Jump to content

Sindre

Bruker
 • Posts

  949
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Sindre last won the day on August 12 2021

Sindre had the most liked content!

Reputation

962

About Sindre

 • Birthday 09/21/1982

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Riga
 • Interests
  Fotball

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

936 profile views
 1. Jeg tror fortsatt på potensialet i dette laget. Og jeg fortrekker faktisk å se på dette laget fremfor laget som greide 8. plasser i Eliteserien uten at det var mulig å skjønne om det fantes noen spilleplan.
 2. Kan man se det som at Wangberg rett og slett er ærlig, uten å ta det som kritikk eller sutring? Synes det stemmer med det jeg ser på banen. Flere av spillerne ser nettopp ut som om de spiller ned altfor høye skuldre, og er mulig det er mye av grunnen til at de nøler eller roter det til i avgjørende situasjoner.
 3. Edit: Fake news fra Nettavisen…
 4. Veldig mye skryt av Bohinen på Twitter. Så også siste del av kampen i dag, hvor de stort sett ble presset kraftig av Atalanta, men Bohinen viste frem både gode gjenvinninger og bra offensivt spill. Moro at enda en blaa midtbanespiller lykkes i Italia. CSKA-oppholdet var vel ikke det helt store, så får håpe det blir muligheter til å fortsette i Serie A.
 5. Noen som har sett noe av Sandnes Ulf? Hva kan man forvente å møte her? Har de et spill bedre tilpasset Nadderud tidlig i sesongen enn oss?
 6. Flere bra forsøk på langskudd, det kan jeg like💙
 7. …men dessverre kanskje ikke så overraskende etter Kina-flørten vår?
 8. Det vel andre plasser det ser betydelig tynnere ut på hvis man skal ha dobbel dekning? Vanskelig å prioritere en ny høyt gasjert spiller på midten nå.
 9. Synes også han fortjener en reell sjanse, og at klubben har prioritert rett når de har forsterket forsvar og midtbane. Å ha vært spiss på Stabæk de siste årene har vært en ekstremt utakknemlig jobb - en dysfunksjonell midtbane og et forsvar med mange upresise baller fremover er nok en viktigere grunn til at vi har hatt et nærmest ikke-eksisterende offensivt spill de siste årene. Det vi har skapt er noen vellykkede kontringer (dvs de få som ikke ble ødelagt av upresise pasninger). Har vært mange kamper hvor spissene ikke har fått noe som helst å jobbe med.
 10. Tenkte det samme, imponerende å levere så mye bedre etter et nedrykk enn på mange år i Eliteserien.
 11. Velkommen Nico! Meget gode minner fra forrige perioden hos oss - dette blir bra!
 12. I dette vinduet har vi definitivt fått kvalitet i stedet for kvantitet. Veldig bra! Spillere i helt riktig alder også, vil gjøre det lettere for talentene våre med mer rutine rundt seg. Er selvsagt spissplassen som gjenstår, men å få et godt offensivt samspill og presisjon er viktigere enn spiss. Er jo ikke sånn at vi sløser med sjansene, problemet er at vi ikke greier å skape sjanser. Alt i alt må jeg si at merittene til de vi henter inn er over det jeg hadde forventet vi kunne få i OBOS
 13. VG har kildene i orden: “I morgentimene var brukeren «nico3» aktiv på forumet til Stabæk Support og teaset at en overgang er nært forestående “ https://direkte.vg.no/sportsdognet/news/opplysninger-til-vg-naess-klar-for-stabaek.-yS8ufbpC
 14. Han var vel en av de få som kom fra innbytterbenken og skapte noe i fjor? Tror absolutt han kan hevde seg i 1.div. Har vist langt mer enn f.eks Kostadinov.
 15. At vi ikke fikk noe ut av Botheim og endel andre lever jeg fint med, men at vi ikke en gang visste hvordan vi skulle bruke Vetlesen er en tragedie.
×
×
 • Create New...