Jump to content

VicViper

Bruker
 • Posts

  505
 • Joined

 • Last visited

Reputation

129

About VicViper

 • Birthday 02/17/1986

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bærum

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

373 profile views
 1. Da er første mål inne! Vi trenger flere mål utover en tøff høst. Grattis med mål! 💙
 2. Jeg vil kalle det skoleeksempel på rødt kort: hardt inn, rett på mann og klar målsjanse. Lov å klage når du er nær å få kort som du ikke skal ha. Gikk fort over når rett mann ble utvist. STB skal ha 3 poeng! Support er helt konge på tribunen i dag! 💙 Flere mål hadde ikke gjort noe når det spilles mot 10.
 3. Alle gode ting er 3?! Jeg syns Kjønø er flink til å snakke i media, men det blir liksom ikke samme effekten etter 3 og 4 gang. Så håper vi slipper det. Håper det nå snur og 5-1 er en del av en brilliant plan! 😳
 4. Det finner vi aldri ut av! Klarer ikke forestille meg at det ville blitt så noe dårligere resultater enn vi har hatt... Men det er jo ikke noe poeng å diskutere Janne, er jo ikke som om han kommer tilbake for å redde oss uansett.
 5. Da har vi mange gode år å se fram til!
 6. Så hadde han også vært spiller fra 1957-1974 og manager til 1986 før han fikk lov til å ta over. Eggen var vel også spiller i noen år. Ingen ting hadde gledet meg mer om Kjønø hadde slått til, men å sammenligne med lang erfaring som ikke fikk det til i starten og så slo de gjennom. Kan vel nevne flust av managere som har gått motsatt vei. Eller ta Solskjær fikk vel sparken i Cardiff, men har bygget opp erfaring fra høyere nivå. Kanskje det er litt tidlig nå å gå fra Grorud til Stabæk? Det virker som de fleste her inne ønsker at Kjønø skal lykkes, men klarer ikke helt se hvordan han skal klare det.
 7. Nå fikk jeg ikke sett kampen mot Viking, men merket meg de Kjønø sa etter 3-1 tapet mot enga: https://www.vgtv.no/224156?jwsource=cl 40 sek ut i klippet: "det skal ikke skje igjen" - var vel nesten det samme som skjedde igjen, to mål etter pause, riktignok tok det 13 minutter lengre tid denne gangen før det raknet. Morsom kommentar fra Kjønø etter Viking matchen: "Heldigvis er det flere lag som er like dårlige som oss." Pr dags dato er det vel ingen som er like dårlige som oss.... Virker liksom ikke å ha veldig troa på å berge plassen. Spille oss i form i høst, tja, det er ikke mange matchene å gjøre det på. Skal vi spille oss gode mot Godset og Sandefjord slik at vi kan vinne mot B/G, Brann og Molde? Da blir jeg mektig imponert! Synd det ikke går an å legge en kupong på STB seier i de tre kampene nå.
 8. Får håpe de begynner slippe inn like mange mål i hver kamp, da kanskje vi tar igjen de 11 målene vi ligger bak!
 9. Nå syns jeg vel ikke spillerne som JJ fikk inn var spesielt overbevisende, ble vel nesten ikke brukt? Tror han ville gjort en like god eller dårlig jobb som Kjønø med det han har fått nå. Trenerbytte pleier alltid gi ekstra boost i et lag, men det varte ikke spesielt lenge. At det blir Obos neste år blir vel sikrere for hvert tap nå som Brann har funnet ut hvordan vinne fotballkamper igjen. Vi har sluppet inn flest mål i ligaen og det ser ikke ut til å snu med det første. Det er vel to alternativer: 1. Bli med Kjønø ned i Obos Som også @rykkinn skriver. 2. Finn en rutinert trener som kan ta over for å berge plassen. Det er vel kanskje vanskelig avgjørelse å ta, mtp at vi alt har sparket en trener. Håper på flere oppturer i Obos 2022 for 2021 har vært nitrist..... var heller ikke så imponer over statistikken til Grorud de siste kampene Kjønø var der, men det var vel ikke planen at han skulle ta over i år heller?
 10. Kan kanskje begynne lure på: Hvem vil egentlig til STB, slik situasjonen vår har vært i det siste? Spilletid burde vi kunne tilby i massevis... Det er da noe positivt for nye sultne spillere?
 11. 10 skudd - 4 på mål for STB 20 skudd - 9 på mål for VIFF
 12. Pent trøstemål! Gratulerer.
 13. Tendens? Det er jo veldig mildt skrevet?!
×
×
 • Create New...