Gå til innhold

greatone

Bruker
  • Innholdsteller

    661
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    6

Innlegg skrevet av greatone

  1. 21 timer siden skrev asmats:

    Får håpe at vi har opsjon på tilbakekjøp

    I lokalavisen her på Notodden står det at det er ett lån....

    Ny keeper til Notodden Fotball

    Victor Gustavsen Engh er klar for Notodden Fotball, og 17-åringen er klar til lørdagens oppgjør mot Ørn Horten. 

    Victor Gustavsen Engh og NFK-trener Magnus Erga. (Foto: NFK)

    Victor Gustavsen Engh og NFK-trener Magnus Erga. (Foto: NFK)

    Victor er keeper, og ble tatt ut på sin første landslagssamling høsten 2020. I vinter sto han G-18 landskampen mot Nord Irland, mens han satt på benken mot Tsjekkia og Belgia. Gustavsen Engh fyller 18 år i november, og Notodden låner nå spilleren fra Stabæk. Han går til daglig på NTG Bærum toppidrett Stabæk.  

    I følge Notodden Fotball sine hjemmesider spilte han for Stabæk i treningskampene mot Arendal og Vålerenga i vinter. 

    Han er hentet inn for å erstatte den skadde Espen Vasby.

  2. 1 time siden skrev mbh:

    Å la frivillige gjøre gratis jobb, samtidig som alt overskudd går til eierne av ASet, er genialt. For aksjonærene i ASet.

    Hva med å la "investorene" vise hva de er gode for, ved å betale for egen moro/forretningsutvikling. Dagens modell med klubb og AS, likestiller frivillig arbeid med å jobbe gratis for REMA 1000. Sikkert givende hvis du er forelsket i Ole Robert, men håpløst naivt ellers.

    Litt sånn info halvparten av de som jobber for Rema kommer fra nav og jobber gratis for bærepose klubben gjør de en ok jobb, så får de jobb med ok betalt jobb

  3. 44 minutter siden skrev VestMar97:

    Nå er det vel ferie. Noe som er helt tragisk når man ligger nest sist i eliteserien. Spesielt når andre klubber som ligger lengre opp går ut og sier de gleder seg til en fri uke med mange gode treninger! TRAGISK

    De andre lagene har vel kamp til helgen. Noe vi ikke har...

  4. 6 timer siden skrev geirti:

    10 runder har gått (for oss), til vanlig er dette den første milepælen hvor "eksperter" sier at man kan begynne å se serien sette seg. Man kan begynne å se tendensene.

     

    Vel, her på berget har tendensene pekt rett ut portene for Janne, dessverre, men hvor ille er egentlig 6 poeng etter 10 runder? Alle skjønner at det blir endrykk hvis man fortsetter i dette tempoet, men tanken er vel at Kjønø skal få oss på sporet av litt høyere poengfangst igjen.

     

    Jeg har sjekket tallene for de 12 foregående sesongene, etter at man økte antall lag til 16, så dette bør være velig relevant tall å sammenligne med:

    Poeng etter 10 runder:

    1-4 poeng: kun 5 ganger har dette skjedd de siste 5 årene. Alle 5 har rykket ned, blant annet oss i 2012 og AaFK i fjor. Ingen har en gang klart kvalikk med så lav poengsum etter 10 runder. Legg merke til at Brann hadde 4 poeng etter 10 runder i år...

    5-8 poeng: hele 25 ganger har lag ligget på denne poengsummen. Det pleier å gå ganske dårlig, men på langt nær alltid. 9 direkte nedrykk, 6 kvalikkplasser og 10 ganger berget plassen uten kvalikk. Det tilsvarer omtrent 50 % sannsynlighet for nedrykk. Det er veldig høye tall med 20 kamper igjen å spille, men har vist seg å være vet veldig dårlig utgangspunkt. Vi må for eksempel fire år tilbake i tid for å finne sist et lag klarte topp13 med 8 poeng. Og vi har bare 6...

    9-12 poeng: her pleier de fleste lag å klare seg. Hele 54 ganger de foregående 12 årene har lag hatt denne poengsummen etter 10 spilte kamper. Det er 4,5 lag per sesong. Det har endt med noen nedrykk og kvalikkplasser, men omtrent 5 av 6 lag klarer seg unna. I år er det omtrent 4 lag på disse poengsummene (avhengig av hva Mjøndalen og Sandefjord presterer i neste kamp.

     

    Vi ligger altså jævlig dårlig an, med hele 50 % sjanse for at dette går i dass. Og for at de andre 50 % skal slå inn, så trenger vi at dette snur seg ganske raskt. Jeg mener å huske at jeg for noen år siden fant at 13 poeng var en kritisk grense etter halvspilt serie. For å komme opp dit må vi ha 7 poeng på de neste 5 kampene...

     

    Konklusjon: 50 % sannsynlighet for nedrykk høres kanskje ikke så ille ut, men ta frem et kronestykke, kast det, og tenk, før du titter, at hvis du ser feil side så er det Raufoss og ikke Rosenborg neste år, KFUM og Ikke Vålerenga. Grøss...

    Det er bare 10 poeng opp til RBK... Det er det jeg forholder meg til. Statistikk er moro. Men vi teller opp først når "potetene blir tatt opp i Orkdal "

  5. 1 time siden skrev haagy:

    Han står jo for en helt annen fotball om han får muligheten. 

    Han har muligheten, han er en del av at team, tviler på at Janne ikke lytter til de rundt seg! Har alltid vært undrende til å sparke treneren og ansette assistenten, har sikkert gått bra ett par ganger. Kjønø går bare å flytter kjegler og drar seg i håret han nå... jeg tror vi skal ta spillerene litt jeg.

  6. 6 minutter siden skrev Kaizer Alphonse:

    Hvis det kun er en spiss som skal redde oss ut av dette, så tror jeg vi må få inn en arabisk oljesjeik på sponsorsiden. 

    De siste årene med JJ får meg egentlig til å tenke på at 2008-gjengen nesten undervurderes. Var det JJ eller Pallskog-Farnerud-Segerstrøm som styrte laget det året / de årene? 

    Det var nok JJ som styrte da. Men dengang fikk han det han ba om. Det jeg er bekymret for nå er at de yngste spillerne er de som viser mest guts og prøver å få med de etablerte med unntak av Shala. 

×
×
  • Opprett ny...