Jump to content

Sindre

Bruker
 • Posts

  912
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Sindre last won the day on August 12

Sindre had the most liked content!

Reputation

841

About Sindre

 • Birthday 09/21/1982

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Riga
 • Interests
  Fotball

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

800 profile views
 1. Er Geelmuyden matchfit? Hvorfor byttes ikke han inn? Han er vel den eneste på benken som evner å skape noe offensivt.
 2. Jeg håper man ikke kvitter seg med Kjønø, men neste år bør han være assistent. Tror det ville vært det beste for både ham og klubben.
 3. Har han virkelig det? Kan ikke huske en eneste kamp siden han kom hvor han virkelig har satt preg på det offensive spillet. Nå er han fortsatt veldig ung, og har kommet til et lag som egentlig aldri har fungert optimalt, og i tillegg blitt tillagt en mer sentral rolle i laget enn han burde. Han hadde tross alt knapt tatt nivået i OBOS før han kom til oss, så skal ikke holde det mot ham. Men å mene st han er et salgsobjekt og fremtiden vår er rart. For meg er han til nå kun en betydelig svakere erstatter for Vetlesen, som likevel fikk langt flere sjanser av Janne enn Vetlesen.
 4. Å spille mot etablert forsvar med 5 mann på offsidelinja og ingen som møter er rimelig dødfødt. Særlig når plan A tydeligvis var innlegg fra Ottesen selv om man ser at sjansen for at Azemi & co skal vinne en hodeduell mot Sinyan er null. Hvis det var planen burde i hvert fall Kirkevold kommet på mye tidligere. Uansett, dette er ikke kampen å grave seg ned for. Noe positivt å ta med seg, særlig fra første omgang. Men jeg lurer virkelig på hvorfor vi alltid faller i kvalitet i andre omgang.
 5. Skal man unngå å slippe inn mål er det også en fordel å ha ballen, og aller helst litt høyere opp på banen enn egen boks. Vi forsøkte knapt i annen omgang. Er det folk ber om, ikke finspill.
 6. Enig for så vidt, men laget vårt skal være gode nok til å prøve å holde ballen i laget i noen få trekk i det minste. Lurer på hva som blir sagt i pausen, for gang på gang blir vi enda dypere og mer passive i andre omgang.
 7. I dag gjorde i hvert fall Pedersen en god jobb etter han kom inn, vant vel nesten alt av dueller
 8. En ting er å være passive når vi møter B/G, men måten vi spiller på når vi leder er helt ulidelig. Vi er rett og slett for dårlige til å holde ballen i laget mot et annet bunnlag.
 9. Når jeg leser om opplevelsene klubber i nærmiljøet har med Stabæk blir jeg redd for hvor liten vekt Stabæk legger på omdømme i nærmiljøet, som er en helt grunnleggende faktor hvis man ønsker å tiltrekke seg tilskuere og aksept blant politikere og velgere for å bruke penger på nytt stadion. Jeg hadde egentlig trodd at klubben hadde lært av reaksjonene etter at de beklaget nedleggelsen av breddefotballen for noen år siden, men måten de nå ødelegger for seg selv med respektløs adferd ovenfor andre klubber i nabolaget tyder ikke på det. De aller fleste stabæksupporterne har spilt fotball i andre breddeklubber, og hadde Stabæk oppført seg på den måten tidligere er det ikke sikkert jeg hadde vært blaa i dag. Jeg sitter nå på hovis ikke langt fra Junior Support, og har nå også lurt litt på hvem som er med der nå. Da Stabæk rykket opp for første gang var vel nesten halve årgangen min i Helset med i Tommy og tigern-klubben, vi er nok milevis derfra nå.
 10. Et utrangert stadion er alltid mye bedre for miljøet enn et nytt stadion 😉
 11. For psyken kan det sikkert være bra med en kamp hvor man kan slippe å spille med høye skuldre på grunn av tabellplasseringen. Har absolutt ingenting å tape i dag.
 12. Har vært mettet på det lenge, så kunne sikkert ordlagt meg annerledes, men når vi (uten fintelling) vel er på tosifret antall spillere på de tre midtbaneplassene siste to sesonger uten at noen egentlig har fungert, blir man litt nysgjerrig på hvordan disse mulighetene dukker opp og hvorfor vi signerer de spillerne vi gjør. I tillegg har det nå i sommervinduet har det kommet ni (!) nye spillere hvis jeg har talt korrekt. Det er jo ekstremt, og gjør det vanskeligere å tro på at det finnes en tanke bak rekrutteringsstrategien. Før noen nevner Bohinen som en som fungerte så gjorde han definitivt en god jobb i periodene han var i god form, men midtbanen fungerte ikke spesielt bra med ham heller. Så får vi håpe at alle gode ting er 9!
 13. Enda en spiller på kortidskontrakt altså. Er dette en type spiller vi har sett etter, eller slår vi til på alle som vil til oss og som man håper kan holde Eliteserie-nivå. Skulle gjerne ønsket varmt velkommen, men er litt mettet på kortsiktighet…
 14. Synes det intervjuet nesten var mer skremmende enn det laget har vist på banen. Ingen innad i klubben så visst at å hangle seg til 8. plasser uten at laget egentlig fungerte umulig kan være en vellykket strategi over tid, og var fullstendig ubekymret for at vi allerede i flere år har vært det gråeste og minst engasjerende laget i serien. Så langt fra det man kalte Stabæk-fotball man kan komme. Og til slutt - hvordan kan en som følger Eliteserien så tett tro at økte spillerutgifter automatisk fører til suksess?
×
×
 • Create New...