Jump to content

Bolivar

Bruker
 • Posts

  536
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Posts posted by Bolivar

 1. På 2021-7-22 den 9.37 skrev bluemaster:

  Det hjelper lite med penger på bok når supporterne er lei. 
  Der er vi nå dessverre.

  Supportere har hjerte for klubben, men vi ønsker oss også en viss kvalitet og at klubben tar oss på alvor.

  Vi er mange som har ropt etter nye, gode nok spillere og ofte berettighet kritikk av spillerlogistikken, dårlige treninger, kjedelige kamper, manglende profiler, dårlig kultur/holdninger hos spillere etc.

  Dette blir selvsagt speilet i forumet og rekrutteringen.

  Personlig syns jeg det er en umulig oppgave å rekruttere nye supportere. 

  Ikke engang sønnen min som elsker fotball klarer jeg å få til å heie på Stabæk!

  Jeg blir værende, men den kjærligheten lever på nostalgi og lite annet for tiden.

  Det virker her inne som om dere mener at antallet supportere er en slags naturlig funksjon av resultatene på banen.  Jeg har bodd mange år i England og på meg virker ikke denne sammenhengen så klar og ubrytelig. Mye er også avhengig av felleskap og til en viss grad rekruttering av venner og bekjente. Vet at en del klubber i Norge har jobbet med russen og har fått inn nye supportere den veien. Kanskje burde Stabæk Support tilby russen i Bærum gratis medlemskap første året og kanskje ha treffdag for russen på Blå ? Tenker høyt nå - og kanskje har dette vært prøvd, men jeg blit i litt action humør når jeg ser at det er rundt dobbelt så mange kanarifans som Stabæk-supportere på tribunen !

 2. 10 timer siden skrev Mike:

  Forumet gråter idag

  Jeg synes det er trist med hver eneste vi mister uansett hva de mener her inne,  Fra kampen i går : Lillestrømfans i massevis - anslagsvis 2-3 ganger så mange som oss i Stabæk support og det på bortetur. Misforstå meg ikke - Forumet er en kjempebra greie og det beste fanforumet i Norge. Supertakk til de som driver dette, men vi trenger flere supportere. Er vi åpne og inkluderende nok ? Jeg tror det er mange der ute som er fotballinteresserte og liker å føle seg som en del av et fellesskap. Hvordan får vi tak i dem ???  Kanskje vi burde rekruttere på skoler - ha åpne kvelder på Blå for nye supportere ??? Tenker høyt - men vi må bli flere - engasjerte fans er viktig for en klubbs suksess.

 3. Begynner å lure på om jeg er synsk: Mot Godset tenkte jeg på forhånd at vi ville få trøbbel med Flo-pasningene til Stengel. I dag gikk jeg til stadion og nesten regnet med at Lehne Olsen ville lure forsvaret vårt med fri rykkene sine. Eller kanskje jeg ikke er synsk - kanskje dette bare er åpenbart for de fleste som ser mye  Eliteseriefotball ???

 4. 30 minutter siden skrev Ace:

  Nå var din påstand at "vi spilte en mye bedre kamp mot Viking". Og som Kuk sier; det gjorde vi ikke.

  Ang Viking kontra Godset er det riktig at alle eksperter mente Viking var bedre før sesongen, men det viser seg at de kanskje tok feil. Å si at Viking er klart bedre pr. d.d. er hvertfall ikke riktig.

  Leser gjerne kommentarer i media etter kamper og i Stavanger skrev de at Viking "hang i tauene" og var heldige som fikk med seg 1 poeng.  Vil bli veldig overrasket om jeg finner noe slikt i Drammens Tidende etter kampen i går... Ingen kan vel for alvor påstå at Godset var heldige som fikk poeng i går ???? Noen her inne påstrår at vi hadde flere sjanser i Drammen enn Stavanger. Til dem vil jeg bare minne om at spiller du bra fotball,  så setter du sjansene dine. Det er ikke uflaks hvis du fks. ikke skårer på straffe.

