Jump to content

Leskur

Bruker
 • Content Count

  347
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Leskur last won the day on September 10 2020

Leskur had the most liked content!

Community Reputation

616

About Leskur

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

673 profile views
 1. https://www.vg.no/sport/fotball/i/BlG4qE/solbakken-ber-norsk-fotball-beloenne-gressklubbene-fra-ny-milliardavt Hvis NFF hører på pappa Solbakken og kopierer gressfondet fra nederlandsk fotball, vil kanskje sjansen øke. Men å sette sin lit til at NFF gjennomfører... Evt kan vel noen tipse Nikki Schei i Bærum MDG! Da blir fort noe i Budstikka 😄
 2. "Han legger til at han har vært i kontakt med klubbens fysioterapeut og materialforvalter, og at de har hjulpet han med både treningsprogram og utstyr." Sånn som han offentlig har ønsket seg en permanent overgang til Tromsø i høst, føler jeg dette ikke er en så stor sak. Bjarmann nevner at de vanligvis prioriterer å følge opp unge spillere på utlån, men at de kan ta lærdom av dette. Alle spillere er forskjellige etc...
 3. Med interesse fra Danmark og andre utenlandske klubber er jeg ikke veldig optimistisk.
 4. Tromsø har til 15. januar på å utløse klausulen på 800 000. Men de har signert Espejord og vil ha en yngre tropp fremover. https://www.budstikka.no/fotball/azemi-spesielt-at-ingen-i-stabaek-har-tatt-kontakt/621757!/
 5. Jeg kjøper miljø argumentasjonen. Samtidig klarer jeg nok aldri å glemme skaden til Rusike i serieåpningen mot LSK for to år siden. Mulig matta funker tidlig på året hvis klubben holder seg unna kvalikhelvete. Men den skaden var jævlig og se!
 6. Er det ikke en nemnd som bestemmer for unge spillere? Husker ikke helt aldersgrensen, men antall a-lags kamper teller positivt.
 7. Jörgen Lennartson er ny trener i Helsingborg.
 8. For en nydelig oversikt du har laget. Takker
 9. https://www.vg.no/sport/fotball/i/qAOq9E/kilder-til-vg-kvinnene-gikk-glipp-av-150-millioner-i-ny-tv-avtale
 10. Svært få, om noen, ES pundits jeg har savnet fra den kanalen mens Discovery har holdt på. Blir spennende å se om de faktisk viser målene under fotballrunden eller om dette er noe de bare interessert i når de ikke har rettighetene selv.
 11. Betryggende at han sier det har vært en skuffende sesong for laget. Håper at han blir helt frist til oppkjøringen.
 12. Tenkte først og fremst historisk. Alle vi har hentet fra bla Heming...
 13. Olli kom hit litt sent for å bli egenutviklet. Kornelius går muligens. Her legger jeg bare forferdelige mange timer på FM til grunn. Der gjelder det å hente folk senest overgangsvinduet etter å ha fylt 18.
 14. Det nevnes også i artikkelen at kravet om egenutviklet skal gjelde spillere som har kommet til klubben i ung alder. Her vet jeg ikke hva styret har lagt til grunn for egenutviklet tidligere. Nok av helter og legender som opprinnelig har kommet fra andre klubber i Bærum og Oslo vest.
×
×
 • Create New...