Jump to content

Matsemann

Bruker
 • Posts

  29
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Matsemann

 1. Jeg tolker det som at de navnene som er på blokka er det så pass nivå på at Fitim ville spilt mye mindre enn det han selv forventer, og derfor blir han lånt ut for at han skal få spilletid. Mulig det bare er ønsketenking, men det ville jo i alle fall vært noe positivt i det her. Hadde faktisk tro på at han kunne slå godt fra seg på Nadderud.

 2. Ikke dårlig... Har 113 mål på 267 kamper, så en notorisk målscorer. Hadde vært litt deilig å ha en 195 høy spiss på offensiv dødball, som faktisk kan ende i nettet, og ikke bare ebbe ut i innkast.

 3. 2 minutter siden skrev zuza:

  Ingen Sandberg, Demidov eller Keita heller. 

   

  Noen som vet hvorfor såpass mange frafall på sentrale spillere? 

  Er nok bare at det ønskes å teste ut flest mulige unggutter i starten av oppkjøringen, kontra når det spisser seg til sesongstart

 4. Vært mye snakk om få inn en playmaker i tråden her. Må si at Emil Bohinen har klart seg veldig bra i den rollen mot Gøteborg i dag. Hadde vært greit å få inn en, men blitt mere optimist over at Emil kan tre fint inn i den rollen etter i dag.

 5. Hva med Joel Ekstrand inn i midtforsvaret? 28 år gammel med fortid i blant annet Udinese og Watford. Er Free Agent, men har muligens for høye lønnskrav.. Håper på en fort avklaring på stopperplass, helst kanskje to nye inn.

×
×
 • Create New...