Jump to content

Leskur

Bruker
 • Posts

  441
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by Leskur

 1. Takk for et glimt av lys din gode dreng!
 2. Er dette første gang laget trener på matta denne sesongen? Det er så mange nyanser i gress debatten så greit å ha fakta klare...
 3. https://www.dagbladet.no/sport/millioner-kan-vaere-tapt/75950183 Dagbladet med en artikkel om norske klubber som har solgt til Russland i det siste. I følge db er det fortsatt 7-10 millioner av summen som enda ikke er betalt. Jon vil ikke kommentere tall, men sier de er i dialog med CSKA, som har sagt seg villige til å betale renter på det som fremdeles utestår. Legger med et sitat som gir meg litt betenkeligheter med tanke på årets budsjett. "Det er veldig utfordrende. Vi gikk inn i et år med god egenkapital, og vi har basert våre budsjett på blant annet denne overgangen. Vi kan slite med likviditet her. Vi må finne en løsning for hvordan vi skal hente inn penger, sier Tunold"
 4. Som CM/FM nerd ble jeg glad for å se alle bytter benyttet i en komfortabel seier! Viktig å gi spilletid når man kan for utvikling.
 5. Fortsatt ja. Tusen takk for at du kommer med mye god info @Richfor sånne som meg som hverken har kilder eller har vokst opp i nærheten av Nadderud. Er det AS eller Stabæk han representerer der?
 6. Hammarby IF har forøvrig alltid eid minst 51 % av ASet siden dual modellen ble introdusert i 2001. Mulig en ide for norske klubber for å engasjere supportere.
 7. https://www.budstikka.no/fotball/utelukker-ikke-stabaek-retur/693842!/ Vi er fortsatt i kontakt med Fredrik Haugen. Han vurderer flere alternativer og utelukker ikke en retur til Stabæk. Bjarmann bekrefter at det forsatt er dialog, samtidig som klubben har hentet andre spillere mens han har vurdert fremtiden. – I utgangspunktet er vi ferdige på midtbanen, med Martin Høyland ut og Patrick Metcalfe inn. I tillegg er Sammy Skytte på vei tilbake fra skade. Det er trangt om plassen, sier Bjarmann.
 8. Her tenker jeg du er inne på noe som kan gi litt håp fremover. En spiller uten blaa koblinger velger å komme tilbake selv om vi befinner oss en divisjon under. Enten er han helt sykt ærgjerrig pga kragebeinsbruddet eller så har han sett noe der.
 9. https://www.budstikka.no/fotball/forst-ble-han-kvestet-mot-brann-sa-fikk-azemi-et-nytt-slag/690840!/ Testet positivt på Corona dagen etter hjemkomst. Får derfor ikke dratt på sjekk før mandag. Ankelen og vrist er helt blå. Vondt, men han kan gå på beinet.
 10. Velkommen tilbake! VG melder at overgangssummen er 1.5 til 2 millioner. God pris for en spiller med kontrakt i tre sesonger til med det skrikende behovet vi har for spillertypen. Det er så vakkert med gamle blaa som ønsker seg tilbake i denne situasjonen 💙
 11. "Sportssjefen påpeker at han har personalansvar og ikke kan fortelle hva Kirkevold tjente. Men etter det Budstikka har grunn til å tro, dreier det seg om rundt en tredjedel av påstanden om 330.000 i måneden"
 12. Olden Larsen til sommeren før Mjøndalen er på? Mulig aktuell for eliteserieklubber men her er det enn så lenge ikke snakk om lang suspensjon fra russiske klubber. Vi trenger flere med nese for mål.
 13. Husker ikke hvordan matta var ved seriestart, men Knudsen var ute og meldte før kamp i oktober. https://www.nettavisen.no/sport/knutsen-onsket-kampen-utsatt-sa-ble-stabak-feid-av-banen/s/12-95-3424186719
 14. Var ikke det etter 1-5 i Drammen i cupen? Hvor vi faktisk gikk opp i ledelsen med Ottesen. Mener Kjønø kjørte et møte med troppen etterpå, vi lå sist på tabellen, siden handlet det om å stenge igjen bakover resten av sesongen. Med labert resultat.
 15. I så fall er han gull verdt tenker jeg. Synd og høre Yaw fortelle om skade og operasjon i Heia Fotball. Usikker hvor mye han kan bidra på banen det halvåret han har ingen.
 16. Du er så på ball som det er mulig! Artikkelen om åpning av Tobbebanen kom tre dager etter artikkelen om slutt av prøvespill hos Budstikka. https://www.budstikka.no/fotball/stabaek-vil-nekte-unge-spillere-a-provespille-for-utenlandske-klubber/550365!/ https://www.budstikka.no/fotball/borkeeiet-om-utenlandske-klubbers-talentjakt-finnes-ingen-fasit/551106!/
 17. Jeg vil så gjerne ha trua på Kjønø! Samtidig husker jeg alt for godt hvor jævlige vi så ut under Henning Berg ved ny sesongstart.
 18. https://www.budstikka.no/stabaek-fotball/slik-skal-kjono-ta-stabaek-rett-opp-igjen/680969!/ Tror ikke denne er delt her inne enda. Gir en oppsummering for de uten pluss. Han har følt neddykket sitte i kroppen gjennom ferien. Ny opplevelse å rykke ned. Rekker blikket mot by sesong og opprykk. Tydelig på at det trengs spillere inn i hvert ledd. 3-4 klare forsterkninger hvor av to er rutinerte. Men vi har en god stamme, men forventer at samtlige forbedrer seg denne sesongen. – Nå er det opp til meg å få spillerne trent på måten jeg vil få dem trent. Det finnes ingen unnskyldninger nå. Jeg har en forsesong på å bygge form og spillestil, det har jeg savnet siden jeg tok over. Kjønø legger til at det er stor forskjell på trene et lag fra januar, og å overta midt i en sesong. – Nå må vi få bygget kultur, spillestil og få dem til å tåle treningen på det nivået jeg ønsker. Jeg må også vise den fotballen jeg står for. Det føler jeg ikke at jeg har fått vist i så stor grad. Kjønø snakker videre om at han føler mange valg ble tatt i høst med tanke på en redningsaksjon. Vil nå kjøre på med høyere press for gjenvinning og raskere balltempo med færre touch. Også avsluttes det hele med noen ord om hvor kokos kokosligaen er.
 19. Far og Rykkinn legende, Nikolaj, gikk ganske hardt ut mot klubben da alle østlandsklubbene bestemte seg for å slutte med prøvespill for sine egne talenter. Han var vel den siste (?) som dro fra oss etter prøvespill. Mulig at IAO brente noen broer med familien.
 20. https://www.ikstart.no/nyheter/enighet-om-opphorsavtale-mellom-start-en-drom-as-og-ik-start Da går det mot slutten på den legendariske satsingen i Kristiansand. Har ikke sett de siden de rykket ned. Er de en trussel til neste sesong?
 21. Mulig det er noen egne regler for Conference League. Flere lag i gruppespillet som har mindre kapasitet enn Aspmyra.
 22. Ser gjerne at vi unngår folk med metoo spøkelser! Uansett hvor jævlig det går vil jeg ikke at vi skal ha samme moralske kompass som LSK...
 23. Heldigvis går det litt til helvete for Brann også. 3 stoppere ute før dagens kamp og nå må en til ut etter 10 min spill.
×
×
 • Create New...