Gå til innhold

Leskur

Bruker
  • Innholdsteller

    505
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    8

Leskur vant dagen sist 1. Desember 2022

Leskur hadde mest likt innhold!

Omdømme

986

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Nylige profilbesøk

1 532 profilvisninger
  1. Fy faen i helvete for denne jævla situasjonen! Drit da i Stikka De eneste ansvarlige er Bærum Høyre. Jeg flørtet med tanken om å stemme dit sist da de virket som en garanti. Jævla quizlinger! Og føkk meg for og være naiv. Har prøvd å fortelle meg selv de siste månedene at denne gangen skal nye Nadderud komme. Ikke tenk negativt. Denne gangen skal det ikke bli utsatt igjen... Forsøkte meg på semifinalen mot Brann i fjor vår. Selv med sola mitt i trynet klarte jeg meg der i ca 15 min før de kroniske smertene tok overhånd. Jeg dro ikke tilbake forrige sesong. Hvis hjørnene skal kuttes blir det no show for min del inn i evigheten...
  2. https://www.nettavisen.no/sport/norsk-fotball-i-kulissene-belgisk-klubb-vil-kjope-viking-keeper/s/5-95-1609088 Nettavisen skriver helt nederst i artikkelen at vi har lagt inn bud på Udahl i løpet av vinteren. Også er det kjempe gøy at de melder at Håkans begynner å bli utålmodig på overgang.
  3. Var det de samlingene som nå ble stengt for agenter? Digg hvis vi får utsatt Krim Jim og Molde sin grooming av neste generasjon.
  4. Den hadde jeg glemt! Mulig min hukommelse av hans betydning er farget av en FM save noen år senere.
  5. Og er det en ting jeg ønsker fra Bob så er det en ny Cole Grossman! Bare uten hjernerystelse.
  6. Jeg skjønte først hvor lite attraktive Stabæk var/er når Valsvik hadde null interesse i og komme tilbake etter lånet. Lars og Mush gikk hardt ut mot fasilitetene forrige sesong. Samtidig som Mush roste treninger med Bob på det nye kunstgresset senere. Kjipt å se kbk med alle signeringer. Trodde Bob ville ha litt å si selv med hjemlige spillere. Har vi som klubb fått et dårligere rykte blant spillere?
  7. Vi kan fortsette der slik jeg har forstått det.
  8. Da har Thorstvedt gått ut og sagt at han har visst om interessen i et par uker. Nusa og Ange virker som en fantastisk match på papiret. Så får vi to håpe at neste wonderkid har vokst opp på Bergersletta eller Gommerudbanen!
  9. https://www.vg.no/sport/fotball/i/l3oW5M/vif-topp-savner-europatoppen-jobb-ikke-klart-aa-levere Fra i fjor da VG undersøkte hva slags støtte klubbene hadde fått fra Europatoppen prosjektet. Registrerte at av de som ikke spilte i Europa var flere fornøyd med lederkurs. – Vi har hatt to deltakere på kurs for sportslig ledere som vi har vært veldig fornøyd med, skriver daglig leder i Stabæk fotball, Jon Tunold, på vegne av klubbens dame- og herresatsing. Er det noen som vet om disse fortsatt er i klubben inn i ny sesong? Ønsker at vi skal få noe ut av NFFs eskapader!
  10. Sayoba går til Kongsvinger. Blir ikke mer spilletid på han ser det ut som. – Vi har August Strömberg, og Sayouba er ikke hentet for å utkonkurrere ham på noen måte, men han er et rutinert og godt tilskudd til keeperteamet, sier Nystuen.
  11. Av de erfarne keeperene som er kontraktsløse har Rossbach i hvert fall stått mye i mål det siste året. Og er 3 år yngre enn Sayoba og McDermott med flere minutter totalt gjennom karrieren. Petterson skrøt av Granli som keeper trener så kan håpe at han får fram litt ekstra.
  12. Nå har ikke jeg sett mye av Sandefjord i år. Men kan Franklin Daddys Boy Nyenetue ha et uforløst potensial? Har stats å vise til som yngre på fotball.no og er kontraktsløs. Og Daddys Boy i Stabæk drakt må jo funke!
  13. Virker som de går for liten tid til kamp trikset for å selge billetter
  14. Takk for tips! Trodde Stabæk var utelatt nok en gang når jeg så den i går, men de starter altså sendingen med Nadderud. Mye som har endret seg med Bobs inntreden.
×
×
  • Opprett ny...