Jump to content

Leskur

Bruker
 • Posts

  422
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Leskur last won the day on June 17 2021

Leskur had the most liked content!

Reputation

809

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

984 profile views
 1. I så fall er han gull verdt tenker jeg. Synd og høre Yaw fortelle om skade og operasjon i Heia Fotball. Usikker hvor mye han kan bidra på banen det halvåret han har ingen.
 2. Du er så på ball som det er mulig! Artikkelen om åpning av Tobbebanen kom tre dager etter artikkelen om slutt av prøvespill hos Budstikka. https://www.budstikka.no/fotball/stabaek-vil-nekte-unge-spillere-a-provespille-for-utenlandske-klubber/550365!/ https://www.budstikka.no/fotball/borkeeiet-om-utenlandske-klubbers-talentjakt-finnes-ingen-fasit/551106!/
 3. Jeg vil så gjerne ha trua på Kjønø! Samtidig husker jeg alt for godt hvor jævlige vi så ut under Henning Berg ved ny sesongstart.
 4. https://www.budstikka.no/stabaek-fotball/slik-skal-kjono-ta-stabaek-rett-opp-igjen/680969!/ Tror ikke denne er delt her inne enda. Gir en oppsummering for de uten pluss. Han har følt neddykket sitte i kroppen gjennom ferien. Ny opplevelse å rykke ned. Rekker blikket mot by sesong og opprykk. Tydelig på at det trengs spillere inn i hvert ledd. 3-4 klare forsterkninger hvor av to er rutinerte. Men vi har en god stamme, men forventer at samtlige forbedrer seg denne sesongen. – Nå er det opp til meg å få spillerne trent på måten jeg vil få dem trent. Det finnes ingen unnskyldninger nå. Jeg har en forsesong på å bygge form og spillestil, det har jeg savnet siden jeg tok over. Kjønø legger til at det er stor forskjell på trene et lag fra januar, og å overta midt i en sesong. – Nå må vi få bygget kultur, spillestil og få dem til å tåle treningen på det nivået jeg ønsker. Jeg må også vise den fotballen jeg står for. Det føler jeg ikke at jeg har fått vist i så stor grad. Kjønø snakker videre om at han føler mange valg ble tatt i høst med tanke på en redningsaksjon. Vil nå kjøre på med høyere press for gjenvinning og raskere balltempo med færre touch. Også avsluttes det hele med noen ord om hvor kokos kokosligaen er.
 5. Far og Rykkinn legende, Nikolaj, gikk ganske hardt ut mot klubben da alle østlandsklubbene bestemte seg for å slutte med prøvespill for sine egne talenter. Han var vel den siste (?) som dro fra oss etter prøvespill. Mulig at IAO brente noen broer med familien.
 6. https://www.ikstart.no/nyheter/enighet-om-opphorsavtale-mellom-start-en-drom-as-og-ik-start Da går det mot slutten på den legendariske satsingen i Kristiansand. Har ikke sett de siden de rykket ned. Er de en trussel til neste sesong?
 7. Mulig det er noen egne regler for Conference League. Flere lag i gruppespillet som har mindre kapasitet enn Aspmyra.
 8. Ser gjerne at vi unngår folk med metoo spøkelser! Uansett hvor jævlig det går vil jeg ikke at vi skal ha samme moralske kompass som LSK...
 9. Heldigvis går det litt til helvete for Brann også. 3 stoppere ute før dagens kamp og nå må en til ut etter 10 min spill.
 10. Kan jeg please be dere om å stikke innom No Stress på vei til Bybanen? Turistattraksjon nå. Det var der det famøse nachet ble skapt. PS. Pass dere for Zacken.
 11. Utsatt beslutning til tidligst november. Leder av utvalget tror det vil skje da. - Vi trenger oktober på oss for å bearbeide dette før det går til utvalgene, sier leder i hovedutvalg for miljø, idrett og kultur, Dag Egil Strømme (H). Forteller også at denne saken har vært krevende og jobbe med politisk. Og at kostnadsbildet har gjort at det har tatt så lang tid. Faen heller. Det har ikke akkurat blitt noe billigere med tiden! Intervju med Jon på slutten hvor han snakker om usikkerheten og at spesielt de siste fem seks årene har vært krevende.
 12. Stabæk 12 Robert Marcus Sandberg 2 Kasper Søndergaard Pedersen 15 Sturla Ottesen 18 Jeppe Arctander MoeKAPTEIN 27 Nicolas Pignatel Jenssen 5 Ivan Mesik 8 Fredrik Haugen 22 Sammy Solitaire Siddharta Skytte 24 Kaloyan Kalinov Kostadinov 7 Mathis Gazoa Kippersund Bolly 9 Pål Alexander Kirkevold 1 Marius Amundsen Ulla 4 Simen Søraunet Wangberg 10 Markus Solbakken 11 Kornelius Normann Hansen 16 Martin Høyland 17 Fitim Azemi 67 Tortel Lumanza Lembi
×
×
 • Create New...