Jump to content

Matsemann

Bruker
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

31

About Matsemann

 • Rank
  Like skrivefør som Martin Schanke

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

325 profile views
 1. Hørt fra en veldig pålitelig kilde at han skal ønske seg tilbake til Godset, og at han egentlig ville dit også da vi lånte han. De jobber visstnok med å skaffe han, men det kan være vanskelig med tanke på lønningene.
 2. https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2020/botheim-lanes-ut-fra-rosenborg-resten-av-sesongen_sto7808819/story.shtml Da ble det spiss likevel
 3. https://www.vg.no/sport/fotball/i/kJ2gdA/solbakken-juniors-krav-til-neste-klubb-gress Finfin erstatter når Emil blir solgt dette? Naturgress er det masse av på Nadderud!
 4. Det som skiller denne situasjonen i fra andre lignende situasjoner er at det ikke har noe med holdninger eller innsats å gjøre. Det er ikke sånn at han trasker rundt og klager kampen lang, eller tror han er ufattelig mye bedre enn det han er. Det går ene og alene på at de fotballferdighetene han har vist, og samhandlingen med lagkameratene har vært alt for svakt. Da er det enten JJ som bør få tyn for å bruke en spiller som ikke holder riktig nivå, eller så må vi vente på det gjennombruddet som det ser ut til at Janne ser for seg. Om det er et mål som får det til å løsne, det er ikke godt å si,
 5. Føler liksom ikke man kan klandre Kinoshita heller. Han er åpenbart ikke god nok, og skal ikke være på banen.
 6. Den der til Horn Myhre er vel vel så ille som Kassi sin?
 7. Junker med hattrick i Bodø. Som om det ikke var ille nok at Kinoshita spiller helt ræva.
 8. Jeg tolker det som at de navnene som er på blokka er det så pass nivå på at Fitim ville spilt mye mindre enn det han selv forventer, og derfor blir han lånt ut for at han skal få spilletid. Mulig det bare er ønsketenking, men det ville jo i alle fall vært noe positivt i det her. Hadde faktisk tro på at han kunne slå godt fra seg på Nadderud.
 9. Er det bare jeg som surrer, eller er ikke Filip Valencic spiss? Ser det skrives at vi bare har to alternativer, men han burde vel ikke være så mye verre en Kinoshita?
 10. Kan kjempe seg til en fast plass han faktisk, med tanke på kantsituasjonen.
 11. Det er nå enda gått. Skrudd av lyden her, rett og slett fått nok for i dag.
 12. Jo, og Sandberg er fortsatt byttet ut selv om kommentator tydeligvis står fast på at han ikke er det.
 13. Tviler på at noen har denne informasjonen, iom mangel på informasjon om uttak i dag, men spør likevel. Noen som har peiling på om Will Donkin er på benken?
 14. Ganske sikker på at det er er Normann Hansen *Edit* Fordel å se på spørsmålet før jeg blir med i diskusjonen. Mente selvfølgelig at nummer 11 er Hansen.
×
×
 • Create New...