Jump to content

bluemaster

Bruker
 • Posts

  716
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

bluemaster last won the day on February 16

bluemaster had the most liked content!

Reputation

1,151

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

619 profile views
 1. Det kan hende jeg bommer fullstendig, men jeg mener at Stabæk gradvis har mista mye av sjela si de siste årene. Avvikene fra mål til resultat er svært store. Hva skjedde feks med målene om x-antall egenutviklede spillere i elleveren? Nå blir jo målene mer komiske enn seriøse. Videre har utskiftingene i trenere, spillermateriell etc gjort at det er null kontinuitet- som igjen går utover kvaliteten på treninger, mangel på strategi, dårlige på signering av riktig personell både på spillersiden og i administrasjon. Resultatet av dette ser man idag på tabellsituasjonen og antall tilskuere på kamp eller ramsalt kritikk fra lokale samarbeidsklubber. For mange av oss er ikke dette særlig overraskende. Det er vanskelig å snu denne skuta. Det blir selvsagt enda vanskeligere når kritikk av trenere, spillere og andre blir oppfattet som illojalt eller at man er en dårlig supporter. Jeg håper inderlig at klubben tar store selvransakende grep fremover, for dette funker ikke. Hvem og hva er Stabæk lenger? Håper virkelig på bedring!
 2. Syns det er fint at også spillerne stiller visse krav-også til trenerns taktiske valg!
 3. Av og til må man bare stikke fingern i jorda og erkjenne at noen spillere ikke fungerer, selv om man ønsker spilleren alt godt. Lumanza går under den kategorien dessverre, fått lang tid og utallige muligheter til å komme i form og prestere på forventet nivå, men faller beklageligvis igjennom både fysisk og mest av alt det mentale mistenker jeg.. Ønsker Lumanza all lykke og hell, men dette funker ikke.
 4. Noe nytt om skaden? Brudd? Noen som vet?
 5. Virker ufarlige offensivt idag- og rufsete bakover..
 6. Podstawski kommer nok innpå. Ed mer enn usikker. Werner er vel ganske usikker. De vil styrke laget når de er klare, så det gleder jeg meg til! 👍
 7. Noe annet hadde overrasket meg. Never change a winning team var det en smarting som sa en gang! 👍
 8. Arni, du som ser noen noen treninger av og til.. Har du noen formening om startellever idag?
 9. Der er lenge siden jeg hørte noe så vakkert som "luksusproblem" i kombinasjon med Stabæk! Har ikke blitt bortskjemte de siste årene akkurat!
 10. Hva tror du om resultatet hvis Skytte spiller? 😅 La oss vennligst få slippe den mannen idag Kjønø!
 11. Hadde vært interessant å se hva som skjer i garderoben på dårlige dager også! Hvordan motiverer de hverandre da? Igjen: Wangberg er meget viktig i dette laget!!
 12. Spot on! Ingen brydde seg om at myggen drakk øl. Men han var en fantastisk fotballspiller og jobbet steinhardt. Problemet med Skytte er vel kombinasjonen øl, fest og manglende form samt evne til å løpe hjem i forsvar blant annet. I tillegg kan det hende noen provoseres av at Skytte virker som en gjøgler og fremstår useriøs i væremåten?
×
×
 • Create New...