Jump to content

지소차

Bruker
 • Posts

  184
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

지소차 last won the day on June 2

지소차 had the most liked content!

Reputation

422

About 지소차

 • Birthday 05/07/1996

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  FC 서울

Recent Profile Visitors

1,499 profile views
 1. Tror det kunne vært lurt å holde et øye med Elias Hagen. Kanskje ikke lett å få kjøpt han, men han virker å være en god midtbanespiller som ikke har får spille etter Berg kom tilbake.
 2. Jeg tror at uansett hva Stabæk kjøper og selger neste sesong, så må det være snakk om å bygge et lag, og å kjempe om å bli et eliteserie lag. Jeg vet ikke om Bohinen er en god lagbygger, men det får vi vell se hvis han får tillit ut hele sesongen neste år. Jeg føler at hvis vi unngår nedrykk og ser en god kurve med et lag som blir bedre og bedre, så er jeg ganske happy. Jeg er litt skuffet over at vi har brukt talenter så lite denne sesongen, som for eksempel Veum, Andresen og Ulla. Jeg forestilte meg jo at de skulle bli mer og mer klare for å bli en del av laget, men det ble vell for viktig med å sikre opprykket. Jeg tror at vi bare må bli vant til å ikke spille fantastisk fotball, og må finne et par taktikker som funker med de spillerne vi har.
 3. Jeg vet ikke helt hvordan jeg ville dømt hvem som er den viktigste spilleren. Det har vært en varierende sesong hvor de aller fleste spillerne har vært litt av og på. Personlig så syntes jeg at den spilleren som har vært mest til å stole på i år er Sandberg, vi har mange cleansheets i år, og jeg syntes at han er ligaens desidert beste keeper, og blir ofte oversett. Han har jo hatt god hjelp i år også, har vært ganske grei defensiv kontroll og veldig få unødvendige staffer og slikt som jeg kan huske.' Gift kan jo også nevnes, han har vell vært litt borte i en kamp eller 2, men stort sett levert høyt nivå på topp. Han kom litt sent i sesongen, så vet ikke om jeg ville stemt på han, selv om han uten tvil har vært veldig viktig. Jeg tror Næss også burde nevnes, vi hadde neppe rykket opp uten han, men jeg syntes kanskje at hans evner var litt varierende gjennom sesongen, og kanskje ikke brukt godt nok som en midtstopper. Spesielt når vi har hatt store problemer med å dominere på midtbanen i mange av kampene.
 4. Synes det har vært lite snakk om Gift, Budstikka lovpriser han og kommentatorene kaller han et supertalent. Har knapt sett han spille, siden han er på 2. laget, men han har sett frisk ut i innhoppene sine. Han virker egentlig litt som Edvardsen var når han kom, veldig rå og fysisk, men uforutsigbar og han virker mye giftigere enn Azemi. Så hva er greia, er det ingen har som har noen meninger om han enda? Ingen som ser på andrelaget/cupen? Jeg håper jo vi har funnet en spiller som kan fylle litt det vi mangler i angrep, ellers så må vi nesten ha noe mer.
 5. Tror poenget hans er at i alle andre land så er det gjerne lagene med mest ressurser som er best, og de lagene er stort sett fra der det er mye folk. Selv de dårligste lagene i de beste ligaene er jo fra større byer. I Norge så er vi vell bare for få mennesker til at det gjør så stor forskjell om laget er i en "stor" by eller fra Kristiansund. Føler også at fotball interessen her er veldig svak, er nesten ikke noe kultur, profiler eller tro på suksess i Europa. De få som liker fotball bor enten på landet et sted, eller så heier de mest på Liverpool/Manchester United.
 6. Er selvmord å spille uten en eneste defensiv spiller på midtbanen, Janna må ha en ekstremt god plan for å redde det laguttaket her. Kan ikke skjønne helt hva det er, score flere mål en motstanderen?
 7. Helt enig, folk griner etter en ny spiss når midtbanen må fikses først.
 8. Kastrati har vell aldri vært spesielt god noe sted, han pleide vil i hvert fall å være litt rask, men jeg føler ikke at det er mer fart vi trenger. Trenger noen som kan holde på ballen, og dukker opp i boksen og scorer mål.
 9. Personlig så synes jeg dette er elleveren som vi burde bruke hver kamp, kanskje med unntak av Skytte (men Kostadinov var også veldig svak forrige kamp). Synes vi burde spille inn et lag og få til noen relasjoner. Jeg synes ærlig talt at vi har hatt litt uflaks i de tidligere kampene, og en Edvardsen som har vært uvanlig ute av form. Jeg føler at Kinoshita spiller en veldig viktig jobber der oppe, hvor han ikke er målgarantisten, men heller den som setter opp de andre bak (Hansen, Shala, Edvardsen) litt sånn som Roberto Firmino i Liverpool. Nå har vi også endelig Moe tilbake i troppen for fult og jeg tror det kan gi oss et stort løft. Sier ikke at vi vinner denne kampen nå, men vi har jo pleid å være gode mot de gode lagene til tider, og vi har hatt god tid til å forberede oss til denne kampen. (Molde mangler også noen av sine beste spillere i dag)
 10. Vi har alt Ottesen, synes Ottesen har slått noen gode innlegg i år også, er jo ingen dårlig spiller å hente men synes vi skal satse på Ottesen.
 11. Vet at Stabæk pleier å ha en ung stall, men synes ikke vi trenger å bygge lekeplassanlegg midt på stadion.
 12. Noen som har lest hva VG artikkelen om han handler om?
 13. Tror mye av grunnen til at vi pleide å ha suksess mot Rosenborg, er fordi vi pleide å være gode mot spillende lag. Jeg tror ikke at det er umulig å ta 3 poeng her, men det blir nok et litt annerledes senario enn det det har vært før. Vi har blitt et slags kontringslag, spesielt når vi vet at motstanderen vil ha mye ball, men jeg tror at hvis vi tar poeng her så er det på dødballer vi er farligst. Få et tidlig dødballmål og så kontre dem i senk er drømme senarioet. Tror neppe vi stikker av derfra med nullen i behold. Piggy har vært god, men jeg føler at tiden er inne for å sette Wangberg inn fra start, føler at vi kunne trenge hans ro og erfaring i en kamp som denne. Sandberg Solheim - Yaw - Wangberg - Piggy Lumanza - Solbakken Geelmuyden - Shala - Normann Kinoshita
 14. Synes det var en ganske klar plan sist kamp. Slå langt opp på Kosuke og vinn ballen, også satse på mål fra kontringer og dødballer. Enkelt og greit for et lag som ikke er bra samspilt. Jeg tenker at det er derfor Lumanza ikke spilte, fordi han ikke er noen stor ballvinner på midten, som Torgersen har vist seg å være. Synes det var en helt grei plan, men det var i det minste en plan. Ofte når jeg ser Stabæk spille under Janna, så skjønner jeg ikke liksom hva planen liksom er, og det er veldig frustrerende. Håper jo selvfølgelig ikke at vi spiller sånn hjemme hele sesongen, men jeg synes at det er greit til vi får inn de nye spillerne, og blir mer samspilte.
 15. 1. Molde 2. Rosenborg 3. Bodø/Glimt 4. Viking 5. Brann 6. Vålerenga 7. Kristiansund 8. Sarpsborg 9. Stabæk 10. Strømsgodset 11. Odd 12. Haugesund 13. Tromsø 14. Mjøndalen 15. Lillestrøm 16. Sandefjord
×
×
 • Create New...