Jump to content

Bolke

Bruker
 • Posts

  62
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Bolke last won the day on February 28 2020

Bolke had the most liked content!

Reputation

221

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

646 profile views
 1. 1. Molde 2. Vålerenga 3. Rosenborg 4. Bodø/Glimt 5. Viking 6. Haugesund 7. Odd 8. Brann 9. Sarpsborg 08 10. Stabæk 11. Kristiansund 12. Lillestrøm 13. Tromsø 14. Mjøndalen 15. Strømsgodset 16.Sandefjord
 2. Fortsetter vi sånn her får vi jo nok egenkapital til å fikse ny stadion selv før kommunen får det til!
 3. Tror også våre unge forsvarsspillere lærer mer av å møte Dio på trening enn å møte Botheim.
 4. Virker ikke som Vålerenga får så mye ut av tidlig treningsstart. https://www.aftenposten.no/sport/fotball/i/jBLmPq/full-stans-for-idretten-i-oslo-regionen-treningsstopp-for-fotballklub Så får vi satse på at det ikke stenges ned i Bærum og når vi kommer til februar.
 5. Skikkelig kjipt, men tipper vi var på: "I konkurranse med både norske og internasjonale klubber var det Vålerenga som trakk det lengste strået i jakten på unggutten"
 6. Kassi har 210min/mål, Kinoshita har 216min/mål. Så Kassi leder hårfint!
 7. Jeg skjønner ikke helt hva dere kritiserer geirti for her? Geirti sitt poeng er jo at hverken Yaw eller Solheim er noen vi kan regne med å bygge et fremtidig forsvar rundt. Selvfølgelig KAN de ende opp med å spille like lenge som tidenes eldste forsvarere i eliteserien, men det er vel ikke akkurat noe vi kan satse på? Når resten av forsvaret består av en unggutt med to kamper for oss og en Rosenborg-spiller tenker i hvert fall jeg at kontinuiteten bak der er en legitim bekymring. Selv om de gjør det bra nå.
 8. Thomas Rogne fikk seg noen minutter for Celtic i 2012/2013
 9. Jeg trodde klubben hadde sluttet å la spillere få prøvespille i andre klubber. Men det gjelder kanskje bare de med kontrakt?
 10. Bolke

  Nadderud

  Blir vel vanskelig å kalle det et miljøprosjekt å legge gress på stadion, hvis resultatet blir at det kommer en kunstgressbane ved siden av i stedet? Som klubb må vi vel ha kunstgressbaner for å ha nok treningsmuligheter, så da er vi litt fanget i miljøproblematikken. Og uten at jeg vet det sikkert, tipper jeg det er enklere å få til spleising på miljøvennlig kunstgress med kommunen på stadion, enn en bane ved siden av som vi må betale helt selv.
 11. Opsjon med kjøp har vel for oss kun fungert som å utvikle spillere for Bodø/Glimt, så vet ikke om jeg er så mye mer positiv til det enn et lån.
×
×
 • Create New...