 5. 30 minutter siden skrev odd:

  Tillot meg å tegne litt i bildet ditt.

  To spørsmål:

  1) Det første retorisk: Hva gjør Oliver?

  2) Det andre til de som kan mer om defensiv organisering enn meg. Hva bør man egentlig gjøre når motstanderen stabler opp 3 mann på offsidelinjen på motsatt side? Skal vi stole på sonene, eller må en fra midtbanen falle ned? Innbiller meg at det blir fryktelig baktungt om vi må ofre en fra midtbaneleddet på det der.. 


   

  Interessante poenger: Tror Oliver ble bedt om å passe dette rommet etter at Godset fikk noen overtallsjanser på denne siden.  Ellers blir vi vel lurt av skruen i ballen her. Sandberg ser først ut som om han skal gå for den og trekker seg (han gjør riktig), noe som kan ha skapt forvirring (?).  Vi har tid og bevegelsene våre er vel ikke de beste ?

 6. 20 minutter siden skrev kuk:

  Skytte startet for første gang på benken. En prestasjon JJ aldri har klart. 

  Om du teller målsjanser så tror jeg vi skapte vel så mange sjanser i går, som mot Viking. Jeg sa heller ikke at gårsdagen var sesongens beste kamp.

  Jeg forstår hva du mener, men sier som Drillo sa på en pressekonferanse etter en landskamp: Det er bedre med mål enn målsjanser 

 7. 32 minutter siden skrev nichb:

  Så langt er Godset et bedre hjemmelag enn Viking.. Og vinner de hengekampen er de faktisk forbi Viking på tabellen...så hvorfor er Viking "et langt bedre lag enn Godset"? 

  Jeg baserer det på stallen til Viking opp mot Godsets. Påstanden min er ikke veldig spesiell eller original, den er vel omtrent lik hva ekspertene forventet etter sine grundige analyser av mannskapene ved sesongstart. I tillegg skåret vi 3 ganger i Stavanger - og det pleier jo å tyde på at man spiller bedre fotball enn når man skårer 1 gang ? At ikke resultatene passer helt inn for de som hetser JJ her inne, får heller være...

 8. 12 minutter siden skrev kuk:

  Kødder du? Er det virkelig så vanskelig å se at JJ ikke gjorde jobben godt nok?

  Kampen i går var bedre enn de fleste av JJ`s kamper denne sesongen. Selv om vi tidvis slet mot Godset, så skapte vi flere sjanser enn i noen annen kamp denne sesongen. I tillegg klarte Kjønø noe som JJ ikke klarte: Å sette SS på benken.

  Dette er ikke riktig. Vi spilte en mye bedre kamp mot Viking - som er et langt bedre lag enn Godset. Vi skåret til og med 3 mål i Stavanger. Jeg synes nå jeg så Skytte på banen jeg da - prøvde han ikke til og med å ta straffe ?????

 9. 2 minutter siden skrev geirti:

  konklusjon: god start på kampen, og bedre enn de siste under Janne, men ikke årsbeste, og ikke godkjent.

  Jeg synes å tape for Godset som er et svakt lag og som vi veldig ofte slår i Drammen, er dårlig.  Mange skrek og hylte her inne da vi tapte med 2-1 mot serieleder Molde, mens når vi taper i Drammen mot et drittlag som Godset så et det løfterikt. Forstå det den som kan. I annen omgang ble vi overspilt.

 10. Dommer kan bli avgjørende i kveld. Nusa blir tidvis tatt hardt - hvor dommer legger lista på taklingene av han er viktig. Er visst etter EM blitt litt slik at mye sklir igjennom. Liker ikke utviklingen - ikke bra for oss som er et spillende lag. Nusa er ung og det er viktig at han ikke får skader på en kropp som ikke er ferdig utviklet

 11. 9 timer siden skrev arni:

  Det bedritne er at juli kampene burde gi sårt tiltrengte poeng, men nå får vi ikke inn forsterkninger før i august

  Det er unntak for spillere uten kontrakt utenom overgangsvinduene. Det trikses litt med sånt rundt om.

