Gå til innhold

Bolke

Bruker
  • Innholdsteller

    73
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Bolke vant dagen sist 28. Februar 2020

Bolke hadde mest likt innhold!

Omdømme

264

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Nylige profilbesøk

1 043 profilvisninger
  1. Man kan være kritisk til mye av IA sitt arbeid i klubben, men en ting skal han ha. Denne lista hadde vært mye kjedeligere uten ham!
  2. Bare en tanke, og jeg har null bakgrunn for å kunne si noe om dette; Men vil det at det knapt bygges for tiden og dermed mindre press på byggenæringen kunne føre til lavere kostnader for å bygge ny stadion enn antatt? Noen som vet noe om dette?
  3. Med eller uten skruknotter?
  4. 14 av Tromsøs 19 seiere i år (inkludert begge mot oss) har vært med ett mål, så tror ikke vi skal lese så veldig mye inn i akkurat det.
  5. Med Jan Peder Jalland som trener. Norge har forøvrig hatt 13 cornere uten at det har blitt mål 😉
  6. Ganske spesielt med 3 skåringer på overtid!
  7. Ikke bare vi som sliter: https://www.nrk.no/sport/her-skal-det-spilles-cupfinale-om-11-dager_-_-hva-har-skjedd_-1.16403276 Samme forklaring der, så kanskje det rett og slett er noe i det at 30 cm med is i mars ikke er bra for en gressbane? Ullevaal har jo heller ikke problemet med 2 kamper i uka.
  8. Vet vi er en selgende klubb, men det er egentlig ganske utrolig hvor mye vi har solgt for gjennom åra. Jeg så at Karlsbakk nå var Vikings største salg gjennom tidene på rett under 30 millioner, og vi har vel i hvert fall 7 salg for høyere summer enn det. Linderoth, Alan, Dio, Askildsen, Bohinen, Nusa og Gift. Noen jeg har glemt?
  9. 5 av 11 midtbanespillere som er tatt ut på landslaget har bakgrunn i Stabæk. Vet ikke helt om jeg skal være stolt eller gråte over hva vi sitter igjen med etter disse 5
  10. Påmeldt! Plukkes også gjerne opp i Oslo
  11. 1. Molde 2. Vålerenga 3. Rosenborg 4. Bodø/Glimt 5. Viking 6. Haugesund 7. Odd 8. Brann 9. Sarpsborg 08 10. Stabæk 11. Kristiansund 12. Lillestrøm 13. Tromsø 14. Mjøndalen 15. Strømsgodset 16.Sandefjord
  12. Fortsetter vi sånn her får vi jo nok egenkapital til å fikse ny stadion selv før kommunen får det til!
  13. Tror også våre unge forsvarsspillere lærer mer av å møte Dio på trening enn å møte Botheim.
×
×
  • Opprett ny...