Jump to content

Gladlaksen

Bruker
 • Content Count

  112
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Gladlaksen last won the day on May 17 2020

Gladlaksen had the most liked content!

Community Reputation

456

About Gladlaksen

 • Rank
  i ferd med å etablere seg

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

774 profile views
 1. Hei, Tenkte å kjøpe noen julegaver. Når klokken er containeren åpen, i morgen? På forhånd, takk!
 2. @stbS Var i dette tilfellet ikke fult så mye rettet mot nedrykkspraten, men heller det faktum at @FranckTheBank trakk frem noe positivt på slutten. Noe jeg syns han fortjente å ros for. Spesielt ettersom det til tider har blitt en del fokus på hans/ hennes noe mindre positive innstilling. Ellers enig med deg i en del, @stbS.
 3. Liker spesielt siste setningen din @FranckTheBank
 4. + Solholm Johansen, som også har en fortid i Stabæk.
 5. Veldig godt innhopp. Og en meget spennende spiller. Om han fortsetter å spille slik er nok han solgt innen ett år eller halvannet.
 6. Er overbevist om at han kommer til å score, en god del. Litt x-faktor over han. Blir derfor spennende å følge utviklingen hans i den nydelige blaa drakten.
 7. Bare et spørsmål, men kan du være så snill å komme med noe positivt? Merker jeg begynner å bli lei alt den pessimismen.
 8. Jeg har troen på at det snur. Og det kan skje fort. Det er halvspilt sesong. Masse poeng igjen å spille om. Flere lag kommer til å både selge og kjøpe nye spillere. Noe som kan forandre alt sammen. Samtidig har vi flere viktige spillere ute med skade. Ref. Kassi og Yaw. Samtidig skal en være realistisk og forholde seg til de en har. Men å krisemaksimere, hjelper som regel ikke noe særlig.
 9. Emil forsvinner trolig snart. Kanskje Fredrik Haugen i Brann kunne vært noe. Hvorvidt han er samme spillertyper eller ei, får så være. Han har masse kvaliteter. God og trygg med ball. Offensiv og rask frekvens. I tillegg virker han å ha stagnert noe og trenger en ny boost. Han har heller ikke fått noe særlig tillit i det siste. Det kan selvfølgelig være at det forandrer seg med Ingebrigtsen. Tror bare at Janne kunne fått han til å skinne igjen.
 10. Både Brann, RBK og Ålesund har alle byttet trenere. Det vil garantert føre til en ryddesjau rundt omkring. Er det noen dere kunne tenkt dere derfra?
 11. Skifter tema her nå. Kom over noen gamle lagbilder av Stabæk. Branimir Poljac dukket opp. Det fikk meg til å tenke på hvor heldige mange av oss er og fort ting kan forandre seg. Noen som kjenner til hvordan det går med Branimir den dag i dag? Har funnet noen artikler om han, men min tyrkisk er ikke helt prima per dags dato, dessverre. https://www.tv2.no/a/3677283
 12. Men fra spøk til revolver. Han kommer til å få sitt gjennombrudd relativt raskt og er nok en av de neste egenproduserte eksportene. Trolig solgt innen 2 år.
 13. Ganske bemerkelsesverdig at TV produksjonen og medier kaller han Magnus Strandman Lundal, når alle andre ser at det er Mix Diskerud som løper der ute...
 14. Enig, @Torres. Creds til de som har lagd den og de som tok den med. I utgangspunktet siste alternativ, men flere løsninger funker sikkert. Samarbeidsklubbene har sikkert noen store flagg de vil dele med Stabæk, da de får mer eksponering. Og sponsorene tror jeg gledelig betaler noen kronasjer for å få noen bannere som dekker tribunen med logoen deres. Vinn vinn om du spør meg.
×
×
 • Create New...