Jump to content

지소차

Bruker
 • Posts

  174
 • Joined

 • Last visited

Reputation

382

About 지소차

 • Birthday 05/07/1996

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  FC 서울

Recent Profile Visitors

939 profile views
 1. Tror poenget hans er at i alle andre land så er det gjerne lagene med mest ressurser som er best, og de lagene er stort sett fra der det er mye folk. Selv de dårligste lagene i de beste ligaene er jo fra større byer. I Norge så er vi vell bare for få mennesker til at det gjør så stor forskjell om laget er i en "stor" by eller fra Kristiansund. Føler også at fotball interessen her er veldig svak, er nesten ikke noe kultur, profiler eller tro på suksess i Europa. De få som liker fotball bor enten på landet et sted, eller så heier de mest på Liverpool/Manchester United.
 2. Er selvmord å spille uten en eneste defensiv spiller på midtbanen, Janna må ha en ekstremt god plan for å redde det laguttaket her. Kan ikke skjønne helt hva det er, score flere mål en motstanderen?
 3. Helt enig, folk griner etter en ny spiss når midtbanen må fikses først.
 4. Kastrati har vell aldri vært spesielt god noe sted, han pleide vil i hvert fall å være litt rask, men jeg føler ikke at det er mer fart vi trenger. Trenger noen som kan holde på ballen, og dukker opp i boksen og scorer mål.
 5. Personlig så synes jeg dette er elleveren som vi burde bruke hver kamp, kanskje med unntak av Skytte (men Kostadinov var også veldig svak forrige kamp). Synes vi burde spille inn et lag og få til noen relasjoner. Jeg synes ærlig talt at vi har hatt litt uflaks i de tidligere kampene, og en Edvardsen som har vært uvanlig ute av form. Jeg føler at Kinoshita spiller en veldig viktig jobber der oppe, hvor han ikke er målgarantisten, men heller den som setter opp de andre bak (Hansen, Shala, Edvardsen) litt sånn som Roberto Firmino i Liverpool. Nå har vi også endelig Moe tilbake i troppen for fult og jeg tror det kan gi oss et stort løft. Sier ikke at vi vinner denne kampen nå, men vi har jo pleid å være gode mot de gode lagene til tider, og vi har hatt god tid til å forberede oss til denne kampen. (Molde mangler også noen av sine beste spillere i dag)
 6. Vi har alt Ottesen, synes Ottesen har slått noen gode innlegg i år også, er jo ingen dårlig spiller å hente men synes vi skal satse på Ottesen.
 7. Vet at Stabæk pleier å ha en ung stall, men synes ikke vi trenger å bygge lekeplassanlegg midt på stadion.
 8. Noen som har lest hva VG artikkelen om han handler om?
 9. Tror mye av grunnen til at vi pleide å ha suksess mot Rosenborg, er fordi vi pleide å være gode mot spillende lag. Jeg tror ikke at det er umulig å ta 3 poeng her, men det blir nok et litt annerledes senario enn det det har vært før. Vi har blitt et slags kontringslag, spesielt når vi vet at motstanderen vil ha mye ball, men jeg tror at hvis vi tar poeng her så er det på dødballer vi er farligst. Få et tidlig dødballmål og så kontre dem i senk er drømme senarioet. Tror neppe vi stikker av derfra med nullen i behold. Piggy har vært god, men jeg føler at tiden er inne for å sette Wangberg inn fra start, føler at vi kunne trenge hans ro og erfaring i en kamp som denne. Sandberg Solheim - Yaw - Wangberg - Piggy Lumanza - Solbakken Geelmuyden - Shala - Normann Kinoshita
 10. Synes det var en ganske klar plan sist kamp. Slå langt opp på Kosuke og vinn ballen, også satse på mål fra kontringer og dødballer. Enkelt og greit for et lag som ikke er bra samspilt. Jeg tenker at det er derfor Lumanza ikke spilte, fordi han ikke er noen stor ballvinner på midten, som Torgersen har vist seg å være. Synes det var en helt grei plan, men det var i det minste en plan. Ofte når jeg ser Stabæk spille under Janna, så skjønner jeg ikke liksom hva planen liksom er, og det er veldig frustrerende. Håper jo selvfølgelig ikke at vi spiller sånn hjemme hele sesongen, men jeg synes at det er greit til vi får inn de nye spillerne, og blir mer samspilte.
 11. 1. Molde 2. Rosenborg 3. Bodø/Glimt 4. Viking 5. Brann 6. Vålerenga 7. Kristiansund 8. Sarpsborg 9. Stabæk 10. Strømsgodset 11. Odd 12. Haugesund 13. Tromsø 14. Mjøndalen 15. Lillestrøm 16. Sandefjord
 12. Så dette blir Stabæks forsvar i år? 😊
 13. Får håpe å ha Obos på brystet ikke er en forkynner for årets sesong
 14. Han spilte vell venstreback da, ikke kant
×
×
 • Create New...