævlig bra,håper så mange som mulig blir med til rosenes by!
 16. På mailen står det at det er avreise 08:00, men på påmeldingsiden sto det 09:00, hva er riktig avreisetidspunkt?
×
×
 • Create New...