 12. 2 timer siden skrev bluemaster:

  Jeg frykter edrueligheten til Stabæk! Stabæk har jo blitt selve definisjonen på festbrems! 
  Vi har god nok tropp hilsen Styret! 😩😩

  Ja, jeg smilte litt da jeg leste Jon skrev at troppen var nesten som i fjor.  Det viser at han ikke har forstått at vi både har solgt  nøkkelspillere og at prestasjoner fra spillerne varierer over tid. Styret mener liksom at treners prestasjoner blir dårligere, mens lagets prestasjoner ikke blir det fra år til år - ikke en gang hvis vi mister nøkkelfolk. Det er jo omvendt - en trener blir oftest bedre med åra, men spillere har en kort og ofte ujevn utvikling og en tropp alltid må oppdateres med ny spillere..

 13. 1 time siden skrev Bjornh:

  De må gi jobben til Kjønø nå! Hadde selvfølgelig vært behagelig for ham om noen andre kom og ryddet først, og vi kunne gjort det om han fortsatt var i Grorud. Nå vil vi derimot si at han ikke er voksen for oppgaven om en annen ansattes til å rydde, og dermed frata ham all autoritet.

  Jeg synes vi skal gjøre som man ofte gjør å la han få jobben inntil videre - fungere. Han er ingen idealløsning i utgangspunktet - han har jo vært en del av trenerteamet - som ledelsen tydeligvis ikke mener er godt nok ...

 14. 2 timer siden skrev Latmann:

  Nå har vel Janne vært en del av "de" han også.  Jeg mener ikke at det er han som har bestemt at det skal selges spillere over en lav sko uten at det handles inn brukbare erstattere.  Men, hvis en trener ikke mener han har forsvarlige arbeidsforhold og rammebetingelser for å gjøre jobben sin på en skikkelig måte, burde han tatt sin hatt for lenge siden.  Han ville trolig kommet bedre ut av det i forhold til egen anseelse om han hadde gått for en god stund siden, med begrunnelsen at "dette kan jeg ikke lenger ta ansvaret for".  Når forutsetningene er så dårlige som de er, tror jeg mange ville respektert en slik avslutning.  Det ville dog trolig ha kostet ham en del i tapt etterlønn / fallskjerm.    

  Jeg forstår ikke helt  hva du mener med for lenge siden? I fjor havnet vi på øvre halvdel av tabellen. I år har vi hatt corona i troppen og to mislykkede spisskjøp. Vi har hatt et hardt program og egentlig er det vel bare 2 hjemmekamper hvor vi har vært veldig svake. Bortekampene i Molde og Stavanger er de beste på flere år.. 

 15. 4 minutter siden skrev Petter:

  Hersketeknikker? Når han skriver samme innlegget (med forskjellige ord) en, to og tre ganger i løpet av en snau halvtime så anser jeg det som spam. Da må det være lov til å si ifra. Jeg kunne selvfølgelig ha skrevet det i en privat melding til ham isteden, men jeg ser ikke helt at alt trenger å være så formelt hele tiden.

  Ja det er hersketeknikk: "Dette har vi hørt før", "Vi vet hva du mener" og selvfølgelig: "Ta deg en pause" ! Mange mener det samme på forumet hele tida - akkurat som ellers i samfunnet. Ytringsfrihet gjelder også retten til å få gjenta seg. 

 16. 9 timer siden skrev Joachim88:

  I mine øyne bør de kontakte Svein Maalen, står for attraktiv fotball i det minste.

  Ja - en mann som måtte gå i RANHEIM etter dårlige resultater er jo et selvfølgelig valg for oss i dagens situasjon...

×
×
 • Create New...