Jump to content

jensemann

Bruker
 • Content Count

  565
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

jensemann last won the day on June 7

jensemann had the most liked content!

Community Reputation

2,064

About jensemann

 • Rank
  Småkonge på forumet

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,086 profile views
 1. Lanseres som kandidat til den ledige Start-jobben. – Det er vanskelig å peke på én kandidat, men jeg regner med at Eirik Kjønø (assistenttrener i Stabæk journ.anm.) kommer til å bli spurt. Han er ung og lokal. Samtidig tror jeg han er for smart for å ta jobben nå. (kilde tv2, sitat Jesper Mathiesen)
 2. Arrester meg hvis jeg tar feil, men tidligere mener jeg Stabæk trente på gressletta som lå her. Finnes det ikke noen andre egnede gressmatter i nærområdet man kunne ha brukt? I alle fall i oppladningen til hjemmekamp (og bortekamp på gress).
 3. Månedens Stabækspiller. Vel fortjent!
 4. Meget godkjent debut i dag: to assist, en god (og sårt savnet) dødballfot, kvikke føtter og litt fandenivoldskhet!
 5. Den dytten fra Bakenga der er jo minst like kraftig som Eddy får frispark mot på 30 sek før!!
 6. Urutinert er ordet. Gir dommer mulighet til å blåse straffe, om enn billig. Det gule kortet er 100% selvforskyldt med unødvendig balltap. Kanskje det var fordi kommentatoren kalte han Pignalett?
 7. Man kan da ikke bruke mange ukene på å spille inn en spiss i laget som i utgangspunktet skal hjem igjen om 2-3 måneder? Hvis ukraineren er ute av karantene (og viser form på trening) har vi ingenting å tape på å bruke ham fra start allerede i morgen!
 8. Håper virkelig dette (vår nye spiss med nummer ni på ryggen) er en som først og fremst bidrar med scoringer
 9. Agon Mehmeti med tre a-landskamper for Albania
 10. Wangberg, Shala, Solbakken, Geelmuyden, Khoblenko og Sabastine inn + lukrativt salg av Emil i et meget krevende marked. Her leverer du et overgangsvindu (på papiret) til Meget, Bjarmann! Edit: for ikke å snakke om ulike kontraktforlengelser med talenter nedover i systemet!
×
×
 • Create New...