Jump to content

greatone

Bruker
 • Posts

  654
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by greatone

 1. I lokalavisen her på Notodden står det at det er ett lån.... Ny keeper til Notodden Fotball Victor Gustavsen Engh er klar for Notodden Fotball, og 17-åringen er klar til lørdagens oppgjør mot Ørn Horten. Victor Gustavsen Engh og NFK-trener Magnus Erga. (Foto: NFK) Victor er keeper, og ble tatt ut på sin første landslagssamling høsten 2020. I vinter sto han G-18 landskampen mot Nord Irland, mens han satt på benken mot Tsjekkia og Belgia. Gustavsen Engh fyller 18 år i november, og Notodden låner nå spilleren fra Stabæk. Han går til daglig på NTG Bærum toppidrett Stabæk. I følge Notodden Fotball sine hjemmesider spilte han for Stabæk i treningskampene mot Arendal og Vålerenga i vinter. Han er hentet inn for å erstatte den skadde Espen Vasby.
 2. 2. omg et stort gjeesp. Vi er så tamme...
 3. Hvis det er tilfelle så er det helt håpløst!
 4. Fy som jeg savner Birger og Hanche!
 5. 0-0 og mange skader i begge kamper, heier jeg på!
 6. Litt sånn info halvparten av de som jobber for Rema kommer fra nav og jobber gratis for bærepose klubben gjør de en ok jobb, så får de jobb med ok betalt jobb
 7. De andre lagene har vel kamp til helgen. Noe vi ikke har...
 8. Det er bare 10 poeng opp til RBK... Det er det jeg forholder meg til. Statistikk er moro. Men vi teller opp først når "potetene blir tatt opp i Orkdal "
 9. Janne tatt av seg treningstøy og er pen i tøyet. Vi spiller bedre med engang!
 10. Jeg er så motivert for å se gutta rette opp for siste kamp!
 11. Ønsker meg Janne i dress til denne kampen!
 12. Det var nok JJ som styrte da. Men dengang fikk han det han ba om. Det jeg er bekymret for nå er at de yngste spillerne er de som viser mest guts og prøver å få med de etablerte med unntak av Shala.
 13. Gikk det utover deg på noen måte? Har han gjort opp for seg, ja Har han vært åpen om hvilke problemer han har, ja. Det er helt klart flaut og den eller de som har gjort dette burde gå i seg selv. Svaret fra @petter er og flaut!
 14. Når har vi hatt en god sesong åpning? I 2008 hadde vi en utrolig dårlig og kjedelig 0-0 kamp mot Molde. Det er vel kanskje et par sesonger etter det vi har åpnet bedre.. ikke veldig bekymret. Vi putter jo to mål da.
 15. Fordi? Kanskje Azemi spiller... da er vi jo ett topplag.
 16. Må ha putta tre etter at vi gikk i garderoben... 😉
 17. Kommentatoreren mener vi tapte 5-2 mot 08... skrudde jeg av for tidlig...? 😉
 18. Kjenner man er litt sulteforet på fotball når man sitter å teller ned til treningsmatch mot Odd liksom....
 19. Den der støttes så 100%. Så totalt uinteressant som den ligaen der, må være synkronsvømming.
×
×
 • Create New...