Jump to content

jensemann

Bruker
 • Content Count

  543
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

jensemann last won the day on November 16 2020

jensemann had the most liked content!

Community Reputation

1,948

About jensemann

 • Rank
  sheriff

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,016 profile views
 1. Herolind Shala på vei til Stabæk igjen i følge TV2
 2. Inn med ny mental trener og hovedpartner i samme slengen Genialt $$
 3. Slik jeg har forstått det er vel målet å «holde seg flytende» fram til ny stadion er på plass og først da realisere ambisjonene om virkelig å etablere seg i toppen. Med dagens fasiliteter og usikre tider er det risikabelt å prøve å kjøpe seg suksess, så støtter klubben på det selv om fotballen er så som så om dagen altså.
 4. Enig med deg, @odd, men du glemte kanskje den mest spennende av dem alle på midten: Kai!
 5. Om det blir 200, 400 eller 600 millioner man må ut med spiller ingen rolle, spør du meg (ja, det er sikkert et idiotitak et eller annet sted). Mesteparten vil havne i omløp lokalt, skape arbeidsplasser som igjen gir skattekroner i kommunekassa, skape entusiasme blant barn og unge, gi mening og muligheter gjennom frivillighet og gatelag... Den jobben Stabæk gjør for folk og næringsliv (selv om flesteparten gir blanke) kan ikke nødvendigvis måles i kroner og øre, og vil styrkes med bedre rammevilkår. Jeg forstår skeptikerne til en viss grad, men de ser åpenbart ikke hele bildet. Og ikke f
 6. Kan ikke fatte og begripe noe annet enn at ny Nadderud stadion er utelukkende positivt for både klubb, nærområde, kommunen, innbyggere, toppfotball, breddefotball, miljøet og ja, you name it! Nøkkelordet ringvirkninger virker å gå kritikerne hus forbi. Synes det virker som om Jon og gjengen har gjort et grundig forarbeid her, men det er vanskelig å argumentere mot noen som angriper enkeltdeler av prosjektet uten ville ta stilling til helheten i det... Også synes jeg jo det er ironisk at man omtrent bruker like mye tid og penger på å utrede som å bygge, men det er en annen debatt.
 7. Intet mindre enn SYV tidligere akademispillere i (nød)landslagstroppen. Det er kult, det!
 8. Du vet at spisskrisen er reell når null mål og gode løp er en betydelig oppgradering.
 9. 1-1 er vel mer en god angrepsprestasjon enn dårlig forsvar... Synes egentlig Ottersen har klart seg bra, jeg. Kul kamp med høyt tempo! Dette drar vi i land.
 10. Et trivelig lite intervju om ståa "sånn ellers" med IAO lengre ned i denne: https://www.tv2.no/sport/11744308/
 11. Gent mot Genk i dag. Hanche mot Thorstvedt (og Dæhli på benken). 1-1 til pause.
×
×
 • Create New...