Jump to content

Joachim88

Bruker
 • Posts

  175
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Joachim88

 1. Kjønø har vært her i hele år. Som assistent så vi svake ut og som hovedtrener egentlig akkurat det samme. Og allikavel mener folk han er rett mann. Altså det er umulig å forstå, helt umulig. Han snakker mye som høres fint ut, men på banen er det bare ræl hver kamp. Etter å ha sittet 6 måneder som sjef så ser jeg egentlig ingenting laget har blitt bedre på. Han må vekk, og det må inn en trener med pondus og respekt. Kjønø er ingen Nagelsmann, og det virker det som folk ikke forstår.
 2. Bohinen er en no-brainer. Har vist at han duger i obos. Og gjort en god jobb i Sarpsborg.
 3. Norges mest talentfulle trener er en gjenganger her. Hva har han egentlig vist som gjør at han kommer til å få suksess? Ser ingen forskjell fra Stabæk under jønsson og kjønø. I starten var det vel noe som så ok ut. Men etter noen kamper under hans ledelse så har egentlig stort sett alle kampene vært rimelig svake. Eller elendige. Virker som at han har lite respekt i gruppa også, men det er mer synsing fra min side.
 4. Forventer opprensking i stallen, og ett uunngåelig trenerbytte. Vi greier altså å ta ett poeng mot Tromsø, Rosenborg og Odd. Det er så flaut når man har alt å spille for. Inngangene til alle kampene har vært kjempefeige, og vi får det mest fortjente nedrykket i historien.
 5. Når man spiller i eliteserien så bør vel minstekravet være at innleggene faktisk holder seg inne på banen.
 6. Nå ser det ut som en klassisk søndag i Kollen utpå der også
 7. En ordentlig trener hadde røsket han av banen. Vet ikke hva jeg blir mest provosert av nå. Azemi, eller kjønø
 8. Men å bli byttet ut er ikke aktuelt. Stjeler straffen og får fortsette… der har du kampledelse
 9. Hvordan går det an å møte opp slik i en kamp hvor vi har all motivasjon, for å se ut som at vi har ingenting å spille for. Dette er ene og alene på treneren. Provoserende
 10. Spent på innstillingen mot Odd. Det poenget til Brann var egentlig positivt. Nå greier vi oss ikke med uavgjort. Nå må vi vinne, og det er ett enkelt utgangspunkt. Men Odd er jo ett bedre lag enn oss. Og kjønø har en så defensiv innstilling til fotball at det blir vanskelig å se at vi skal vinne den.
 11. Det er faktisk ganske sykt å se hvor mye hjelp vi får idag. Selv Odd taper jo. Men Tror vi glemte at Stabæk fortsatt er Stabæk. Altså ett svakt lag
 12. Ser ikke et lag med desperasjon, vilje eller evne til å vinne denne kampen. Griseflaks at vi er kjempeheldige med resultatene i de andre kampene.
 13. Tenker også det. En kvalik vil vi knapt nok være favoritter i. Men akkurat nå får man bare ta de sjansene man evt skulle få. Men Stabæk per dags dato er ett obos-lag. Spiller som ett ihvertfall.
 14. Føler jo at Stabæk spiller mer på at Brann og Mjøndalen skal tape enn å få til noe selv. Ser jo ut til at vi får hjelp av alle idag, men de må ha minst ett poeng til på de to siste kampene for at dette skal gå, og mot Rosenborg bør innstillingen være offensiv. Og så får man heller spille på resultat på slutten hvis de andre taper!
 15. Man kan jo ikke noe annet enn å le av det der. Mål er mål.
 16. Altså Normann Hansen og målfarlig hører bare ikke hjemme i samme setning.
 17. Man må passe seg litt her inne. Ikke lov til å kritisere laget! Det må man huske
 18. Kanskje drømmefotball var feil uttrykk. Men de har fortsatt vært best sånn som jeg ser det. Rosenborg har knapt skapt noe som helst
 19. Tar vel 20 sekunder å skrive en kommentar. Så er det litt dødtid i kampen så kan man slenge inn en kommentar. Det er faktisk mulig å få til
×
×
 • Create New...