Jump to content

StabækLegendePåFM

Bruker
 • Content Count

  256
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

StabækLegendePåFM last won the day on July 28 2018

StabækLegendePåFM had the most liked content!

Community Reputation

286

About StabækLegendePåFM

 • Rank
  Mer å melde enn Bondevik
 • Birthday 07/09/1998

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bergen

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

822 profile views
 1. I og med at vi er så kritiske hver gang kommentatorene ikke kan noe om Stabæk, vil jeg være så frempå og gi ros til SA sin kommentator som hadde god kontroll på navn og litt ekstra kunnskap. Ja, det er selvfølgelig mest om S08, men det er jo bare å forvente. Jeg vil gi han kudos for en fin opptreden!
 2. Det er virkelig ikke det han sier. Han sier at dersom Glimt får et bud de er fornøyde med og spilleren er interessert i klubben bør det skje en overgang. Han uttaler seg ikke noe om hvor høyt budet bør være før Glimt sier seg fornøyd. En nothing-statement som VG har tolket langt bort fra sin opprinnelige betydning. Samme gjelder for Stabæk, dersom det kommer et bud vi er fornøyde med og spilleren vil gå til klubben burde det jo skje en overgang.
 3. https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2020/stabaek-og-ranheim-pa-fair-play-toppen_sto8048180/story.shtml På Fairplay-toppen i Eliteserien. Er vi for snille?
 4. Morgendagen bestemmer nok om det i det hele tatt vil være mulig. Uansett er det neppe noen god ide å hente enda en midtbanespiller som er sugen på spilletid for sannsynligvis store penger.
 5. Markus Solbakken observert på Nadderud sammen med Bjarmann, de to gjennomførte en liten photoshoot. Tipper den er i boks!
 6. Drar fordi han skal ett hakk opp eller fordi han var for dårlig? Ser han har spilt lite
 7. Synes da Solheim fortjener en startposisjon i et forsvar neste sesong. Han har vært god!
 8. Enig i at Valsvik hadde vært flott, men redd for at hans lønn er for høy for oss desverre. Her burde vi dog strekke oss langt, han er klasse!
 9. Dersom man ikke er så heldig å bli valgt ut som tilskuer gjennom sesongkortet sitt har SATS Bekkestua en konkurranse hvor man kan vinne billetter til kampen mot Engen på deres instagram! Måtte de ende opp hos noen som gir alt fra tribunen!
 10. Har du noensinne i ditt liv hatt en god følelse, Franck?? For meg høres du ut som han som kommer ut fra matteprøven og hylgriner fordi han tror han skal stryke - når sensuren kommer tilbake viser det seg at det var full pott og toppkarakter uten at det kommenteres noe nærmere. Veldig lei av maset ditt om nedrykk, du er desillusjonert.
 11. Den beste måten å håndtere han på må vel være å ikke gi han noe oppmerksomhet, han er bare en annen Molde-spiller. Da tenker jeg egoet hans får seg en god knekk
 12. Er nok redd for at han ikke er så interessert i å komme tilbake til en klubb han ikke ble satset tilstrekkelig på i. Jeg kjenner ikke hele historien, men tviler på at han hadde dradd til OBOS om han fikk beskjed om at han var neste etter Hanche
×
×
 • Create New...