Gå til innhold

SimenHoffofc

Bruker
  • Innholdsteller

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SimenHoffofc

  1. Det å miste Seb ser jeg ikke på som noe veldig stort tap for å være ærlig, vi har nok av spillere som uansett ville vært foran han i køen, og mtp på lite spilletid hos oss har jeg forståelse for valget hans om å bytte klubb.

  2. Er det garantert at det blir tur uansett hva? Vil det bli fiksa alternativ transport dersom det blir for få påmeldte til å sende buss? Vil være en smule dumt å forhåndskjøpe billetter dersom bussturen skulle bli avlyst grunnet for få påmeldte f.eks...

  3. Jeg personlig liker fotballferdighetene til Høiland. Kvikk spiss med relativt gode avslutningsferdigheter,men oppførselen hans er forkastelig for å si det mildt... Men for all del, han kunne faktisk tilført oss noe ekstra på topp sammen med Ohi :D

  4.  

     

    Få inn spillere tidlig denne gangen og få samkjørt laget. Bare kaos med signeringene de siste åren rett før seriestart, gir en tung start på sesongen.

    Vil ikke akkurat påstå at det ble kaos da vi signerte Asante og Dio like før seriestart 2015 men... :P

    Ble kaos for motstanderlaget.

     

    Sant, 2015 sesongen var vi FAEN meg gode ass!

  5. Få inn spillere tidlig denne gangen og få samkjørt laget. Bare kaos med signeringene de siste åren rett før seriestart, gir en tung start på sesongen.

     

    Vil ikke akkurat påstå at det ble kaos da vi signerte Asante og Dio like før seriestart 2015 men... :P

×
×
  • Opprett ny...