Gå til innhold

AndersO94

Bruker
  • Innholdsteller

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

26

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Nylige profilbesøk

582 profilvisninger
  1. Burde jo ha lært etter de to foregående sesongene, men etter uttalige klager og telefonsamtale med Unisports representant i Norge om mine issues hadde jeg et håp om bedring… den gang ei…
  2. Fikk nettopp bortedrakta, men stusser litt over trykket. Skal ikke alt være i samme farge? For hos meg er navnet svart mens resten er mørkeblått. Er forsåvidt ikke overrasket da det ikke er første dansen jeg har med Unisport og feiltrykking av drakter. Har vel hatt 5-6 runder med de tilsammen i 2022-2023.
  3. Har vært i kontakt med klubben som har tatt det videre med Unisport, jeg har også delt mine samt flere andres dårlige opplevelser med Unisport angående den jobben de har prestert å få til.
  4. DET vet jeg ikke, men mistenker trykkeriet ligger vegg i vegg med Carlsberg bryggeriet og de har fast lunsj der 🍻
  5. Har vært i kontakt med klubben angående disse problemene. Selv hatt 3 runder med feiltrykket hjemmedrakt og 2 runder med feiltrykket bortedrakt. Der jeg spesifikt forklarte hvilke feil de hadde gjort og sendte drakten i retur. Fikk likeveil feiltrykkede drakter om og om igjen. Endte med å få telefon fra en representant for Unisport Norge som selv tok turen til Danmark for å finne ut hva faen de driver med.
  6. Hørte Hernandez i intervju med Budstikka der han sa at han fortsatt er litt jetlagged etter reise fra Copa America. Så ut som det ville bli samme 11'er som mot Ranheim.
  7. https://www.stabak.no/nyheter/for-kampen-fkh-stb-19
  8. Vet ikke om dette er av interesse, men her er "Før kampen" til mandagens match: https://www.stabak.no/nyheter/for-kampen-stabaek--lillestrom2019 Jeg tar gjerne til meg ønsker om hva som kan tas med her i fremtiden. (Kommer så klart til å få inn toppscorer, assist, kort osv. når sesongen er kommet i gang. Ikke så lett å fylle inn dette til første match. Ser også at jeg har glemt å komme med et kort sammendrag av tidligere resultater mellom lagene som jeg har hatt tidligere, så dette kommer.
×
×
  • Opprett ny...