Jump to content

rykkinn

Bruker
 • Posts

  826
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

rykkinn last won the day on November 18 2021

rykkinn had the most liked content!

Reputation

2,538

2 Followers

About rykkinn

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Pokerkjelleren til en kompis av en venn
 • Interests
  Lenge leve 151 og redbulltore

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

2,537 profile views
 1. Keepersituasjonen.. Sandberg som sliter med ettervirkning av en blanding av covid-19 og hodeskader, er en av Ulla og Engh klare for å muligvis teste seg i OBOS? Eller hente inn en litt mer erfaren keeper som kan konkurrere med Sandberg, typ en Sayouba, Cranix eller no lignende. Lån/kjøp. Også kan vi sende en av unggutta på lån mens den andre får matching på G19/2. lagskamper.
 2. Ottesen og Moe på backene. Inn med forhåpentligvis Race som kan bekle begge backene! Og det skulle vell komme en spennende back på trening snart og? Føler den lagdelen er god nok med evt Næss, Race og en ny back inn.
 3. Denne øvelsen er vell ikke akkurat egnet for dem som er treige heller... Tror ikke Pedersen er i dårlig form, men er bare treig, noe som vi vet fra før.
 4. Er mer at klubben kaller opp en bane etter en spiller som er tidlig i sin karriere.. og kan gjøre mange/noen dumme valg senere i karrieren som kan gjøre at den banen med navnet ser litt merkelig ut..
 5. Haha, tøft å ha treningsbanen oppkalt etter en (snart) RBK spiller
 6. Trist at det ikke har kommet inn noe nytt… i løpet av neste uke må det vell ha kommet inn 1-2-3 nye spillere?? Vi MÅ forsterke! Sette en stamme, formasjon og samspill TIDLIG, ellers blir det ikke opprykk i år
 7. Mye kule treningstøy hos Stabæk i år! Nike leverer som vanlig!
 8. Gutta tilbake på trening i morgen, håper mediegruppen i klubben er klare for ny sesong og enda mer updates! Intervju med spillere, trenere, presentasjon av nytt treningstøy, filme en typisk treningshverdag, osv… gi oss supportere noe å se på! Aldri feil å bruke tid på å se videoer fra klubben, istedenfor å lese på pensum på universitet… Kjör da mediegruppen! Dette er deres år
 9. «– Det er kjempefint at Torgeir sier det, sier Espen Moe, styreleder i Stabæk Fotball.»
 10. https://www.budstikka.no/fotball/bjarmann-vil-ta-stabaek-opp-men-apner-for-a-slutte/680117!/ «Torgeir Bjarmann (53) er supermotivert til å ta lede Stabæk tilbake til eliteserien. Men han kaster inn håndkleet hvis klubben mener han ikke er rett mann for jobben.»
 11. Lukter årets tur den helgen der
 12. Båttur til Fredrikstad, 4. august?
×
×
 • Create New...