Jump to content

bluemaster

Bruker
 • Posts

  872
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Everything posted by bluemaster

 1. Jeg fikk heldigvis ikke trua etter blaffet vi opplevde i forrige kamp. At vi i denne kampen ikke scorer er langt fra årets overraskelse! At vi slipper inn så få mål derimot- Det er en positiv overtakelse! Men den generelle tendensen under EK fortsetter.
 2. Azemi blir aldri en storscorer på dette nivået. Har sagt det lenge nå: Få han ut!
 3. Nå er det vel primært stabilitet og utvikling over tid mange her savner. Vi har sett flere blaff siden EK kom. Nå skal det sies at jeg selvsagt ønsker at han lykkes, men er ikke akkurat helt overbevist enda!
 4. Jeg tenker mer på at man faller totalt ut i lange/mange perioder i de fleste kampene, samtidig sier han at det ikke skal skje. Mulig det ligger i manglende individuelle ferdigheter og evne til tilstedeværelse hos spillerne- men hvorfor skjer det? Hvem av trenerne gir spillerne selvtillit og motivasjon? EK har litt for mye sørlandsk mentalitet og fremtoning- litt for tilbakelent og defensiv i kommunikasjonen etter min smak (og jeg bor på sørlandet!). 🤷‍♂️ Vi har vel også blitt lovet en tydelig spillestil, gode holdninger og utvikling. Tilbake har supportere og styret "lovet" EK tid til å sette sammen ett slagkraftig lag, med en blanding av det vi har og noen nye gode spillere. Samtidig har vi blitt kvitt endel uro i garderoben. Men, vi snakker altså om Stabæk som nå ligger på 6. plass i Obos. Ikke så altfor ille tenker sikkert noen. Men hva skjedde med Stabækkulturen om å tenke stort og offensivt? Hva har vi fått tilbake så langt med EK? Jeg er ingen ekspert- men føler meg uansett bedratt med gull og grønne enger- og har endt opp med gråstein og raggsokker! (Ja, jeg vet jeg setter ting litt på spissen, men det er fordi vi mangler en..!) 🤪
 5. Jeg hadde vært med beroliget om vi kamp etter kamp så noen små steg i riktig retning. Istedenfor ser vi hjerneblødning etter hjerneblødning både taktisk og individuelt i kampene. Det verste er de spillerne som alltid får spille, men som ikke er bra nok og i tillegg skrur av bryteren i annen hver omgang. EK er jo rett og slett ikke bra en nok trener. Han mangler totalt evne til å skape entusiasme og fremstår ikke akkurat som som en vinnertype. Det verste er at det ikke finnes sammenheng mellom ord og handling. Få det ut! Tålmodigheten min tok slutt for lenge siden.
 6. Det finnes vel strengt tatt bare en løsning før Stabæk kan bli et lag å regne med. 1. Fjerne styre. 2. Det nye styret sparker hele den sportslige ledelsen. 3. Ny sportslig ledelse ansettes og må legge opp et helt nytt system som faktisk fungerer. Ja jeg veit det er som å tro på julenissen!
 7. Bra initiativ! Har vel vært etterlyst😀
 8. Kjenner du mange som liker å handle tjenester eller produkter med lav kvalitet til altfor høy pris, som man i ettertid forbanner deg over? Jeg må innrømme at jeg ikke bruker penger på Stabæk når kvaliteten er som den er. Hvorfor betale penger for å bli skuffa når jeg kan bli skuffa helt gratis andre steder?
 9. Det jeg opplever som trist, er at laget har hatt veldig mange kamper som igår de siste årene. Triller ball, har ok kontroll, greit grunnspill- men er helt ufarlige og mangler vanlige pasningsferdigheter og ikke minst samspill og en plan som endres etter kampbildet. Jeg ser lite endring i praksis- selv om vi av og til spiller lovende og artig fotball (som mot Åsane). Litt som en luremus- Vi øyner flere seire og bra spill etter glimtvis gode perioder og enkeltkamper- men så er vi rett tilbake til gamle synder.. Irriterende!!
