Jump to content

Leskur

Bruker
 • Posts

  446
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Leskur last won the day on June 17 2021

Leskur had the most liked content!

Reputation

866

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,072 profile views
 1. Morten Thorsby er siste gjest i Heia Fotball før ferien. Mye god prat. Ekstra morsomt at han skulle i bryllup til sin svenske lagkamerat etter Sverige kampene.
 2. Han har på seg riktig blaa farge på bildet de bruker i artikkelen. Utrolig synd hvis vi ikke henger oss med på dette prosjektet til Thorsby. Og muligheten for en skikkelig positiv artikkel i Budstikka med både nye og gamle blaa helter.
 3. https://www.eurosport.no/fotball/discovery-erfarer-mot-enighet-mellom-italiensk-klubb-og-norsk-profil_sto8995442/story.shtml Eurosport melder at Salernitana har lagt inn bud på 3 millioner euro for Bohinen. Håper vi ser litt av de pengene.
 4. Kan ikke se noe galt når det kommer til øltelt med aldersgrense på de to viktigste hjemmekampene vi har i høst. Både skjenking og tidligere oppmøte før kamp er blitt etterlyst på forumet tidligere!
 5. Kunne vel ønsket seg U i de to andre kampene, men deilig at Bryne slo Start i dag!
 6. Takk for et glimt av lys din gode dreng!
 7. Er dette første gang laget trener på matta denne sesongen? Det er så mange nyanser i gress debatten så greit å ha fakta klare...
 8. https://www.dagbladet.no/sport/millioner-kan-vaere-tapt/75950183 Dagbladet med en artikkel om norske klubber som har solgt til Russland i det siste. I følge db er det fortsatt 7-10 millioner av summen som enda ikke er betalt. Jon vil ikke kommentere tall, men sier de er i dialog med CSKA, som har sagt seg villige til å betale renter på det som fremdeles utestår. Legger med et sitat som gir meg litt betenkeligheter med tanke på årets budsjett. "Det er veldig utfordrende. Vi gikk inn i et år med god egenkapital, og vi har basert våre budsjett på blant annet denne overgangen. Vi kan slite med likviditet her. Vi må finne en løsning for hvordan vi skal hente inn penger, sier Tunold"
 9. Som CM/FM nerd ble jeg glad for å se alle bytter benyttet i en komfortabel seier! Viktig å gi spilletid når man kan for utvikling.
 10. Fortsatt ja. Tusen takk for at du kommer med mye god info @Richfor sånne som meg som hverken har kilder eller har vokst opp i nærheten av Nadderud. Er det AS eller Stabæk han representerer der?
 11. Hammarby IF har forøvrig alltid eid minst 51 % av ASet siden dual modellen ble introdusert i 2001. Mulig en ide for norske klubber for å engasjere supportere.
 12. https://www.budstikka.no/fotball/utelukker-ikke-stabaek-retur/693842!/ Vi er fortsatt i kontakt med Fredrik Haugen. Han vurderer flere alternativer og utelukker ikke en retur til Stabæk. Bjarmann bekrefter at det forsatt er dialog, samtidig som klubben har hentet andre spillere mens han har vurdert fremtiden. – I utgangspunktet er vi ferdige på midtbanen, med Martin Høyland ut og Patrick Metcalfe inn. I tillegg er Sammy Skytte på vei tilbake fra skade. Det er trangt om plassen, sier Bjarmann.
 13. Her tenker jeg du er inne på noe som kan gi litt håp fremover. En spiller uten blaa koblinger velger å komme tilbake selv om vi befinner oss en divisjon under. Enten er han helt sykt ærgjerrig pga kragebeinsbruddet eller så har han sett noe der.
 14. https://www.budstikka.no/fotball/forst-ble-han-kvestet-mot-brann-sa-fikk-azemi-et-nytt-slag/690840!/ Testet positivt på Corona dagen etter hjemkomst. Får derfor ikke dratt på sjekk før mandag. Ankelen og vrist er helt blå. Vondt, men han kan gå på beinet.
×
×
 • Create New...