Jump to content

Gladlaksen

Bruker
 • Posts

  125
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Gladlaksen

 1. Kanskje det er en på vei ut…?
 2. Takk for alt du har bidratt med i den blaa drakten!
 3. Syns han har noen spennende kvaliteter. Holder han seg skadefri, blir dette meget bra!
 4. Okey. Vet du hvor lenge han er lånt ut? Ps: takk for svar!
 5. Sikkert bare jeg jeg ikke er oppdatert, men hva er status på Vogt? Husker han ble lånt ut til Asker, men trodde han var tilbake. Sjekket troppen og fant han ikke der i dag. Garantert noen som kan svare på det. Syns han virket spennende, sist han spilte i den blaa drakten. Etter hva jeg kan erindre, kunne han bekle beck, ving og sentral midtbane. Fint med en slik potet med tanke på skader etc.
 6. Det har tidligere blitt diskutert rundt hvorvidt en bør ha den grønne armen på drakten og miljøperspektivet. Jeg skal ikke begynne den diskusjonen igjen nå. Men om en skal snakke om noe på stadion som er/ var grønt, så er det setene. De ser kanskje litt slitte og gamle ut, med en litt falmen farge. Det har sin sjarm det også, men om en ønsker å virke innbydende og se fresht ut, er kanskje ikke setefargen så heldig. Også med tanke på at det ser ut som noen seter som ser ut som de er byttet ut også. Inntil en har ny stadion på plass, får en bare gjøre det beste ut av det en har. Bare et forslag. Tar forbehold om at det ikke koster skjorta og at en får tak i noen som har peiling, til å gjøre det. Som vist i klippet, kan en bruke en «flammekaster» til å fjerne den falmende fargen på setene og setene vil se nesten som nye ut igjen. Jeg tror de blå stripene som er malt på stadion, ser bedre ut, samme med helt grønne seter. Det vil da se mer helhetlig ut.
 7. Ser at dette temaet går igjen i ny og ne. Er ikke alltid en har muligheten til å bli med på borteturer eller rekker treningskamper. Da kan digitale alternativer være nyttig. Typ linker til nettsider, puber med storskjermer eller TV-kanaler etc. er derfor kult om en kan dele her.
 8. Bare et forslag, til nåværende stadion og kommende. Alle de spillerne som går gjennom akademiet og blir solgt utenlands, vil få navnet sitt på et sete på stadion. Høres nok kanskje litt flåsete ut, men kan fungere som en form for gulrot for de yngre spillerne, nedover i årsklassene. Da får en kanskje også en annen tilhørighet til stadion. Etterhvert vil forhåpentligvis flere si. «En dag, skal navnet mitt stå her!» Ser for meg at det kan bli en del spillere etterhvert, med årgangene som kommer. Og ser ikke helt at det finnes nok fotballbaner en kan kalle opp etter spillerne, på lik linje med Tobbebanen (Vet han er et litt unikt tilfelle…). Derfor navn på setene. Lav kostnad og potensiell stor verdi ved å motivere de yngre. Samt det kan være en snakkis på stadion. Typ «Hvor skal du sitte i dag?» «Sammen med Hanche» etc. Vil også fungere som en historieformidler, for nye generasjoner som kommer til. «…X, hvem er det?» «Ahh, han/ hun var tidenes norske salg i eliteserien. Han/ hun begynte her i Stabæk. Gjordet det superbra her over flere år, før han/ hun ble solgt til en av verdens største klubber og ble en superstjerne.»
 9. Klarer fint å se realiteten i øynene, uansett hvordan det måtte gå. Så tror du misforstod meg. Var mer ment som. Hvorfor gidder du å være så negativ? Har forståelse for om en kommer med negativ kommentar etter et tap, eller dårlig spill i ny og ne. Og mye mulig det bare er meg, men syns etterhvert det bare er galle og «dommedagsprofetier», som kommer fra din retning. Noe som bare bidrar til dårlig stemning. Forventer ikke at du skal bli positiviteten selv, da en er forskjellig og du skal få ha dine meninger. Men setter stor pris på om du kan jekke ned det negative fokuset ditt noen hakk. Tusen takk!
 10. Reiste gjennom Drammen for en liten stund tilbake. Støtte på denne her. Det er som tilrettelagt for en blaa og mørkeblaa fest i Drammen, kommende søndag! Pluss i boken, til Sparebank1 for det «skjulte budskapet».
 11. 1. Molde 2. Vålerengen 3. Bodø/Glimt 4. ODD 5. RBK 6. Viking 7. FKH 8. S08 9. KBK 10. LSK 11. Tromsø 12. Stabæk 13. Mjøndalen 14. Brann 15. Godset 16. Sandefjord
 12. Hei, Tenkte å kjøpe noen julegaver. Når klokken er containeren åpen, i morgen? På forhånd, takk!
 13. @stbS Var i dette tilfellet ikke fult så mye rettet mot nedrykkspraten, men heller det faktum at @FranckTheBank trakk frem noe positivt på slutten. Noe jeg syns han fortjente å ros for. Spesielt ettersom det til tider har blitt en del fokus på hans/ hennes noe mindre positive innstilling. Ellers enig med deg i en del, @stbS.
 14. Liker spesielt siste setningen din @FranckTheBank
 15. + Solholm Johansen, som også har en fortid i Stabæk.
 16. Veldig godt innhopp. Og en meget spennende spiller. Om han fortsetter å spille slik er nok han solgt innen ett år eller halvannet.
 17. Bare et spørsmål, men kan du være så snill å komme med noe positivt? Merker jeg begynner å bli lei alt den pessimismen.
 18. Jeg har troen på at det snur. Og det kan skje fort. Det er halvspilt sesong. Masse poeng igjen å spille om. Flere lag kommer til å både selge og kjøpe nye spillere. Noe som kan forandre alt sammen. Samtidig har vi flere viktige spillere ute med skade. Ref. Kassi og Yaw. Samtidig skal en være realistisk og forholde seg til de en har. Men å krisemaksimere, hjelper som regel ikke noe særlig.
 19. Emil forsvinner trolig snart. Kanskje Fredrik Haugen i Brann kunne vært noe. Hvorvidt han er samme spillertyper eller ei, får så være. Han har masse kvaliteter. God og trygg med ball. Offensiv og rask frekvens. I tillegg virker han å ha stagnert noe og trenger en ny boost. Han har heller ikke fått noe særlig tillit i det siste. Det kan selvfølgelig være at det forandrer seg med Ingebrigtsen. Tror bare at Janne kunne fått han til å skinne igjen.
 20. Både Brann, RBK og Ålesund har alle byttet trenere. Det vil garantert føre til en ryddesjau rundt omkring. Er det noen dere kunne tenkt dere derfra?
 21. Skifter tema her nå. Kom over noen gamle lagbilder av Stabæk. Branimir Poljac dukket opp. Det fikk meg til å tenke på hvor heldige mange av oss er og fort ting kan forandre seg. Noen som kjenner til hvordan det går med Branimir den dag i dag? Har funnet noen artikler om han, men min tyrkisk er ikke helt prima per dags dato, dessverre. https://www.tv2.no/a/3677283
 22. Enig, @Torres. Creds til de som har lagd den og de som tok den med. I utgangspunktet siste alternativ, men flere løsninger funker sikkert. Samarbeidsklubbene har sikkert noen store flagg de vil dele med Stabæk, da de får mer eksponering. Og sponsorene tror jeg gledelig betaler noen kronasjer for å få noen bannere som dekker tribunen med logoen deres. Vinn vinn om du spør meg.
×
×
 • Create New...