Jump to content

Leskur

Bruker
 • Content Count

  380
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Leskur last won the day on June 17

Leskur had the most liked content!

Community Reputation

744

About Leskur

 • Rank
  på grensen til fanatisk

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

826 profile views
 1. Stabæk 12 Robert Marcus Sandberg 4 Simen Søraunet WangbergKAPTEIN 15 Sturla Ottesen 18 Jeppe Arctander Moe 27 Nicolas Pignatel Jenssen 8 Herolind Shala 10 Markus Solbakken 11 Kornelius Normann Hansen 23 Oliver Valaker Edvardsen 32 Antonio Nusa 17 Fitim Azemi
 2. Er ikke dette planlagt? Selv om trenerbytte kom tidligere enn forventet. Positiv til litt ungt og nytt på trenersiden også. Og mannen har erfaring.
 3. https://podtail.com/no/podcast/trikkeligaen/grorudtrener-eirik-kjono/ Hørte på denne i dag. Dagsavisen sin podcast om Oslo fotballen. Ikke taktikk, men et fint innblikk i hans historie.
 4. Hvis Pignalet har lært fra Hanche... Var alltid enorm mot enga.
 5. Trolle? Mulig det er ekstra trivelig med stemningen rundt klubben for tiden. Men han kan absolutt tie. Selv har jeg aldri gått inn i dette oppgjøret med mindre entusiasme. Men jeg var også skråsikker på the double i 2008. Så nå snur det!
 6. https://www.dagbladet.no/sport/konkurrerte-mot-lukaku---veldig-stolt/73896123 Blir intervjuet om sitt forhold til brødrene Lukaku. Bra å lese at han smiler.
 7. Tobbe fikk 25 min på slutten da Brøndby nettopp tok gull på hjemmebane. Helt fantastisk med fans på tribunen!
 8. Det klarte Gent! Får håpe det drypper litt på oss hvis de kommer seg til gruppespillet.
 9. Velkommen! Husker jeg håpet vi skulle signere deg etter siste sesongen Tromsø rykka ned. Men så kom Yaw på sommeren og dekka det behovet. Vi har ingen Gamst Pedersen på dødball, men hvis du kan nærme deg 2017 sesongen blir du fort toppscorer slik troppen ser ut i dag!
 10. Er Valsvik et tapt prosjekt? Har ikke sett noe om en ordentlig klarering bortsett fra at han ikke mistrives i Trøndelag lenger.
 11. Tenkt det samme. Funket greit med Olsen Øveraas i fjor når det var behov i fjor og det norske markedet for stoppere er vanskelig.
 12. Ligger det en personlig konflikt bak her? Var ikke klar over at alle i Stb var kjønnsløse 😆
 13. https://www.budstikka.no/fotball/budstikka-sender-treningskampen-til-stabaek/636819!/ Bjarmann sier at de skal bruke hele troppen for å spre belastningen i denne kampen. Ellers kort intervju med fysioterapeut Moen – Det er ingen av spillerne som har vært syke som så langt har noen skikkelige ettervirkninger. Vi har monitorert spillerne nøye, sier han.
 14. Så deilig at det snart er i gang!
 15. https://www.tv2.no/a/10969187/ I denne artikkelen fra november 2019 er både Jon og han på den ballen.
×
×
 • Create New...