Jump to content

Slum

Ressurspersoner
 • Posts

  11,011
 • Joined

 • Days Won

  172

Slum last won the day on March 11

Slum had the most liked content!

Reputation

10,886

About Slum

 • Birthday 03/16/1912

Profile Information

 • Interests
  Stabæk

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://stb.guru

Recent Profile Visitors

10,706 profile views
 1. Ikke umulig. De var 700 i Raufoss på en ukedag i fjor, og semifinalen mot Brann i 2004 som også ble spilt på en onsdag, mener jeg de var godt over 2000.
 2. Det er vanskelig å rangere opplevelser i Stabæk, ikke minst når vi er i nuet. Men dagen i dag bør komme inn på topp ti feteste Stabæk-opplevelsene. Når man trodde det ikke var mulig å overgå spenningsnivået på straffesparkkonkurransen mot Lyn på Ullevaal 11. september 2002, så bare knuser 18. mars 2023 den med glans.
 3. Melder meg på om ingen under 30 år får styre musikken.
 4. Hattrick på fire minutter ja.
 5. Husk klubbens årsmøte mandag 13. mars klokken 19:00. Ser at klubben fortsetter å kun publisere informasjon om årsmøtet på det som i følge dem selv er den desidert minst besøkte medieplattformen - stabak.no Fra et supporterperspektiv er det interessant og gledelig å se at valgkomiteen har innstilt tidligere styreleder i Stabæk Support Jonas Benkow (@Potter) som 1. styremedlem og at nåværende styreleder i Stabæk Fotball Espen Moe har uttalt at han ønsker å trappe ned så snart de har funnet hans etterfølger. Valgkomiteen skriver i sin innstilling at Jonas er innstilt nå med tanke på å overta styreledervervet neste gang denne posisjonen er på valg. Dette er i mine øyne er god og langsiktig strategi fra valgkomiteen. En komité som for øvrig tidligere styremedlem i Stabæk Support Morten Dahl (@Mortimer) ble valgt inn i på det andre ekstraordinære årsmøtet som ble avholdt i 2022.
 6. Bare positivt at det er nyheter om Stabæk i media. Noe vi ikke akkurat har vært veldig bortskjemt med de siste årene.
 7. Høyre, sett fra tribunen.
 8. Håper det blir et ok oppmøte neste søndag. Flott at du får med noen nykomlinger, du får hjelpe dem med å bidra til stemningen.
 9. Landsiden, i enden på høyre side sett fra tribuneplass. *** Ble jeg fortalt av Ekeli for noen uker siden.
 10. Husk klubbens årsmøte 13. mars. Klubben har nok en gang ikke gjort særlig innsats på å kringkaste innkallelsen. Vanskelig å konkludere med noe annet at de ikke ønsker at medlemmene blir informert, og vil sørge for få deltakere.
 11. Valgkomiteens innstilling for 2023: Leder: BJØRNAR POSSE SANDBOE Turansvarlig: ASHKAN ZEINALZADEH Sikkerhetsansvarlig: MAYA OLSEN Kasserer: DR. LARS ROAR FRØYLAND Øvrige: JONAS MYRMO JØRGEN SCHØNBERG-GREVBO MARIUS SKAUGÅRD PETER PATHMANATHAN Valgkomiteen har bestått av Vilde Rønneberg, Mathias Skovli Pettersen, Syver Kristoffersen og Sven Lund.
 12. Tobbe var vel fortsatt størst, inflasjonsjustert?
 13. Har vi kommet til det steget at vi ønsker Azemi tilbake?
 14. Sukk. Jeg hadde tenkt til å droppe denne, men med så mange fine folk som har bestilt, samt risikoen for ikke å være tilstede når mirakelet på Aspmyra skjer, måtte jeg og sønn også bestille tur.
×
×
 • Create New...