Jump to content

jensemann

Bruker
 • Posts

  601
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

jensemann last won the day on June 7 2021

jensemann had the most liked content!

Reputation

2,266

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,429 profile views
 1. Der omtrent fikk jeg varmen i kroppen igjen. Enormt med rom mellom motstanders stopper og back når Hammy dropper dypt. Hva med å spille ham i midten med Oliver ute til høyre? Litt Firmino style (uten sammenligning for øvrig).
 2. Sitter i TV2s Premier League-studio i dag
 3. Lammepølsene fra Høvikveien er jo klasse!
 4. Fysisk trener oppsummerer det da svært godt? a) kontrollere at gutta har gjort hjemmeleksene i juleferien (at denne testen venter på nyåret er også et bra incentiv i så måte) b) Skaffe grunnlag for å legge opp korrekt intensitet på treningene framover (fin linje mellom legitimt hardkjør og å be om unødvendige skader)
 5. Wangberg imponerer med fjerde beste resultat!
 6. Jeg tolket også denne gesten som et lite stikk til han som heller ville dra gratis til Molde, i tillegg til selvfølgelig å være en fin gest til Tobbe og akademiet + en kilde til inspirasjon for nåværende og fremtidige akademispillere.
 7. Skeid ønsker velkommen til første seriekamp. Twitterhumor «... men vi er rause nok til at vi tilpasser utvalget i kiosken etter motstander. Vi har fått innspill på utvalget bortefansen foretrekker når Bekkestuas Stolthet kommer på besøk til serieåpningen. Skeid - en inkluderende klubb.»
 8. Kragebeinsbrudd er normalt 6-8 uker
 9. Sitter ved siden av Ståle (ikke så rart ettersom han er medieansvarlig)
 10. Kjønø var tydelig overfor sportssjef Torgeir Bjarmann på at Wiggen var mannen han ville ha som sin nye assistent. – Jeg sa til Bjarmann at jeg gjerne ville ha inn én til i trenerteamet, men at det ikke kunne være hvem som helst. Det skulle være en som virkelig kan komme inn her med erfaring og rutine. Det har vært veldig positivt for spillergruppa og trenerteamet, avslutter Eirik Kjønø.
×
×
 • Create New...