Jump to content

gurre99

Bruker
 • Posts

  40
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

gurre99 last won the day on February 26 2017

gurre99 had the most liked content!

Reputation

79

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Leeds

Recent Profile Visitors

335 profile views
 1. Ikke for å pirke, men for å unngå at en misforståelse forplanter seg; Herman er en utpreget angrepsspiller. ikke for å pirke her heller, men spiller Espung fotball fortsatt?
 2. Hanche er vel ved siden av Ohi det heteste objektet... det kryr av Vetlessener rundt i Europa. Gjør det det? Unge, europeiske, spillende defensive midtbanespillere med pondustakter? Jeg syns alle de blir hentet fra Afrika. ja. ikke dermed sagt at han ikke har prestert ok innimellom, men mage klubber rundt i Europa som har mange på dette nivået og bedre.... La ham ta sine steg så blir det muligens noe.. Mange klubber i Norge han ikke hadde vært i nærheten av en 11,ver gitt. 2 år i Stabækk med stigning så blir det no annet....Hvilke Afrikanere på 17 år snakker du om?
 3. mener Emil B har kontrakt ut 3 klasse... ville vært rart ellers, men ikke utenkelig hvis han lånes ut. er jo et stykke unna kan det virke som!!
 4. Hanche er vel ved siden av Ohi det heteste objektet... det kryr av Vetlessener rundt i Europa.
 5. NM G19 kamp på Nadderud 23.6 kl 20 30 mot Kråkerøy
 6. Stabæk er videre til 3dje runde i G19 NM etter 2-1 seier over Oppsal. 2 mål av Martin Storesund og 2 assist av Tobias Børkeeiet.
 7. G 19 Interkrets Stabæk-Fredrikstad 7-0 (3-0) Mål: Kristian Thorstvedt, Oskar Løken 2, Ola Brynhildsen, Felix Anthonessen, Jesper Daland og Martin Storesund Assist: Magnus undal 2, Kristian Thorstvedt, Magnus Reistad, Christopher Cheng, Eivind Fallås Dahl
 8. Bytte ut Luc var idiotisk. Men fantastisk å se Stabæk kjøre over rbk,s midtbane i 2 omgang.. Bra kamp gitt:-) Litt mer grunnlag og Ba er eliteseriens beste spiller
 9. Anders Johan Johansen er vel på stabæk sin benk..
 10. Tipper det ender med det ene feilskjæret...Der tok jeg altså feil, gitt... Kan skje den beste det:-)
 11. seier 2-1 for Stabæk 2 i Valdres.
 12. Pause 1-0 til Stabæk i Valdres
 13. Flere som ryktes gå samme veien fra 01....men får telle opp tilslutt.
 14. Interkretskamp mot Bærum i kveld endte med en knapp 1-0 seier til Stabæk. Mål av Felix Anthonessen
×
×
 • Create New...