Jump to content

bluemaster

Bruker
 • Content Count

  395
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

bluemaster last won the day on February 16

bluemaster had the most liked content!

Community Reputation

640

About bluemaster

 • Rank
  på grensen til fanatisk

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

390 profile views
 1. Dette er spennende! Hadde vært gøy om noen fikk sett han på treningen mandag og skrevet en rapport om prestasjonene hans her😀
 2. Jeg tror vi må belage oss på et overgangsvindu som preges sterkt av pandemien. Men edruelig tilnærming i den forbindelse er kanskje ikke en supporters sterkeste side..
 3. Du har hørt om gjeteren som ropte ulv ulv arni? Du legger kredibiliteten din på blokka her! 😉
 4. Jeg tror du skal legge mer vekt på ordet "rykte" i denne sammenhengen👍
 5. Lumanza i form er min eliteseriefavoritt. Antakeligvis beste midtbanespiller også. Synd det er lenge siden sist! 2021 blir comeback året hans.. Håper jeg👊
 6. Nå kjenner ikke jeg lønna hans, men regner med han runder 700.000 i året? Hvis man ser på skadehistorikken hans siste fire årene, burde den si mye om en eventuell investeringsvilje-rent økonomisk. Med de signalene klubben sender om investeringsvilje i spillere som Valsvik og andre over 27-28 år (lite videresalgspotensiale) så mener jeg det er rart å velge Kassi fremfor andre yngre talenter uten skadeproblemer. Rent mellommenneskelig er det åpenbart at de bør gi Kassi et år til.
 7. Fra et bedriftsøkonomisk ståsted bør man skille lag med Kassi nå. Investeringen vil innebære stor risiko ved forlenging- og hva kan avskastningen bli? Som supporter med sansen for spillere med lang og tro tjeneste, og som liker Kassi sier jeg forleng. Vanskelig den der..
 8. Ja sorry så ikke den før nå! 👍
 9. Bortsett fra premisset ditt angående prøvespillere. Han var da vitterlig på prøvespill i Stabæk.
 10. Håpet er at Janne har laget en offensiv plan for 2021. Ifjor manglet det fullstendig, noe som var veldig overraskende mtp forrige gang han var i Stabæk..
 11. Når sant skal sies, må det uavhengig av den nye skaden til Kassi, være en solid backup der uansett. Dette mtp på skadehistorikken hans. Siste fire årene har han vel spilt langt under halvparten av kampene?
 12. Merkelig avgjørelse hvis trener, Yaw og lege tok en slik risiko ifjor. Yaw må da kjenne sin egen kropp med sin erfaring/ rutine?
 13. Når det kommer til Yaw, er det vel veldig overraskende om han klarer mer enn 20 kamper på en sesong?
 14. Hvis dine argumenter hadde kommet i et akademisk forum, så hadde jeg blitt mer enn skeptisk😅
×
×
 • Create New...