Jump to content

Matsemann

Bruker
 • Posts

  29
 • Joined

 • Last visited

Reputation

31

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

432 profile views
 1. https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2020/botheim-lanes-ut-fra-rosenborg-resten-av-sesongen_sto7808819/story.shtml Da ble det spiss likevel
 2. https://www.vg.no/sport/fotball/i/kJ2gdA/solbakken-juniors-krav-til-neste-klubb-gress Finfin erstatter når Emil blir solgt dette? Naturgress er det masse av på Nadderud!
 3. Føler liksom ikke man kan klandre Kinoshita heller. Han er åpenbart ikke god nok, og skal ikke være på banen.
 4. Den der til Horn Myhre er vel vel så ille som Kassi sin?
 5. Junker med hattrick i Bodø. Som om det ikke var ille nok at Kinoshita spiller helt ræva.
 6. Jeg tolker det som at de navnene som er på blokka er det så pass nivå på at Fitim ville spilt mye mindre enn det han selv forventer, og derfor blir han lånt ut for at han skal få spilletid. Mulig det bare er ønsketenking, men det ville jo i alle fall vært noe positivt i det her. Hadde faktisk tro på at han kunne slå godt fra seg på Nadderud.
 7. Er det bare jeg som surrer, eller er ikke Filip Valencic spiss? Ser det skrives at vi bare har to alternativer, men han burde vel ikke være så mye verre en Kinoshita?
 8. Kan kjempe seg til en fast plass han faktisk, med tanke på kantsituasjonen.
 9. Det er nå enda gått. Skrudd av lyden her, rett og slett fått nok for i dag.
 10. Jo, og Sandberg er fortsatt byttet ut selv om kommentator tydeligvis står fast på at han ikke er det.
 11. Tviler på at noen har denne informasjonen, iom mangel på informasjon om uttak i dag, men spør likevel. Noen som har peiling på om Will Donkin er på benken?
 12. Ganske sikker på at det er er Normann Hansen *Edit* Fordel å se på spørsmålet før jeg blir med i diskusjonen. Mente selvfølgelig at nummer 11 er Hansen.
 13. Ikke dårlig... Har 113 mål på 267 kamper, så en notorisk målscorer. Hadde vært litt deilig å ha en 195 høy spiss på offensiv dødball, som faktisk kan ende i nettet, og ikke bare ebbe ut i innkast.
 14. Han har i alle fall posert med drakta, og ble lagt ut på deres sosiale medier, så regner med det.
×
×
 • Create New...