Jump to content

Sindre

Bruker
 • Content Count

  856
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Sindre last won the day on October 20 2020

Sindre had the most liked content!

Community Reputation

538

About Sindre

 • Rank
  Digimonster
 • Birthday 09/21/1982

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Riga
 • Interests
  Fotball

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

656 profile views
 1. Dise gulflandene er blant de siste jeg vil sette min fot i, men har inntrykk av at en stor del av deltakerne i denne debatten i stor grad gjør det for å fremstille seg selv som gode. At Norge skulle boikotte VM i Qatar samtidig som landet er en av de aller største kundene til norsk våpenindustri ville bare vært pinlig. Kan heller bruke oppmerksomheten dette får og kreve at Norge stopper salg av våpen til diktaturer.
 2. Bør ruste opp sykkelparkeringen ved hovedtribunen et par hakk før man finner frem den grønne armen igjen. Men jeg likte også den grønne armen. Synes også drakten vi har hatt de siste to sesongene er den beste på en god stund
 3. Takk for korreksjon, da jeg gjorde et kjapt google-søk dukket det opp poster fra blant annet Klanen- og Stormenforumet hvor de refererte til innsydd kunstgress på Ullevaal uten at jeg faktasjekket dette. Uansett - så var poenget at det finnes en mellomløsning - en moderne matte med hybridgress tåler mer bruk enn dagens Nadderud-matte, og man beholder fordelene av naturgress.
 4. Det brukes blant annet på alle baner i Premier League (https://eandt.theiet.org/content/articles/2016/10/hybrid-football-pitches-why-the-grass-is-always-greener/), og det er vel også en variant av dette på Ullevaal og Lerkendal.
 5. Skulle man lagt ny naturgressmatte i dag er det vel også sannsynlig at det ville vært med en form for innsydd kunstgress, som ville tålt en god del med intensiv bruk enn dagens gressmatte. Så naturgress behøver ikke å bety like begrenset bruk av hovedbanen som i dag.
 6. En ting mange på forumet her trenger - å drikke litt øl med kompiser og få ut energi på tribunen, tror det kommer til å gjøre mye med humøret!
 7. Hanche-Olsen har vel spilt alle kamper siden han kom til Gent, og tror nesten han har tapt alle utenom en. Lover ikke bra når en forsvarer kommer inn og laget kollapser totalt, men ser på Twitter at det bare er skryt å hente for ham, selv om laget sliter.
 8. Var han ikke fast spillende proffspiller da han ble tatt ut forrige gang? ? Da spilte han til og med for et lag som greide å holde 0'en en gang i blant!
 9. Ser at han både var av spillerne i denne eliteserierunden som hadde flest gjenvinninger og flest nøkkelpasninger. Forøvrig hadde Skytte flest avslutninger.
 10. «Uvisst når Glimt-signeringen blir kampklar: – Jeg har pusha mer enn jeg burde https://www.an.no/uvisst-nar-glimt-sign ... -4-1295141 Han sier videre at: Jeg ser allerede at det trenes på en annen måte her enn der jeg var før. Det er mer intensitet og tempo i øktene her, erkjenner han og legger til: – Dette er et steg opp, ingen tvil om det. Treningene er hardere» Dette er greit å høre fra spillere som går til storklubber utenlands, men å høre det fra en som går til en klubb med ressurser på nivå med oss er ikke akseptabelt.
 11. Vanskelig å si hvor mye som skyldtes at vi møtte det klart svakeste laget i serien, men dette er første gang på veldig lenge at det har vært morsomt å se på Stabæk. Alle nykommerne virker som klare forsterkninger, Kai vokser, Skytte har egentlig sin første gode kamp, Bohinen er mer konstruktiv på lenge. Å spille med backer som bidrar offensivt er jo deilig, Ottesen virker veldig spennende!
 12. Har vi noengang vært lenger unna målsetningen om 11 stk egenproduserte spillere?
 13. Har ikke sett noen overgangssum på Sammy, men på Twitter er det noen fra Bodø som mener at de ga like mye for Vetlesen som vi ga for Skytte (3 mill). Overraskende mye i så fall....
 14. En del av meg ønsket å godte meg over Molde og Brynhildsen, men jeg endte faktisk å bli provosert på deres vegne. Det denne kampen viste var vel to ting. VAR løser ikke alle problemer med dårlig dømming. Det er heller ikke slik at norske dommere skiller seg ut negativt sammenlignet med de man får servert i europacup
 15. Uansett greit bytte samme hvem som kommer inn, er jo som å sette inn ekstra mann når Botheim går ut.
×
×
 • Create New...