Gå til innhold

Sindre

Bruker
  • Innholdsteller

    1 054
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    4

Sindre vant dagen sist 12. August 2021

Sindre hadde mest likt innhold!

Omdømme

1 402

Om Sindre

  • Bursdag 21. sep. 1982

Profile Information

  • Location
    Riga
  • Interests
    Fotball

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Nylige profilbesøk

1 459 profilvisninger
  1. Er rimelig sikker på at det offensive spillet vil sitte MYE bedre med Hammy og Fardal Opseth inn.
  2. 6 av 7 serievinnere siste 30 år er mot VAR. Tenker det betyr litt mer enn hva Egersund og Levanger skulle mene når alt kommer til alt.
  3. Skjønner godt at man er forsiktige med å bruke såpass mye penger når det f.eks kommer frem at vi bruker minst penger på skole av alle - men uavhengig av om man lander på ja eller nei, så har denne prosessen vært et skremmende innblikk i hvor amatørmessige beslutningsprosesser man har i lokalpolitikken. Hvis dette her reflekterer hvordan det jobbes til vanlig er det ikke rart det blir dyrt å få gjort ting i Bærum..
  4. Pause. Viking leder 1-0. Hjemmelaget har hatt mest ball, men har også sluppet til en hel del sjanser. Østbø har derimot vært på jobb når han må. Vikings mål kom etter at Sondre Rossbach måtte gi retur etter et frispark fra Salvesen. Etter litt klabb og babb i feltet fikk Vevatne pirket ballen over streken.
  5. Skal være enig i en ting, det må investeres i nye sykkelstativ - de er underdimensjonerte allerede i dag. Men relativt lite bekymret for folk som har med boltekuttere på kamp fordi de er desperate etter å komme seg hjem. Dette i likehet med det meste annet er bare vas.
  6. Denne kommenteringen er vel en god søknad på jobben som speaker på Nadderud😉
  7. Ser Machop Chol er i troppen. Sør-sudansk landslagsspiller?
  8. Hvor Mikke Mus tror du det hadde sett ut med Messi i OBOS🫣 Vi hentet trener og assistent fra det desiderte bunnlaget i MLS, noe annen rekruttering derfra tror jeg er fullstendig usannsynlig. Er spillere aktuelle for MLS velger de nok bort Stabæk enten de er norske eller amerikanske…
  9. Igjen slår Budstikka til med en kreativ vinkling…
  10. utrolig hvor mye lekkasjer det er rundt disse overgangene. Må jo være uheldig for både spiller og klubb, er vel bare agentene som utnytter det.
  11. Når de publiserer leserinnlegg på tre setninger(!!)både i avis og på Facebook fra en som mener at stadion går på bekostning av antall ansatte i barnehage og sykehjem, så bør de nok publisere et gratis og saklig leserinnlegg fra en SS-representant også
  12. Ikke mange hyggelige ord om Gifts første halvtime mot Marseille på X. Går i ord som idiot, klovn, flopp, katastrofe osv.
  13. Vet noen hvor toppet laget til Raufoss er?
  14. Virker som KBK også er interessert i absolutt alle spillerne vi ser på?
×
×
  • Opprett ny...