Jump to content

Leskur

Bruker
 • Posts

  463
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Leskur last won the day on June 17 2021

Leskur had the most liked content!

Reputation

907

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,182 profile views
 1. @blaasoldat Er du den av oss blaa som befinner seg i eksil på Sunnmøre? I så fall kan jeg skjønne skepsis med tanke på hvordan det gikk sist den duoen kom tilbake til eliteserien. Men var ikke AaFK ræva på spiller logistikk etter opprykket? Pluss Castro som ikke leverte året etterpå? Med mindre Ringo sier dette er den nye Wiggen er jeg enn så lenge forsiktig positiv!
 2. Sjekket opp intervjuer med han for et par uker siden og da var han klar på at planen var å fortsette i MLS litt til. Tar nok tid og fikse branntomta han kjøpte i Oslo.
 3. Kult å få folk fra andre verden engasjert via eminente FM! Slenger meg på og spør om Piggy og Hammy kan signere en evt drakt? Må skaffe meg nyere FM for en ny Stabæk save merker jeg nå.
 4. https://www.budstikka.no/derfor-tok-han-til-tarene/s/5-55-1303987 "Spillerne kommer til å få én uke fri etter kampen lørdag, deretter skal de trene i tre uker før de får fri fra 28 november."
 5. Diskerud starter mot Ronaldo & Co. Hadde helt glemt at han spiller på Kypros.
 6. Håper på ny giv for dette laget også!
 7. Har ventet på fordelene med deg og ditt forhold til Atta Aneke! En av få som fremstår legit i bransjen. Begynner å skjønne at vi nå tar de unge inn på lån, med opsjon, når de virkelig er gode. Takk for spiss mann!
 8. Takk for mye god jobbing Oddbjørn. Ingen tvil om at du tok opp klubben et par hakk på ditt felt når du kom inn. Lykke til videre!
 9. https://kaaffa.no/nyheter/delaveris-med-ut-sesongen Tittel på link litt misvisende, blir bekreftet lenger ned at Fredrik Brustad gir seg som fotballspiller pga skade. Takk for fine minner!
 10. Jeg har tenkt litt på dette med det mentale i det siste. Før kom folk til oss for å restarte karrieren så lenge vi ga de tid og kjærlighet. Når Lumanza og Skytte kom tilbake igjen gikk det jo helt skeis. Er vi rett og slett ræva nå på dette?
 11. Her må man ikke bli historieløse og glemme Brann og Richard Norling!
 12. https://www.tv2.no/sport/14952389/ Thorsby på vei til Union Berlin.
 13. Endelig en Orban jeg kan like 😍
 14. Morten Thorsby er siste gjest i Heia Fotball før ferien. Mye god prat. Ekstra morsomt at han skulle i bryllup til sin svenske lagkamerat etter Sverige kampene.
×
×
 • Create New...