Jump to content

Leskur

Bruker
 • Posts

  481
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Everything posted by Leskur

 1. Bare å øve på å rope ut "skandale" på bergensk fremover!
 2. Er det mer godvilje fra sponsorene i Bergen kanskje? Hadde løftet drakta enormt!
 3. Håper Mainz får beholde treneren så kan de komme langt. En interessant 17 åring på 192 som putta det siste målet. Bra klubb valg av Hanche når han har gått rett inn i laget. Så håper jeg dette betyr fast plass på landslaget i kvaliken, og EM om halvannet år!
 4. Med på fremtidig kaptein, men 6 poeng opp til Conference plass er da ikke langt?! Møter Freiburg om ikke så lenge også så kan bli en spennende vår.
 5. https://www.eurosport.no/fotball/solbakken-friskmelder-profil-for-em-kvaliken-ikke-noe-alvorlig_sto9415101/story.shtml Synd Hanche ikke fikk være med på holde nullen hele kampen i går. Imponerende av Mainz. Kan bli Europa spill på vår gamle kaptein neste sesong.
 6. Hadde vært fett med han og Ryerson fra start i CL!
 7. Jeg trodde vi bare holdt rolig kjeft om at vi spiller på dispensasjon frem til ny stadion? Har i hvert fall ikke tenkt å rope høyt om at RBK får spille i Europa på dispensasjon før vi har vårt eget på stell...
 8. Knall signering! Fått veldig godt inntrykk av Mush fra de podene jeg har hørt tidligere. Tenker vi får litt ekstra eksponering i media med en sånn profil. Gleder meg allerede til intervjuet med han og Wangberg etter seier mot RBK!
 9. Jeg vet ikke hvor lang tid det vil ta å få penger inn for solidaritets midler og evt prosenter. Men hvis både Hugo og Ola selges dette internasjonale vinduet er det i hvert fall digg å se at akademiet gir tilbake. Spent på om det er noen unge som tar steget denne sesongen.
 10. https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2022/discovery-erfarer-ranheim-angriper-klar-for-stromsgodset_sto9336833/story.shtml Marcus Mehnert virker klar for Godset.
 11. Er vi enige med Odd om overgang? Kan huske å ha lest at premisset var at summen ikke ble for høy.
 12. Lenger enn Udahl har tålmodighet
 13. Tenkte det samme uten å vite neste sesongs tropp. Men med Udahls erfaringer bak islendingen og Børven tenker jeg han vil være nr 1 uansett slik det utviklet seg. Lønn kan jo også være en greie... Er også mulig at han ikke var hypp på "Azemi" spiss rollen fra slutten av forrige sesong. For all del. Ønsket meg han i stb sjæl. Kanskje jeg bare finner på grunner for å ikke tenke at HamKam er en mer appellerende klubb enn oss per dags dato!
 14. Ønsket kanskje ikke å være bak Gift i køen?
 15. Har alltid likt Rossbach! Synd han og Odd/Fagermo havna i klinsj et par ganger pga kontrakt når han vel egentlig var klar for et steg videre i karrieren. Digg hvis vi får han inn som erstatning tidlig og gir han tillit.
 16. @blaasoldat Er du den av oss blaa som befinner seg i eksil på Sunnmøre? I så fall kan jeg skjønne skepsis med tanke på hvordan det gikk sist den duoen kom tilbake til eliteserien. Men var ikke AaFK ræva på spiller logistikk etter opprykket? Pluss Castro som ikke leverte året etterpå? Med mindre Ringo sier dette er den nye Wiggen er jeg enn så lenge forsiktig positiv!
 17. Sjekket opp intervjuer med han for et par uker siden og da var han klar på at planen var å fortsette i MLS litt til. Tar nok tid og fikse branntomta han kjøpte i Oslo.
 18. Kult å få folk fra andre verden engasjert via eminente FM! Slenger meg på og spør om Piggy og Hammy kan signere en evt drakt? Må skaffe meg nyere FM for en ny Stabæk save merker jeg nå.
 19. https://www.budstikka.no/derfor-tok-han-til-tarene/s/5-55-1303987 "Spillerne kommer til å få én uke fri etter kampen lørdag, deretter skal de trene i tre uker før de får fri fra 28 november."
 20. Diskerud starter mot Ronaldo & Co. Hadde helt glemt at han spiller på Kypros.
 21. Håper på ny giv for dette laget også!
 22. Har ventet på fordelene med deg og ditt forhold til Atta Aneke! En av få som fremstår legit i bransjen. Begynner å skjønne at vi nå tar de unge inn på lån, med opsjon, når de virkelig er gode. Takk for spiss mann!
 23. Takk for mye god jobbing Oddbjørn. Ingen tvil om at du tok opp klubben et par hakk på ditt felt når du kom inn. Lykke til videre!
 24. https://kaaffa.no/nyheter/delaveris-med-ut-sesongen Tittel på link litt misvisende, blir bekreftet lenger ned at Fredrik Brustad gir seg som fotballspiller pga skade. Takk for fine minner!
×
×
 • Create New...