Gå til innhold

BananSkruen

Bruker
  • Innholdsteller

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

14

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk
  1. Hvis du ønsker autografer så er rådet mitt å dra på en trening. Alle spillerne stiller alltid opp på bilder og autografskriving etter treningen. Ok. Tusen takk Sau. Jeg har bare erfaring fra dette med autografjakt fra England. Der er det mye strengere og man får knapt sett en trening. Men jeg fikk autografen til Gerrard for mange år siden. Har den rammet inn på gutterommet. Håper jeg kan fylle på med Stabækspillere.
  2. Kult. Da håper jeg noen av profilene kommer. Disse damespillerne bryr jeg meg ikke særlig om. Visst knapt at Stabæk hadde ett lag. Trodde det var Asker som var best på damesiden i området.
  3. Velkommen Finner en oversikt over en del sanger her - http://www.stabaek.no/medlemssider/tribunesanger Tusen takk Daigo nr 10. Er nicket ditt fra han japaneren som spilte i Stabæk? Han Daigo Kombayasji eller hva han het?
  4. Er det vanlig? Trodde det vanlige var sånn ca 0 trening dagen før kamp jeg. Bør jo ha friskest mulig bein til kampen.
  5. Har sett en del på youtube og kjenner melodiene til flere av sangene som synges men det har ofte vært litt problematisk å få med seg hele teksten på tv. Spurte i en annen tråd om velkomstpakke. Får man utdelt en oversikt over de sangene som synges ofte og slikt når man melder seg inn? Eller finnes de på nettet osv?
  6. Alanzinho er en av grunnene til at jeg ble supporter igjen. Har jo alltid fulgt litt med men ble ekstra gira over at han kom tilbake. Han er jo på en måte helten fra barndommen. Kan dessverre ikke reise på tur i helgen selv, også kjenner jeg ikke noen andre. Tenkte kanskje å bli kjent med flere blaa på dette medlemsmøtet så jeg ikke føler meg alene på tur å sånn da. Rart det ikke er flere i Bærum som er Stabæk supportere egentlig. Nesten ingen av de jeg vokste opp drar på Stabæk kamper som jeg vet om.
  7. Hei Er ganske fersk supporter. Har egentlig fra jeg var liten holdt med Pool i England men har sett de aller fleste Stabæk kampene på tv når det ikke har krasjet med Premier League. Kan jeg melde meg inn i supporterklubben på møtet? Er det noen form for startpakke når man melder seg inn som man kan kjøpe? Tenker på drakt, skjerf, shorts og slikt. Pleier spillerne å stille opp på bilder og skrive autografer på disse møtene? Gleder meg til møtet.
×
×
  • Opprett ny...