Gå til innhold

supersilje

Bruker
  • Innholdsteller

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

4

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk
  1. Noen som har peiling på hvorfor Ida Elise Enget legger opp? Jeg finner ingen info, utenom at hun legger opp. Ser ieek ut til at noe nytt har dukket opp siden november?
  2. Samme her. Fikk en liten tass i sommer som kunne trengt baby- og barnestørrelser i mange år fremover. Tenker også det kunne vært bra sal i bay og barneklær - ikke til egen avl endda, men man har jo etterhvert en del venner og familie med unger. Pluss på noe litt 'penere' damestæsj? Herreklær i str xs blir likevel litt posete feil sted.
  3. Ja, kan hende vi skal ha annen tråd til løsning av dette problemet. Synes bare ofte det blir veldig sirkulært - de må ha interesse for å bli proffe - de får ikke interesse før de er proffe. Men helt sikkert at bedre publikum er nødvendig. Nå er det kanskje ikke så veldig mange damer generelt som drar på fotballkamp - jeg er i hvert fall ganske alene med den interessen i venninnegjengen. Da blir det gutta jeg drar med, men de gidder som oftest ikke på damekamp. Jeg vet heller ikke hvordan man skal løse problemet, en takker veldig for forståelse av at det er et problem. Jeg har opplevd veldig useriøse kommentarer til kvinnefotball, men det er ett stort skritt på veien at andre fotballfans ser at prestasjoner og insats e verdt å bemerke.
  4. Greit at man må jobbe på lik fot med mannlige spillere i samme liga og nivå, men 4000 før skatt for noe som nærmer seg heltidsjobb er jo nesten latterlig. Man tjener jo flere penger på å levere aftenposten. I 2010, da lønnivået var som høyest, tjente jenten fortsat bare en brøkdel av hva gutta fikk hjem - 6,8 % av snittlønna for herrefotball. Da kan man si hva man vill, men kvinnefotball blir ikke profft medmindre de får mulgiheten for å spille som proffer og leve av lønnen sin.
  5. Hun er så bra! Ikke bare sterk spille, men også teknisk flink. Leit at det ikke belønnes etter evne. Skal kvinnefotball opp i høyere luftlag, må man jo sørge for at det er lønn for jobben også.
×
×
  • Opprett ny...