 10. Hvorfor er du supporter av Kjønø? Jeg ser ikke hva han har gjort som fortjener min support..! Stabæk heier jeg på uansett hvor rævva de er (selv om det ikke alltid virker sånn!!).. Første halvåret hans i klubben rykket vi ned, nå ligger vi på 7.plass i Obos! Hadde vi i det minste fått litt mer stabilitet i prestasjonene under hans ledelse- da ville jeg forstått det. Kjønø er dessverre ikke akkurat noen Messias. Enn så lenge; kun ett talent som antakelig vil trenge lang tid for eventuelt å blomstre. Please, gi meg en god forklaring! (Helst noe annet enn standardsvaret om at han er Stabæktrener og da heier vi på han uansett..!)
 11. Kjønø er en mann fullstendig ute av stand til å endre taktikk underveis. Tror faktisk jeg aldri har sett en så svak trener på det området før! Finnes det ikke pragmatiske fibre i Kjønø? God natt
 12. Eller så utvikler han seg litt i rykk og napp- slik mange før han..
 13. Også er midtbanen endelig blitt nivå over.. Det er få som savner Skytte og Lumanza. Curtis er ett funn, nå kommer vel Molde og RBK og banker på døra..
 14. Så solide har vi ikke sett ut på lenge..
 15. Personlig har jeg sluttet å se/høre intervjuene til Kjønø. Blir bare provosert av det som kommer fra den kanten.
 16. Jeg er ikke veldig sjokkert for å si forsiktig. Spent på hvor lenge klubben kan ha full tillit til trenern++
 17. Jeg har ikke sett de to første kampene, men kan noen fortelle meg om vi er bedre idag enn for ett halvt år siden?
 18. Artig å sammenligne med Manchester City💫 Berg-Jacobsen har jo helt mistet bakkekontakten..
 19. Ja det er helt vilt. Agentene tjente antakeligvis bedre på Stabæk enn det spillerne som ble signert fikk betalt. Håper vi slipper lignende tall i fremtiden!
 20. Man bør på et prinsipielt og generelt grunnlag vente med å kalle opp noe etter spillere til etter at karrieren er over. Da slipper man disse diskusjonene (kanskje..)!
 21. Bjarmann spiller hard to get. Det kan jeg like! 👍
 22. Limer inn Stabæk sitt (De har Brann på første: 2. Stabæk (opprykk) Det var skikkelig gjennomtrekk i Stabæks spillerstall i fjor. Bare fire av de som starter første seriekamp startet også i siste serierunde. Det var mange lånespillere innom Nadderud. Én av dem var Viktor Wernersson, som er med videre. Nicolai Næss og Fredrik Krogstad bør også være dominerende på dette nivået. Stabæk har svingt veldig i oppkjøringen, og det har vært mye negativitet mot ledelsen og kulturen i klubben fra supporterne. Troppen består av mange unge spillere med lite erfaring, men også rutinerte karer som Simen Wangberg, Marcus Sandberg og spiss Fitim Azemi. Sistnevnte kom aldri skikkelig i gang i fjor, men har vist at han vet hvor målet står i 1. divisjon tidligere. Eirik Kjønø har nå fått en hel vinter på å sette preg på denne gjengen. Vi tror det er såpass mye kvalitet i dette laget at Stabæk rykker rett opp igjen på første forsøk - akkurat som de gjorde da de var nede i 1. divisjon i 2013 og 2005.
 23. Også digger jeg at klubben lander lengre kontrakter! Begynner faktisk og tro på at klubben begynner tenke langsiktig. Eneste jeg tror troppen mangler er en toppspiss med 15+ inne. (Sett bort i fra Edvardsen??)
 24. Tror vi skal vente med å sparke denne mannen. Curtis, Pat og Næss.. Lenge siden jeg har vært så fornøyd med overgangene!
×
×
 • Create New...