Jump to content

VicViper

Bruker
 • Posts

  516
 • Joined

 • Last visited

Reputation

153

About VicViper

 • Birthday 02/17/1986

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bærum

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

563 profile views
 1. Så det er ikke sånn av vi kan sparer på seire til vi virkelig begynner å spille om poeng i Obos?Når jeg leser Obostabellen tenker jeg: dette blir ikke lett.... Gleder meg til neste seier.
 2. Om vi følger trenden var sist seier den siste for i år. Kan vi klare noen uavgjort resterende kamper? Så kan blir noen poeng, men tror ikke vi skal satse på flere 3 poengere. Blir det ES 2022? Da får vi takke Brann og Mjøndalen 😅
 3. 1. Seier! 2. Vi rykker opp på tabellen! 3. Slipper inn kun 1 mål! Kinderegg av positive hendelser.
 4. Poenget er vel ikke at han er ansvarlig for at alt går dårlig nå? Det var jo ikke slik at vi var så bra stelt før han kom heller. Jeg er sikkert idiot som spør, men jeg har ikke forstått hva oppgaven hans er i klubben? Det var jo et "hull" i trenerteamet når JJ dro, så han skulle "komplimentere" det. Er det fordi PB er for dårlig for EK at han ønsket Wiggen? Det er jo ikke unormalt at ny trener ønsker seg nytt trenerteam, men virket ikke som han var så veldig klar for ES i det første intervjuet.
 5. Men de "trente" i alle fall? Tar det som positivt!
 6. Har alltid hatt inntrykk av at Stabæk stort sett har hatt et godt 2. lag. Vi taper jo med seniorlaget, så kanskje det hadde vært morsomt å få prøvd seg i ES enn i 3 div. Men fin tilbakemelding, takk 🙂
 7. Kan vi stille med 2.laget i noen av de resterende kampene?
 8. Følger vi trenden så ligger det en seier i lufta nå! Vi vant mot Sarpsborg 3-1 så gikk det 5 kamper uten seier, deretter slo vi Sandefjord 3-0 og nå har det gått 5 kamper uten seier. Da skal det etter mine beregninger bli seier nå. Jeg tipper 3-2! Kan bare gå en vei på tabellen og det er opp.
 9. Får alltid en déjà vu følelse når jeg hører EK... Vi må ikke bare vinne, men vinne med flere mål, dersom vi havner på samme poengsum med andre lag på kval, bare 7 mål opp til Brann!
 10. Jeg vil kalle det skoleeksempel på rødt kort: hardt inn, rett på mann og klar målsjanse. Lov å klage når du er nær å få kort som du ikke skal ha. Gikk fort over når rett mann ble utvist. STB skal ha 3 poeng! Support er helt konge på tribunen i dag! 💙 Flere mål hadde ikke gjort noe når det spilles mot 10.
 11. Det finner vi aldri ut av! Klarer ikke forestille meg at det ville blitt så noe dårligere resultater enn vi har hatt... Men det er jo ikke noe poeng å diskutere Janne, er jo ikke som om han kommer tilbake for å redde oss uansett.
×
×
 • Create New...