Jump to content

Sindre

Bruker
 • Content Count

  877
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Sindre last won the day on October 20 2020

Sindre had the most liked content!

Community Reputation

666

About Sindre

 • Rank
  Digimonster
 • Birthday 09/21/1982

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Riga
 • Interests
  Fotball

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

709 profile views
 1. Eneste positive man kan ta med seg fra i dag var noen glimt av «gamle» Lumanza. Håper dette kan være et vendepunkt for ham!
 2. Tross alt fikk jeg jeg litt mer tro på laget enn jeg hadde før kamp, selv om irritasjonsnivået økte for hver reprise av straffen. Man kunne se antydninger til ønsket spillestil, og aggressiviteten var bedre på midten og fremover. Forsvaret fungerer ikke spesielt bra dessverre. Og endringen til Stabæks tradisjonelle 4-4-2 var bra, spillerne våre passer ikke i 4-3-3. Azemi fikk jeg også litt mer tro på.
 3. Speakeren på Nadderud, er det deg? Vraket etter å ha hatt klippekort hos Janne er vel ikke et tegn på tillit, heller tvert i mot?
 4. En ting er at det er pinlig, en annen ting er at det sier noe om en organisasjon hvor man ikke stiller krav. Han har holdt på sånn i mange år, og i løpet av tiden Ohi var her uttalte han vel Omoijuanfo på 20 forskjellige måter hvorav ingen var korrekte. Sendte en mail til klubben angående noe helt annet for noen år siden og nevnte speakerens notoriske uttalefeil i en bisetning, og fikk til svar at det hadde de aldri lagt merke til. Vel, om ikke de gjør det kan jeg banne på Kay og Ohi ikke får noen sterkere klubbfølelse av å bli kalt Ohomojanfo og Kosolovski når de løper ut på hjemmebanen.
 5. Er noe med standarden man setter internt i klubben når man fortsatt har en speaker som ikke kan navnet på spillerne våre. Kan ikke være spesielt gøy å bli byttet inn som Kai Kosolovski. Og på benken satt visst Kjølø i dag sammen med en som het Tortel. Husker ikke hva han kalte Pignatel, men var vel kun første stavelsen som var korrekt. Fint å være tilbake på stadion igjen, men dette var sjanseløst fra 15 sekunder og utover. Dessverre ikke mange som kan være stolt av innsatsen i dag, for så ut som halve laget ønsket å være et annet sted enn på banen.
 6. Synes Shala og Solbakken var mange klasser bedre, ja, både i dag og tidligere i år.
 7. På tide for alle å gi @ringo rett nå. Med så mange jevne midtbanespillere er det uforståelig at Skytte har klippekort. Laber arbeidsinnsats og fungerer verken bak spissen eller i en dypere rolle.
 8. Andreomgangen er vel dessverre langt mer deprimerende…
 9. Skytte bak spissen fungerer ikke, Kostadinov fortsatt rusten. Ellers synes jeg man overdramatiserer her, alt er ikke negativt. Vi prøver endelig på noe litt mer avansert enn langballer mot Kinoshita. Shala er bra, Normann Hansen er påskrudd, Khoblenko viser noen tendenser. Målene i mot er keepertabbe og offside.
 10. Merker vi i de to siste kampene at vi gjør et mye bedre analysearbeid i forkant av kampene? Virker som vi har vært mye mer bevisste på hvordan vi skal stoppe Brann og Haugesund i hvert fall.
 11. Ser ut som de har klippet gresset siden sist. Synes Solbakken fungerer bra. Selv om det ikke er en super kamp og det er mye feil, går litt mer gjennom midtbanen i det minste.
 12. Selv om det ikke er festfotball er er det visse tegn til progresjon. Solid defensivt, og i andre omgang er det tegn til offentlig samhandling. Offensivt skal det ikke akkurat mye mer enn det for å forbedre seg sammenlignet med fjoråret. Og litt på siden - etter den ekstremt irriterende kommentatoren i forrige kamp satte jeg pris på at kommentatoren var bra!
 13. Reagerte også på dette. Selv hagen min innbyr til finspill nå, så hvordan det er mulig at Nadderud-matta skal være i dårlig stand skjønner jeg ikke.
 14. Alt i alt OK sett opp mot mine forventninger, men litt skuffende at det virker som Jamme var fornøyd med ett poeng siste halvtimen, skulle gjerne sett noen offensive bytter. Torgersen sin 2. omgang var meget solid. Shala også ganske bra, men ser Budstikka mente han var svakest på midten med følgende kommentar: «Ellers ble det mye kjemping og Shala fikk ikke til så mye offensivt i sin seriedebut for Stabæk». To assists er tydeligvis ikke nok...
×
×
 • Create New...