Gå til innhold

Gjesten

Bruker
  • Innholdsteller

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

28

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk
  1. Sikre kilder sier at Tommy Høiland er signert, presenteres i morgen……..Kjør da ! God tur…..uff uff
  2. Det ryktas om to nye spisser som har signert, noen som veit ? Tipper Sindre M Hansen, og har høyrt at Boli er sett på Nadderud ! :-0
  3. + Oskar Løken (på benken igår) Skarpe rykter om at Sindre Mauritz Hansen fra Asker er nær en signering….bra spiss som har mange mål på CVn….kanskje litt lik Memehti som spiller type, men fortsetter han utviklingen får han fort sitt gjennombrudd i Eliteserien. Flere andre klubber har også vært ute etter Hansen. Må vel også regnes som lokal, er vel fra Holmen området !!
  4. Stabæk har en merkelig modell, årets siste år jr- 97 årgang er ikke eneste eksempel på talent som forsvinn. Både Harald Holter og Christoffer Solbakken fra 96 årgangen ble skvisa…meget gode spillera begge to. Holter er nå godt etablert i OBOS for Konsvinger…blir en stor spiller om noen år.
  5. Ryktan sier at dette her er siste kampen til flere av 97 spillere. Keeper Mørch skal til Collage fotball i Usa sammen med Jeppe Hærhe. Marcus Mehnert får visstnok ikke proff kontrakt av Stabæk, men er ønsket av flere andre klubba. Forstå det de som kan, nok et fremtidig talent skuslet vekk. Bencsik til Asker. Østvold er vel også på vei bort. Merkelige valg av Stabæk.
  6. Her må det bygges og da må vi tåle et nedrykk. Stabæk 2 har snittalder på 17 år og er gode i 2.div…..bygg et lag, samhold, klubbfølelse, kontinuitet rundt et slikt fundament og du får et topplag om 5-6 år. Selvfølgelig ispedd rutine og erfaring.
  7. Ny skribent på forumet, men mangeårig leser, innflytter og Stabæk-fan som kjenner klubben på godt og vondt. Klarer ikke dy meg lenger og hiv meg på i debatten. Antoni Ordinas skal og må bli den nye trenaren, han kjenner klubben og akademiet godt, har god kompetanse, er engasjert og har passion. I tillegg tror jeg han ser talentene i klubben og vil ta meg se de istedefor leiesoldater som er korte dårlige løsninger !
×
×
  • Opprett ny...