Jump to content

Sindre

Bruker
 • Posts

  966
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Sindre last won the day on August 12 2021

Sindre had the most liked content!

Reputation

1,073

About Sindre

 • Birthday 09/21/1982

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Riga
 • Interests
  Fotball

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,064 profile views
 1. Er det ikke deilig å ha noen å hate? Hvor mye tilfredsstillelse har man ikke fått av å kunne helt rettmessig hate Arild Sundgot? Synes det er mye bedre at man noen ganger blir bortdømt, enn å være forberedt på at ethvert mål plutselig kan omgjøres etter man har jublet, og spesielt såkalte tunge flagg som gjør at man spiller ut enhver offsidesituasjon, før et øre eller skulderblad i offside ingen kan se live fører til annullert mål. Uten spontan glede og jubel forsvinner mye av gleden ved å være på stadion.
 2. https://www.vg.no/sport/fotball/i/bg8zKg/faar-vm-kommentator-til-aa-klikke-nff-spaar-mer-braak-i-norge Hvor ofte gidder man å juble for mål etter mål som blir annullert, og hvor gøy er det å juble for mål som kommer etter straffer som plutselig blir dømt noen minutter på etterskudd? Synes VAR i VM virker enda verre enn i europacup, så hvis det er en forsmak på det som er i vente i Eliteserien er det trist. Hvordan noen som ser fotball fra tribunen kan støtte VAR er uforståelig for meg. Følelser og engasjement blir erstattet av maskinmessige beslutninger som dreper engasjement og spontan glede.
 3. Nei, for oss som ikke er på treningene til Vålerenga, Aalesund, Brann og så videre har vi ikke god kjennskap til assistenttrenerne deres. Lurer selvsagt på hvorfor det er din største frykt. Et Twitter-søk resulterte stort sett i positive kommentarer.
 4. Sirkulær økonomi og gjenbruk er populært blant supportere og, tydeligvis.
 5. Åpenbart at Marcus Mehnert er blaa, kunne blitt årets mål på Nadderud det der.
 6. Synes det så ut som Curtis tok seg selv i nakkeskinnet etter forrige kamp, må ha vært hans beste kamp på en god stund?
 7. Jeg bruker store deler av de første 30 på å irritere meg over at Edwards startet i stedet for Hammy, så jeg tror Bohinen og jeg så samme kamp.
 8. Sterkt lag på papiret som ligger under for Skeid 2 nå.
 9. Ser du innleggene tidligere i år vil du se at klager på formasjon, at vi ikke har vingbacker i troppen etc er gjennomgående i kritikken. Planen til Kjønø og rollefordelingen har aldri vært det store problemet spør du meg - det har vært lettere å se enn på mange år hvordan treneren ønsker at laget skal spille. Problemet er at bedre kjennskap til systemet og lengre erfaring med systemet ikke har gjort spillet bedre, heller tvert i mor ser man på den siste perioden.
 10. Bohinen er vel en av de staeste 3-5-2-trenerne?
 11. Hvordan er det i det hele tatt mulig at Skeid 2 er ubeseiret i en avdeling vi ligner en kasteball?
 12. Hugo er vel nærmest kroneksempelet på det motsatte? Etter en strålende debutsesong greide vi vel aldri å bruke ham riktig? Og han forlot oss som benkesliter på et bunnlag for å etablere seg som nøkkelspiller på et topplag.
 13. Det hadde jeg faktisk ikke trodd. Er vel lenge siden vi har hatt såpass mange erfarne spillere i start-11eren?
 14. Vi ser faktisk ut som et lag, først og fremst. Det har vi ikke gjort på flere år.
×
×
 • Create New...