Jump to content

jensemann

Bruker
 • Posts

  601
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

jensemann last won the day on June 7 2021

jensemann had the most liked content!

Reputation

2,266

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,352 profile views
 1. Der omtrent fikk jeg varmen i kroppen igjen. Enormt med rom mellom motstanders stopper og back når Hammy dropper dypt. Hva med å spille ham i midten med Oliver ute til høyre? Litt Firmino style (uten sammenligning for øvrig).
 2. Sitter i TV2s Premier League-studio i dag
 3. Lammepølsene fra Høvikveien er jo klasse!
 4. På Instagram inviterer nå klubben til å stille spørsmål til EK med teksten "I morgen skal vi spille inn en podkast med @eirikkjono. Planen er å grave litt i hvordan han ønsker at Stabæk skal se ut i 2022". Bare å benytte anledningen!
 5. Fysisk trener oppsummerer det da svært godt? a) kontrollere at gutta har gjort hjemmeleksene i juleferien (at denne testen venter på nyåret er også et bra incentiv i så måte) b) Skaffe grunnlag for å legge opp korrekt intensitet på treningene framover (fin linje mellom legitimt hardkjør og å be om unødvendige skader)
 6. Wangberg imponerer med fjerde beste resultat!
 7. Jeg tolket også denne gesten som et lite stikk til han som heller ville dra gratis til Molde, i tillegg til selvfølgelig å være en fin gest til Tobbe og akademiet + en kilde til inspirasjon for nåværende og fremtidige akademispillere.
 8. Skeid ønsker velkommen til første seriekamp. Twitterhumor «... men vi er rause nok til at vi tilpasser utvalget i kiosken etter motstander. Vi har fått innspill på utvalget bortefansen foretrekker når Bekkestuas Stolthet kommer på besøk til serieåpningen. Skeid - en inkluderende klubb.»
 9. Det sitter langt inne å avfeie en trener som tar over en annens prosjekt midtveis i en sesong, kun basert på den sesongen. En god treningsvinter med Kjønø 100% ved roret nå, så får vi se!
 10. Kragebeinsbrudd er normalt 6-8 uker
 11. Sitter ved siden av Ståle (ikke så rart ettersom han er medieansvarlig)
×
×
 • Create New...