Jump to content

bluemaster

Bruker
 • Posts

  934
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

bluemaster last won the day on January 9 2022

bluemaster had the most liked content!

Reputation

1,698

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,417 profile views
 1. Høegh med opsjon håper jeg!!
 2. Ja, men betaler du litt av lønna hans? Har vel rundt 10-12 mill i året hos Rennes..
 3. Jeg bor for langt unna, men hvis ikke hadde jeg vært der og heiet, selv om underholdningsverdien i mine øyne er ganske liten.
 4. Man klarer ikke å fylle en stadion med fotballinteresserte om ikke produktet er bra nok. Det er faktisk så enkelt som det. Pr idag er ikke Stabækproduktet noe folk gidder verken å bruke penger eller tid på. Dette gjelder selvsagt ikke blodfansen. Men dem blir det også færre og færre av dessverre. Vi får håper produktet som leveres fremover blir av bedre kvalitet under Lars B og at flere folk kommer tilbake på stadion etterhvert. Hvor mange er det egentlig på hjemmekampene for tiden?
 5. Enkeltspillere kan heve nivået, men har feks Dio og Botheim hevet nivået på treningene? Rapportene jeg har lest på forumet ang kvaliteten på treningene generelt er at det har vært for dårlig. Det er ekstremt mye viktigere å ha en solid og god trener fremfor de gamle heltene som er på besøk i ny og ne. Litt dumt av meg kanskje, men jeg blir bare litt skuffa hver gang de velger bort Stabæk..(Eks Mix, Bot og Dio)
 6. Det er ikke alltid jeg forstår hvorfor gamle blå skal komme å trene seg opp i Stabæk, for så å signere for en konkurrent eller en annen klubb. Mulig det er helt vanlig? Jeg har aldri mistenkt Dio for å ha et blått hjerte- men allikevel..
 7. Personlig hadde jeg ikke sagt nei til Bohinen.. Det ligge vel litt i kortene at det blir han..?
 8. Nostradamus der altså! 😎 Det skremmende er at så mange av oss tenkte det samme.. Men gjorde noen i klubben det?
 9. Vi skulle hatt en sta og rutinert trener ala Rekdal.
 10. Den søppelkulturen vi ser her, er bare et speilbilde av klubben! Det virker som folk bare gir faen- Og det ser du på banen også. Hilsen Resignert
 11. Om et selskap går dårlig over tid takker gjerne daglig leder for seg og blir ønsket lykke til videre av selskapet. Skulle klubben ha fulgt sin egen praksis fra tidligere ville vel EK fått sparken for en god stund siden. Lukter prestisjeansettelse lang vei!
 12. Det har vært stille fra ledelsen leeeeeenge nå. Det vi får er propagandaen til ingo i ny og ne- i tillegg til tåkepraten til EK. Hva skjedde feks med oppdateringene Espen Moe skulle gi oss med jevne mellomrom? Har ikke hørt noe fra han på månedsvis eller Jon for den saks skyld. Hva var egentlig greia med den pinlige evalueringen vi alle hørte så mye varmt om? At vi supportere tåler å bli holdt for narr i så stor grad uten at det får noen konsekvenser er for meg helt sjukt rett og slett. Hadde Stabæk vært mitt firma ville jeg definitivt sparket daglig leder, styrets leder og trenern. Begrunnelse: Svake sportslige (og økonomiske) resultater over tid. Enkelt og greit. Følger ikke Stabæk helt vanlige normer for selskapsdrift? De er vel avhengig av resultater, i likhet med alle andre som driver selskaper? Jeg forstår mindre og mindre av klubben min!
×
×
 • Create New...