Gå til innhold

skeptisk blaa

Bruker
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

1

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk
  1. Tipper det ender med det ene feilskjæret...Der tok jeg altså feil, gitt... Kan skje den beste det:-) Det var landslagsspiller nr. 2 som valgte å gå til Enga. Er det flere som tenker i samme baner?
  2. Bør være et stort tankekors at en G16 landslagsspiller velger å gå til den største konkurrenten! Mange signaler på at ting ikke er helt som de skal i Stabæk om dagen.
  3. Hei alle Blaa. Jeg har i lengre tid vært nysgjerrig og til dels imponert over hva Stabæk har fått til ift sitt akademi. Dere har mange landslagsspillere på u lagene, og alle aldersbestemte lag har gode resultater de seneste årene. Men nå er jeg litt skeptisk til hvordan fremtiden vil bli! Jeg registrerer at flere og flere unge talenter velger andre klubber fremfor Stabæk. Hva er grunnen til det? Junior stallen virker på meg veldig liten. Gjennom hele vinteren har det vært veldig tynt med spillere på treningene, og i dag tror jeg det ikke var mer en 5 eller 6 spillere på jr treningen. Er dette fordi mange er med a laget? Og når jeg er inne på a laget. Er det en styrke for Stabæk sitt a lag at så mange jr spillere er med a laget? Vi snakker om en eliteserie klubb! Det ser/ høres bra ut når mann skriver at vi i dagen tropp til en treningskamp hadde 12 spillere som har kommet gjennom akademiet, men er disse spillerne virkelig gode nok for Norsk eliteserie? Spillere som Bohinen, Pedersen, Børkeeiet, Løken og Vetlesen er alle gode spillere, men holder de virkelig eliteserie nivå? Jeg har vært innom både LSK hallen, Marienlyst og Vallhall i vinter for og observere junior og G16 treningene, og hos alle disse har det vært 20 - 25 spillere på treningene. Dette bør være et tankekors for Stabæk. Og ut i fra det jeg har sett av treninger og treningskamper ligger ikke noen av disse lagene noe tilbake for Stabæk. (så en treningskamp i vinter der Vålerenga G19 slo Stabæk G19 5-3) Mitt spørsmål er om ingen av dere ser det samme? Hilsen en skeptisk gjest.
×
×
  • Opprett ny...