Jump to content

jensemann

Bruker
 • Posts

  589
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

jensemann last won the day on June 7 2021

jensemann had the most liked content!

Reputation

2,209

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,255 profile views
 1. Skeid ønsker velkommen til første seriekamp. Twitterhumor «... men vi er rause nok til at vi tilpasser utvalget i kiosken etter motstander. Vi har fått innspill på utvalget bortefansen foretrekker når Bekkestuas Stolthet kommer på besøk til serieåpningen. Skeid - en inkluderende klubb.»
 2. Det sitter langt inne å avfeie en trener som tar over en annens prosjekt midtveis i en sesong, kun basert på den sesongen. En god treningsvinter med Kjønø 100% ved roret nå, så får vi se!
 3. Kragebeinsbrudd er normalt 6-8 uker
 4. Flytte noen innlegg her til sykestua eller? Oliver og Kornelius gikk for øvrig 18 hull på Bærum med Cooper på tirsdag. Så fit for fight ut begge to
 5. Sitter ved siden av Ståle (ikke så rart ettersom han er medieansvarlig)
 6. Kjønø var tydelig overfor sportssjef Torgeir Bjarmann på at Wiggen var mannen han ville ha som sin nye assistent. – Jeg sa til Bjarmann at jeg gjerne ville ha inn én til i trenerteamet, men at det ikke kunne være hvem som helst. Det skulle være en som virkelig kan komme inn her med erfaring og rutine. Det har vært veldig positivt for spillergruppa og trenerteamet, avslutter Eirik Kjønø.
 7. Absolutt, men når "nerver er vanlig" + "Piggy måtte bytte grunnet magetrøbbel" automatisk betyr "Piggy måtte ut grunnet dårlige nerver" må man vel kunne kalle det en smule spekulativt? Ikke er det særlig oppbyggende heller.
 8. Er vel dette blaasoldat reagerer på
 9. Satt på hovedtribunen i går. Skadet?
 10. Dio har signert med en klubb i Qatar
×
×
 • Create New...