Jump to content

Joachim88

Bruker
 • Posts

  114
 • Joined

 • Last visited

Reputation

252

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

172 profile views
 1. Vi slipper faktisk til overraskende lite i denne omgangen, men altså vi skaper jo tilnærmet null og greier jo ikke å drepe kampen. Azemi ødelegger alt av forsøk med så mange feilvalg, og han kan jo ikke offsideregelen heller så da blir det jo vanskelig.
 2. Jeg skal faktisk si at starten av andreomgang har vært veldig mye bedre enn ventet! Helt enig at jeg ofte er i overkant negativ, men er jo ikke sånn veldig mye positivt å si om dette laget.
 3. Tipper vi blir rumpekjørt i andreomgang, noe vi stort sett har blitt i første også. Med andre ord det eneste håpet for å få med seg noe herifra er å faktisk prøve å kontre. Akkurat nå er det griseflaks på alle mulige måter at vi i ikke har sluppet inn flere mål. Brann er flere hakk bedre enn oss så må jo enormt med flaks til for å ihvertfall vinne kampen.
 4. Nå plutselig med 10 mann skal de plutselig prøve seg. Dette er altså en gameplan som fortjener stryk på alle mulige måter. Driter egentlig i hvem vi møter, og at det er det beste laget. Men når man på forhånd har bestemt seg for at man ikke har troen på seg selv så taper man kamper. Man må møte opp i slike kamper med null respekt eller så går det ikke an å ta poeng!
 5. Bodø Glimt skrur litt på bryteren og er 18 hakk bedre. Kan leve med at vi ikke er bedre enn vi er altså, men dette har altså vært tapt fra start.
 6. Det er så svakt forsvar det der. Nå er jo kampen tapt. Kjønø sin plan var jo å ikke slippe inn mål. Har jo ingen backup-plan. Merkelig å lese hvor fornøyde folk her er med førsteomgang. Var jo tragisk å se på
 7. Mulig dette øker poengsjansen, men blir jo umulig å vinne kamper med dette greiene her. Er det sånn vi skal fremstå resten av sesongen? Da fortjener de ikke å få folk på tribunen. Altså null avslutninger er flaut på en omgang.
 8. Ja, vi har faktisk overprestert her og det vil antageligvis ikke fungere i lengden. At vi får orden på det defensive er jo veldig bra. Men skaper man ikke mer enn vi gjør hver kamp så kan vi kun vinne på å ha flaks. Får vi slipper jo fortsatt til nok sjanser imot.
 9. Alle tar vel seier fremfor tap, det tror jeg sier seg selv. Men det er ikke poenget. Problemet er at vi ikke skaper sjanser, og da vinner man sjeldent kamper. Hvis ikke det offensive plutselig sitter er vi ferdig i denne divisjonen rimelig kjapt. Dette er også visstnok den beste stallen vi har hatt på flere år, noe som gjør det enda mer prekært.
 10. Både Brann og Mjøndalen skaper vesentlig mer sjanser enn oss, så det handler mer om at de har vært dårlige foran kassa. Vi scorer ekstremt mange mål iforhold til hvor mange sjanser vi skaper. Med andre ord så kan ting løsne for dem, og det har det begynt å gjøre for Brann som jeg er ganske sikker på at kommer til å holde seg. De spiller faktisk ganske bra til tider. Vårt beste nivå er ikke spesielt høyt, og vi skaper nesten ikke sjanser uansett hvordan vi spiller. Vi hadde vel noen halvsjanser i starten av kampen og denne sjansen til kirkevold på slutten. Thats it. Det er urovekkende, og da hjelper det ikke at vi greier å holde nullen når vi ikke kan spille offensiv fotball samtidig. Vi er ekstremt avhengige av en spiller som dessverre er skadet hele tiden.
 11. Er jo bare å si det først som sist. Offensivt er det noe av det svakeste Stabæk-laget jeg noensinne har sett. Altså det er altså så lite samhandling i dette laget offensivt at man skulle ikke tro det var mulig. KNH spiller altså 90 min kamp etter kamp, som om han skulle vært Messi. Men i realiteten får han ikke til omtrent noen verdens ting noensinne, og så scorer han mål ca hver 18 kamp. Han er åpenbart i kjønø sine øyne den beste spilleren vi har offensivt, og da går jo ikke dette. Defensivt ser vi jo i det minste bedre ut da, noe som jo er ett pluss.
 12. Ser bare ikke hvem som skal score. Azemi scorer ihvertfall ikke. Godset tok mer og mer over på slutten og med våre andreomganger så går vel dette den veien høna sparker.
 13. Da er vi tilbake på disse midtbaneuttakene igjen da. Lover jo ikke bra. Når man først vinner en kamp så endrer man jo ikke på det laget. Sier seg jo selv. Bodø-Glimt er jo ikke kampen som gjelder denne uken, det er jo denne. Nok en gang lukter det overkjøring på midtbanen, spesielt fysisk.
 14. Må jo bare drømme om at dette gjør at vi plutselig spiller ordentlig fotball mot godset på onsdag. Inntil jeg ser det, så er jeg fortsatt skeptisk. Men nydleig med tre poeng, det fir ihvertfall håp!
×
×
 • Create New...