Jump to content

rykkinn

Styret
 • Posts

  1,636
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  52

rykkinn last won the day on February 3

rykkinn had the most liked content!

Reputation

5,730

2 Followers

Profile Information

 • Location
  Pokerkjelleren til en kompis av en venn
 • Interests
  Lenge leve 151 og redbulltore

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

7,964 profile views
 1. Fikk en omgang for G19 landslaget idag mot Spania. Tapte 5-0. (4-0 til pause, ble byttet ut i pausen). Ny kamp mot Spania igjen på torsdag. (tidligere STB, Harald Linnebo Race, nå Moss, fikk spille 2. omgang, scoret selvmålet på 5-0). Lillebroren til Edvard Race👍
 2. I mine øyne er og denne teksten: «Stabæk bygger nærmest et helt nytt lag foran årets sesong» en vinkling som er ment negativt.. Selvfølgelig må spillere inn, når mange har gått ut (som ikke holdt mål). Det er jo normalt at lag henter, selger og slipper spillere mellom sesonger.. Når skal budstikka begynne å være mer positive rundt Stabæk a?
 3. Grei back up i obos, norsk er han og så da slipper man at en 2. keeper bruker opp en plass på utlendingsregistreringslisten. Er vell heller ikke så dyr heller. Satse på Rossbach står alle 30/30 i serien.👍 Ulla har vell prøvd seg på prøvespill i Ham/Kam og Levanger uten å fått noe kontrakt også. Klok, trygg og grei signering, uansett!
 4. Satse på det kommer noe intervjuer fra Spania snart og. Håper og at det lages noe innside opplegg og. «Hvordan ser en dag ut i Spania for Stabæk?» «rominspeksjon» «følg en spiller en dag» etc etc! Vi supportere er sulteforet for innhold!😎
 5. Hvor mange fler inn trenger vi? Og hvilke posisjoner ønsker vi spillere inn på?
 6. Martin Hellan (tidligere Stabæk) kan være på vei til Viking. Synd at denne spilleren ikke ble noe for Stabæk, men ikke sikkert han hadde hatt samme utvikling i Stabæk slikt som han har hatt i Kongsvinger.
 7. STB4LIFE med ny video på YouTube. Fantastisk engasjement fra denne brukeren, mange stb videoer ute på denne YouTube-kanalen!
 8. Lyn på Nadderud.. here we go: https://www.stabak.no/nyheter/enige-med-lyn-om-leie-av-nadderud
 9. Til 20. mars.. tikk takk!! ⏳⌛️
 10. Ullevaal skal legge om gresset i sommer og bruke tid på omlegging slikt jeg husker å ha lest. Sånn at flere kamper i sommer er uansett uaktuelt for Lyn på Ullevaal.
 11. 👏🏽 https://www.stabak.no/nyheter/ni-stabaek-gutter-pa-nffs-talentleir
×
×
 • Create New...