Jump to content

Slum

Ressurspersoner
 • Content Count

  10,657
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  155

Slum last won the day on January 2

Slum had the most liked content!

Community Reputation

8,683

About Slum

 • Rank
  Snart ansatt i Stabæk Fotball
 • Birthday 03/16/1912

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Stabæk

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://stb.guru

Recent Profile Visitors

8,200 profile views
 1. Fyrverkerisalget for 2020 er nå over. Dette var det niende året og salgsrekorden ble knust. Tror vi nærmet oss 1,25 millioner brutto, noe som er en økning på ca. 40% sammenlignet med 2019. Årets dugnadsgjeng sørget for at gjennomføringen nok en gang ikke kollapset: Vilde, Anette, Bente, Anne-Lene, Ellen, Eyjolfur, Simen, Marius, Peter, Håkon, Petter, Didde, Skansen, Ashkan, Mortimer, Ukjent, Mini-Harstad, Mats, Christian, undertegnede og fyrverkerigeneral Johan.
 2. Salget så langt har gått over all forventning. I går alene solgte vi for samme beløp som de to første dagene samlet i fjor. Hittil i år er vi bare noen tusenlapper unna totalsalget første året. Det medfører at vi må forvente kaos i morgen og torsdag, og vi har et særdeles stort behov for flere ressurser/frivillige. Begge dagene. Liker du ikke å stå i salgscontaineren og selge, kan du være sjauer. Liker du ikke sjauejobben kan du være mingler og prate med folk i køen. Liker du ikke å prate, kan du gjøre forefallende arbeid. Selv to timer dugnadsarbeid er gull verdt
 3. Digg å avslutte sesongen med storseier. Vi hadde en tradisjon for en del år tilbake med å avslutte sesongen med storseier. Håper den tradisjonen er tilbake.
 4. Slum

  Nadderud

  Nå har de fylt opp halve gressletten bak Tobbe-banen med stein. Hva skal dette bli til?
 5. Forventet startellever: Sandberg. Øveraas, Valsvik, Pignatel, Solheim. Norman Hansen, Skytte, Bohinen, Kai, Edvartsen. Antonsson.
 6. Forventet startellever: Sandberg. Ottesen, Valsvik, Piggy, Solheim. Edvartsen, Kai, Bohinen, Skytte, Kassi. Antonsson.
 7. Neste år foreslår jeg at vi stemmer på valgmenn som igjen velger årets viktigste spiller.
 8. Her var tråden ja. Forventet startellever: Sandberg. Ottesen, Yaw, Valsvik, Solheim. Norman Hansen, Skytte, Bohinen, Kai, Eddie. Antonsson.
 9. Det er bare å ignorere tribunepoliti på samme måte som man bør ignorere Twitter-politi.
 10. Slum

  Nadderud

  Hmmm, på medlemsmøtet for et par uker siden fikk vi opplyst at slik situasjonen var da, ville byggingen mest sannsynlig starte etter sesongslutt i 2021.
 11. https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/brentford-og-fc-midtjylland-kunne-have-faaet-soesterklub-i-norge?fbclid=IwAR03M1lTAJUpTxKmDA6mXgm2_tS2zglOHYHreqS8_rnMwa0cE5yHbEBzLBk Hva skal vi si? Regner med at det aldri har vært, eller vil bli aktuelt, å diskutere salg av klubben til folk gamblerbransjen. Vi er ikke IK Start.
×
×
 • Create New...