Jump to content

Slum

Ressurspersoner
 • Posts

  11,093
 • Joined

 • Days Won

  185

Slum last won the day on September 9

Slum had the most liked content!

Reputation

11,585

About Slum

 • Birthday 03/16/1912

Profile Information

 • Interests
  Stabæk

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://stb.guru

Recent Profile Visitors

11,355 profile views
 1. Kan ikke stole på Gule. Kjipt å svikte Stabæk kun 13 måneder etter at han ble hentet som del av et langsiktig prosjekt. Sier noe om karakteren på fyren. Blir Aalbu fratatt alle oppgaver eller blir det samme opplegget som med Janne det siste halvåret i 2010 hvor han var Stabæk-trener i en periode hvor det allerede var offentlig at han skulle til en konkurrent etter sesongen? Blir morsomt å ha en sentral ansatt jobbende for «klubbens beste» når han allerede er klar for den største konkurrenten etter sesongen. Ser for meg et brennende engasjement for Stabæk med å skaffe nye sponsorer i et marked som hans kommende arbeidsgiver også er del av. Siste uttalelse til VIF.no i dag: «- For meg blir det ikke større enn dette. » God mediestrategi må jeg si for å skaffe seg et godt ettermæle i Stabæk.
 2. Merkelig om klubben skulle produsere flere drakter nå. En av grunnen til det lynraske salget var jo det begrensede opplaget.
 3. Blir jakt på spillerne etter kampen på søndag for å få tak i drakt formoder jeg.
 4. 140 drakter solgt på 6 minutter hører jeg…
 5. Det renner inn med meldinger fra folk som ønsker å bli lagt til de tre turgruppene på WhatsApp. Dette kan bli en legendarisk borteturhøst.
 6. Flyttes til Stabæk Fotball
 7. Finnes det noen grunn til ikke å joine de tre siste langturene? Aafk - Stabæk. Lørdag 23.09.23, overnattingstur. RBK - Stabæk. Søndag 22.10.23, dagstur. Haugesund - Stabæk. Søndag 03.12.23, overnattingstur for flyreisende, dagstur for bussfolkene. Det er bare å melde seg på SS-bussen eller bestille flybilletter, først som sist.
 8. Annerledesklubben!
 9. Veldig bra. Jeg ønsker meg en episode med @Stb_nostalgi som kan fortelle om Stabæk-museet på Løten og annen Stabæk-historie.
 10. En Lucca ut, en Luca inn. Signeres på lån i følge Bjarmann. https://www.stabak.no/nyheter/velkommen-til-stabaek-luca-kjerrumgaard https://www.transfermarkt.com/luca-kjerrumgaard/profil/spieler/668950
 11. Var obvious at hele runden skulle bli flyttet til søndag dersom noen norske lag kvalifiserte seg til gruppespillet i Conference- eller Europa League. Jeg legger deg uansett til WhatsAppen-gruppen da jeg vet at du ikke vil gå glipp av denne matchen heller.
×
×
 • Create New...