Jump to content

Gladlaksen

Bruker
 • Posts

  132
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Gladlaksen last won the day on September 21 2021

Gladlaksen had the most liked content!

Reputation

563

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,207 profile views
 1. Jeg bare spør, men kan det være at de har søkt på nettet og denne siden har dukket opp? I så fall har de kanskje tenkt at, siden supporterne bruker det, kan det vel ikke være feil…🤷‍♂️
 2. Kan det være slik at en trodde det skulle være kaldt i trønderlag og strømprisene er høye og derfor godtok å delevis bli pisset på, for å bli varm?
 3. Assa... Jeg har sett min del practical jokes på YouTube, men denne tar kaka…
 4. Med utgangspunkt i spillere som befinner seg i Norge. Hva med Erling Knutzon? Han er riktignok en noe eldre spiller, men han er vel litt andre fiolin i Molde? Vil vel tro at han tenkte at Molde skulle være et springbrett til utenlands tilværelsen. Noe som ikke har skjedd. Et lite pluss er en relativ lokal spiller som kommer fra Ullern. Har hørt noe rykter om at han heiet litt på Stabæk når han var yngre (før han gikk til Lyn). Har over flere år vist at han holder nivået i eliteserien. Han har fart, er sterk, fungerer både som kant og spiss. Kan gå litt foran for de yngre spillerene. Kanskje han syns det er greit å flytte nærmere hjemtraktene? Samt tjene noen kroner, i stede for gratis spill i Lyn.
 5. Deilig med den klassiske ketchupeffekten.
 6. Har troen på at Veum kommer til å bli en bauta i forsvarsrekken. Kompromissløs i spillestilen og klok med ballen.
 7. Kanskje det er en på vei ut…?
 8. Takk for alt du har bidratt med i den blaa drakten!
 9. Det har tidligere blitt diskutert rundt hvorvidt en bør ha den grønne armen på drakten og miljøperspektivet. Jeg skal ikke begynne den diskusjonen igjen nå. Men om en skal snakke om noe på stadion som er/ var grønt, så er det setene. De ser kanskje litt slitte og gamle ut, med en litt falmen farge. Det har sin sjarm det også, men om en ønsker å virke innbydende og se fresht ut, er kanskje ikke setefargen så heldig. Også med tanke på at det ser ut som noen seter som ser ut som de er byttet ut også. Inntil en har ny stadion på plass, får en bare gjøre det beste ut av det en har. Bare et forslag. Tar forbehold om at det ikke koster skjorta og at en får tak i noen som har peiling, til å gjøre det. Som vist i klippet, kan en bruke en «flammekaster» til å fjerne den falmende fargen på setene og setene vil se nesten som nye ut igjen. Jeg tror de blå stripene som er malt på stadion, ser bedre ut, samme med helt grønne seter. Det vil da se mer helhetlig ut.
 10. Ser at dette temaet går igjen i ny og ne. Er ikke alltid en har muligheten til å bli med på borteturer eller rekker treningskamper. Da kan digitale alternativer være nyttig. Typ linker til nettsider, puber med storskjermer eller TV-kanaler etc. er derfor kult om en kan dele her.
 11. Bare et forslag, til nåværende stadion og kommende. Alle de spillerne som går gjennom akademiet og blir solgt utenlands, vil få navnet sitt på et sete på stadion. Høres nok kanskje litt flåsete ut, men kan fungere som en form for gulrot for de yngre spillerne, nedover i årsklassene. Da får en kanskje også en annen tilhørighet til stadion. Etterhvert vil forhåpentligvis flere si. «En dag, skal navnet mitt stå her!» Ser for meg at det kan bli en del spillere etterhvert, med årgangene som kommer. Og ser ikke helt at det finnes nok fotballbaner en kan kalle opp etter spillerne, på lik linje med Tobbebanen (Vet han er et litt unikt tilfelle…). Derfor navn på setene. Lav kostnad og potensiell stor verdi ved å motivere de yngre. Samt det kan være en snakkis på stadion. Typ «Hvor skal du sitte i dag?» «Sammen med Hanche» etc. Vil også fungere som en historieformidler, for nye generasjoner som kommer til. «…X, hvem er det?» «Ahh, han/ hun var tidenes norske salg i eliteserien. Han/ hun begynte her i Stabæk. Gjordet det superbra her over flere år, før han/ hun ble solgt til en av verdens største klubber og ble en superstjerne.»
 12. Klarer fint å se realiteten i øynene, uansett hvordan det måtte gå. Så tror du misforstod meg. Var mer ment som. Hvorfor gidder du å være så negativ? Har forståelse for om en kommer med negativ kommentar etter et tap, eller dårlig spill i ny og ne. Og mye mulig det bare er meg, men syns etterhvert det bare er galle og «dommedagsprofetier», som kommer fra din retning. Noe som bare bidrar til dårlig stemning. Forventer ikke at du skal bli positiviteten selv, da en er forskjellig og du skal få ha dine meninger. Men setter stor pris på om du kan jekke ned det negative fokuset ditt noen hakk. Tusen takk!
 13. Reiste gjennom Drammen for en liten stund tilbake. Støtte på denne her. Det er som tilrettelagt for en blaa og mørkeblaa fest i Drammen, kommende søndag! Pluss i boken, til Sparebank1 for det «skjulte budskapet».
×
×
 • Create New...