Gå til innhold

jensemann

Bruker
  • Innholdsteller

    603
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    13

Alt skrevet av jensemann

  1. Der omtrent fikk jeg varmen i kroppen igjen. Enormt med rom mellom motstanders stopper og back når Hammy dropper dypt. Hva med å spille ham i midten med Oliver ute til høyre? Litt Firmino style (uten sammenligning for øvrig).
  2. Sitter i TV2s Premier League-studio i dag
  3. Lammepølsene fra Høvikveien er jo klasse!
  4. Fysisk trener oppsummerer det da svært godt? a) kontrollere at gutta har gjort hjemmeleksene i juleferien (at denne testen venter på nyåret er også et bra incentiv i så måte) b) Skaffe grunnlag for å legge opp korrekt intensitet på treningene framover (fin linje mellom legitimt hardkjør og å be om unødvendige skader)
  5. Wangberg imponerer med fjerde beste resultat!
  6. Jeg tolket også denne gesten som et lite stikk til han som heller ville dra gratis til Molde, i tillegg til selvfølgelig å være en fin gest til Tobbe og akademiet + en kilde til inspirasjon for nåværende og fremtidige akademispillere.
  7. Skeid ønsker velkommen til første seriekamp. Twitterhumor «... men vi er rause nok til at vi tilpasser utvalget i kiosken etter motstander. Vi har fått innspill på utvalget bortefansen foretrekker når Bekkestuas Stolthet kommer på besøk til serieåpningen. Skeid - en inkluderende klubb.»
  8. Kragebeinsbrudd er normalt 6-8 uker
  9. Sitter ved siden av Ståle (ikke så rart ettersom han er medieansvarlig)
  10. Kjønø var tydelig overfor sportssjef Torgeir Bjarmann på at Wiggen var mannen han ville ha som sin nye assistent. – Jeg sa til Bjarmann at jeg gjerne ville ha inn én til i trenerteamet, men at det ikke kunne være hvem som helst. Det skulle være en som virkelig kan komme inn her med erfaring og rutine. Det har vært veldig positivt for spillergruppa og trenerteamet, avslutter Eirik Kjønø.
  11. Absolutt, men når "nerver er vanlig" + "Piggy måtte bytte grunnet magetrøbbel" automatisk betyr "Piggy måtte ut grunnet dårlige nerver" må man vel kunne kalle det en smule spekulativt? Ikke er det særlig oppbyggende heller.
  12. Er vel dette blaasoldat reagerer på
  13. Dio har signert med en klubb i Qatar
  14. Khoblenko ut, hvis man i det hele tatt regner med at han var inne
  15. Synes han har klart seg ganske brukbart på backen, og viser progresjon hva gjelder å flytte raskt seg og ta kjappere valg med ball (eller kanskje han bare begynner å venne seg til nivået?). Både MMS og AHO kom vel også ganske godt ut av en "omvei" via backen. Når det er sagt synes jeg denne signeringen virker spennende og uten særlig risiko.
  16. "Vi er ræva" "Janne må gå" "Men det er Bjarmann som henter spillerne til Janne" "Styret gir jo ikke Bjarmann penger" "Styret har ikke råd før kommunen river i en ny stadion" "Kommunen synes ikke Stabæk forsvarer midler til ny storstue" And repeat. Hørt det før?
  17. Arrester meg hvis jeg tar feil, men tidligere mener jeg Stabæk trente på gressletta som lå her. Finnes det ikke noen andre egnede gressmatter i nærområdet man kunne ha brukt? I alle fall i oppladningen til hjemmekamp (og bortekamp på gress).
×
×
  • Opprett ny...