Gå til innhold

Norskfotballslokmotiv

Bruker
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

2

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    rosenborg
  1. Det ble skrevet for å sette det litt på spissen!RbkTroll på feil forum... Vi har hatt en del spillere i utlandet i det siste, Hedenstad og hauger var i utlandet for Bare noen uker siden.. Poenget er at RBK nyter godt av å hente de norske spillerne de vil, og det er bare å hylle det arbeidet Eggen gjorde, noe som Rosenborg fortsatt nyter godt av. Men jeg liker fortsatt ikke at de henter alle talentene de andre klubbene dyrker fram, for så å klage på dårlig motstand i Tippeligaen... Helt enig med deg. Det er ikke mangle på empati fra min side. Men når vi selger egen utviklede spillere så må vi hente noen som er etablerte og går rett inn og forsterker laget. Ønsker dere lykke til foran 2017 sessongen!
  2. Alexander Banor Tettey,markus henriksen, jonas svensson, Ole Kristian Selnæs, per ciljan skjelbred og alexander sørloth er alle spillere som spiller i dag i utlandet, alle utviklet i rbk og alle TRØNDERE. har stabæk noe lignende? Ja. Morten Thorsby, Thomas Rogne, Ola Kamara, Vegar Eggen Hedenstad, Mikkel Diskerud og Nicolai Næss spiller alle i utlandet per dags dato og er utviklet i Stabæk. De er heldigvis ikke trøndere. Mats Møller Dæhli også, gikk fra Stabæk til United. Men sist jeg sjekket var Tettey fra Bodø, hentet til Rbk som 17 åring? Og Nicolai Næss ble vel hentet til Stabæk fra Vålerenga som 20åring. Tettey sin familie flyttet til Trondheim, Tettey hadde et år i en lokal bydelsklubb før han kom til Rosenborg. Vil tørre å si Tettey ble utviklet i Rosenborg. mix kom til dere som 18-åring fra frigg, kamara kom til dere som 17 åring og når det gjelder Nicolai Næss så kom han til dere som 20 åring fra VIF
  3. Alexander Banor Tettey,markus henriksen, jonas svensson, Ole Kristian Selnæs, per ciljan skjelbred og alexander sørloth er alle spillere som spiller i dag i utlandet, alle utviklet i rbk og alle TRØNDERE. har stabæk noe lignende? Ja. Morten Thorsby, Thomas Rogne, Vegar Eggen Hedenstad, Mikkel Diskerud og Nicolai Næss spiller alle i utlandet per dags dato og er utviklet i Stabæk. Vegar Eggen Hedenstad er klar for rosenborg da:) jeg liker stabæk faktisk og jeg skjønner at dere hater at vi henter spillerne deres, har faktisk full forståelse for det, men synes det er viktig å ikke bli helt historeløse heller.
  4. Alexander Banor Tettey,markus henriksen, jonas svensson, Ole Kristian Selnæs, per ciljan skjelbred og alexander sørloth er alle spillere som spiller i dag i utlandet, alle utviklet i rbk og alle TRØNDERE. har stabæk noe lignende? og når det gjelder utvilkling så er junior laget vårt klare for i 16-delsfinalen i UEFA Youth League. ( champions league for junior lag) over og ut!
×
×
  • Opprett ny...