Jump to content

Gladlaksen

Bruker
 • Posts

  148
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Gladlaksen last won the day on November 7

Gladlaksen had the most liked content!

Reputation

707

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,419 profile views
 1. Han fortjener søren meg hyllest as! For lang og tro tjeneste i klubben. #Kulturbæreravrang
 2. Neste år kan vi kanskje også lage en variant for de som jobber i klubben. I så fall vil jeg forhåndsstemme på Joakim Miøen & co. Meget høy klasse på det som er blitt levert i år. Bare å bøye seg i hatten, som enkelte ville sagt.
 3. Litt interessant statistikk før helgens kamp. På hjemmetabellen har vi skaffet 18 (av 26 totalt) poeng. 0 i målforskjell. Sandefjord har på sin side bare vunnet to og spilt to uavgjort. De står med 8 poeng på bortebane. Og har en negativ målforskjell på -16. Borte bra, men hjemme best, gjelder tydeligvis for begge lagene i år. Basert på tidligere møter mellom Stabæk og Sandefjord, har Stabæk vunnet 18 av de 31 kampene de har spilt mot hverandre, mens Sandefjord har vunnet 4, og 9 kamper har endt uavgjort. I gjennomsnitt har disse kampene resultert i 3 mål per kamp . Sandefjord er statistisk vis ikke komfortabel på bortebane i år, så her er det bare å synge for full hals, så de ikke føler seg hjemme! (https://www.fctables.com/h2h/sandefjord/stabaek/#:~:text=Teams%20Stabaek%20Sandefjord%20played%20so,00%20goals%20per%20Match).(https://www.fctables.com/h2h/sandefjord/stabaek/#:~:text=2).
 4. Sandefjord og Haugesund er vriene å møte, ettersom de også er med i nedrykksstriden. Samtidig er dette to lag vi fort kan finne på å vinne over om vi er skjerpet. Men kanskje den mest kjipe kampen som er igjen, som kan påvirke oss ekstra er Ham-Kam- Vålerengen. Enig med deg @FranckTheBank at målforskjellen blir viktig, men at de ikke har noe å spille for, er jeg ikke helt enig i. Bedre å avslutte sesongen med seiere, som en kan ta med inn i vinteren. Kan også være flere som spiller for videre kontrakter etc. Kamma har sikret plassen, noe som fort kan slå begge veier. Så de feiret med alkohol. Får håpe de ikke fester seg ihjel. Heldigvis er det landslagspause, så de kan komme på beina igjen til kampen med Vålerengen.
 5. Han er klasse når han fungerer og kan fort utgjøre forskjellen på poeng i de neste kampene. Håper han og Haugen blir fort friske. God bedring!
 6. Fader ta ditt og fader ta datt. Nei, den kjøper jeg ikke. Det er hva det er. Det er langt i fra over og vi har mange poeng å spille om. Det er lett å grave seg ned, med hva «fader» hjelper det da? Vålerengen har presset på seg og det blir helt krise for de, når de nå skal rykke ned. Nå handler det om å beholde roen og backe gutta. Gjennom tap OG FREM TIL SEIER!
 7. Welcome to Stabæk! This gonna be great. Annerledesklubben, lever opp til navnet sitt.
 8. Skal vi tippe at Nusa øker ytterligere noen titalls millioner i verdi etter innhoppet i dag?
 9. Gode forslag over. Kunne også ha hett, «6-2, 6-2, ahaaa». Det vil være underforstått at en har fokus på fremoverrettet fotball. Det er en link til historien vår, det er et stikk til den klubben vi ikke skal snakke om og det kan bli en catchy intro. Ps: vet dette er sendt inn for sent…
 10. Velkommen skal du være. Dette blir bra!
 11. We love you, Bob!!!💙💙💙 Welcome home!
 12. Bra med PR om dagen. https://www.nettavisen.no/sport/gift-orban-ryktene-florerer-det-hadde-jeg-ikke-trodd/s/5-95-1125645
 13. Taktisk fornuftig av Vetlesen. Sikrer litt ro fremover, med tanke på spekulasjoner. Sikrer seg trolig bedre lønn og avtale noen har i dag. Sikrer seg trolig en klausul om å få dra dersom det dukker opp noe interessant. Sikrer Bodø mer penger, da han kan bli solgt i stede for å gå gratis, noe supporterne der oppe også setter pris på. Sikrer seg muligheten til potensielt å dominere eliteserien igjen. Noe som kan føre til videre landslagsspill. Sikrer at han trolig må bli kjøpt for en større sum. Noe som igjen på øker hans sjanse til å få spille i neste potensielle stoppested. Og viktigst av alt. Han viser at han at han fortsatt har et blått hjerte, ved å sikre Stabæk penger, ved et potensielt salg. https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2021/var-onsket-av-flere-storklubber-i-vinter-na-har-glimt-stjernen-forlenget-kontrakten_sto9404845/story.shtml
 14. Selv etter at Nadderud stadion ødela karrieren hans, fortsetter han å levere gode prestasjon for oss eller til oss om du vil. Storsinnet, Rusike!
 15. Legger merke til at noen av de beste redningene hans skjedde på stadioner, med få eller ingen på tribunen. Mao. Kommer han til å digge Nadderud :P Dette blir en god match!
×
×
 • Create New...