Gå til innhold

Kjør da!

Bruker
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

25

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Rosenborg
  1. Denne "diskusjonen" har gått sin gang, dere er naturligvis skuffa over å miste Meling og å se at "gamle helter" velger andre norske klubber når de kommer tilbake til fedrelandet. Dere kommer i alle fall ikke til å merke mye til meg, men håper det er greit jeg bidrar litt når det er saker som er RBK-relaterte i alle fall. Skal jeg mot formodning bli akseptert etterhvert så kanskje jeg bidrar med mine eksterne meninger og synspunkt der jeg føler det passer. Som sagt, jeg er ikke her for å drive med "trolling" og prøver å trå varsomt da dette er deres territorium og jeg er kun turist. Så gjerne si ifra hvis jeg bryter regler eller dere synes jeg er useriøs/usaklig.
  2. Fikk f.eks. ikke se de ulike reaksjonene på at RBK hentet Meling og Hedenstad på dette forumet uten bruker, synes det er interessant å se hva supportere føler når spillere de føler tilhørighet til går til en konkurrent. Men tar hintet, skal ikke blande meg inn uten grunn. Skal være en passiv bruker her inne i fremtiden, da det ikke virker som at supportere av andre lag er særlig velkomne her inne. Selv setter jeg pris på f.eks. den ene stabæk-supporteren som henger inne på rbkweb innimellom.
  3. Så absolutt ikke. Personlig liker jeg mangfold på forum så lenge alle forholder seg nokså saklige, men dere kan slappe av skal ikke blande meg inn for mye. Er på generelt grunnlag tilhenger av å ha brukere på div. forum slik at man får med seg mer av det som foregår rundt om i fotball-norge, er jo mye som man ikke får tilgang til hvis man ikke registrerer seg. Nok avsporing fra min side, skal la dere ha tråden i fred liten stund i allefall.
  4. Skjelvik er også ex-Stabæk oppfostret. Det er han, men han ble hentet fra Helsingborg. Kan til en viss grad forstå kritikk mot RBK i forhold til det å klage på dårlig motstand også hente en av de andre lagenes beste spillere, men kritikk for å hente hjem de som spiller i utlandet mener jeg blir bom. Høiland kan jeg også forstå, men han var kom nå i det minste tilbake.
  5. For det første vil jeg bare si hei! Er RBK-supporter og ønsker ikke å tråkke på trær så si ifra hvis dere synes jeg går for langt! Vil bare spørre deg om hvem "alle" disse talentene er? Vi har kjøpt Meling fra dere og Østbø fra Sarpsborg, som vel roterte på keeperplassen der i fjor + Lundemo på bosman som spilte i LSK. Hedenstad henter vi tilbake til Norge fra utlandet, som vi har gjort med ganske mange av de norske vi har hentet siste årene. I tillegg så har vi jo en utenlandskvote å forholde oss til, nå vet ikke jeg hvordan ståa er per dags dato, men når vi selger norske/spillere som ikke går på kvota så må vi i utgangspunktet lete etter andre spillere som har samme status. Ellers forstår jeg jo frustrasjonen deres, mtp. at spillere dere har sett på som "deres egne" plutselig går til andre lag i Norge, som Hauger, Meling og Hedenstad for å nevne de nyligste jeg kommer på.
×
×
  • Opprett ny...