Jump to content

Tofot

Bruker
 • Posts

  70
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Tofot last won the day on October 12 2020

Tofot had the most liked content!

Reputation

173

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Bradford

Recent Profile Visitors

478 profile views
 1. Har visst helt glemt deg ser jeg nå. Har ikke god nok oversikt til å kaste ut riktige og konkrete navn. Men på generelt grunnlag synes jeg ikke noe om å kaste a-lagskontrakter etter 04-05-06 spillere. Det skjer så mye utvikling fra den alderen at det er ren Lotto. Forstår likevel at det er et virkemiddel for å: 1) hindre at de går til andre ES klubber/akademier. Politikk blant klubber og signaleffekt for å sikre seg stjerneskuddene. 2) forhindre type Arnstad exit’er Men historien viser at det også ligger mye gambling i det. Og at det for flere unge spillere virker mot sin hensikt å få kontrakt så tidlig. Altså en type hvilepute. Ikke helt enkel den der...
 2. Da er vi enige om at dagens akademispillere skal skinne i media i årene som kommer ??
 3. Har ikke noe problem med å se de poengene der. Når det gjelder sammenligning med andre eliteserieklubber så kan man f.eks se på Godset. Der har det dukket opp spillere fra akademiet i år som paddehatter. Altså: litt motsatt trend av STB som jeg har vært inne på over ( nå fremstår jeg som litt kverulant her kjenner jeg faktisk) Fint at det satses i både kroner og øre. Og ja: alltid en avveiing mellom de resultater/prestasjoner og fremtid. La oss møtes litt på halvveien da: La oss si at akademiet har mistet litt identitet? F.eks: Alle visste hvem akademisjef Toni Ordinas var. Hvor mange her inne på forumet vet hvem som er akademisjef idag...(googling ikke tillatt) Gi meg noe iallefall da ?
 4. Her tror jeg absolutt at du er inne på noe, Jon. Arnstad og Hammy valgte bort Stabæk. Hvorfor det ? Her var det riktignok mange forhold som spilte inn, men «at the end of the day», så var ikke «brura» vakker og attraktiv nok. Og det er akkurat dette som er bekymringsverdig: Dagens akademispillere er mer skeptiske til om de blir satset på enn hvordan det var tidligere. Kanskje vil de som ovennevnte spillere takke nei til kontrakt, nå som nåløyet inn til spilletid a-lag viser seg lenger unna enn noen gang. Janne må samtidig prestere i nåtid og har ikke samme filosofi rundt hyppig bruk av akademispillere som f.eks Toni og tildels Berg (min subjektive mening) Et tricky motvektsspill. Sier ikke at det nødvendigvis er feil fra klubbens ståsted, men det er garantert ikke musikk i ørene til unge akademispillere som vil opp og frem. Uansett: «Trenden» i akademisatsningen virker å peke i feil retning/over tid fra mitt ståsted. Dette harmonerer rett og slett ikke helt med stabækmodellen. Det gjør ikke det. Og det kan ta ubehagelig mange år å reparere hvis det stemmer. La oss håpe jeg tar feil i det minste ? ..Det var et av mange innlegg som egentlig ikke har noe å gjøre i Bjarmann sin tråd ?
 5. 1) Jeg tror ingen setter spørsmålstegn ved at Kay og Ottesen startet kampen igår. Spørsmålstegnet er mer rettet mot: hvorfor kjøper STB en 17 åring og 19 åring fremfor å satse på egne akademispillere i utgangspunktet ? Signaleffekten blir: Vi har ikke trua på eget produkt og henter heller utenfra. 2) Nei, det er overhodet ikke kompatibelt med å gi egne spillere sjansen. Og for ordens skyld: Stabæk har VÆRT Norges akademiklubb nr 1. Dette er litt av hovedmantraet mltt. Jeg er 100% sikker på at ny akademiklassifisering vil bekrefte dette. Det jobbes meget godt på dette området i andre klubber. Man kan hvile på laurbær relativt lenge, men til slutt så visner bladene..... Det e no mi meining ?
 6. Sorry Ingo, men det budskapet der faller ikke i god smak til spillere på akademiet født 01-04 tenker jeg. Generasjonen 05 og utover vil neppe bidra sportslig på kort sikt uansett og da har man mer eller mindre mistet 01-04 generasjonen (ikke glemt Askildsen)Det er litt av et tomrom både sportslig og økonomisk. Jeg har nevnt det før også: Kanskje på tide å se litt på hva som faktisk skjer med akademiet nå ? Hint hint... Ta en tur å kikk på neste G19 kamp. Kjenn litt på stemninga... Og Pignatel: Forlenget nylig kontrakt og ble belønnet med litt av et overgangsvindu for han sin del. Stakkars gutt... Og for å supplere Nichb: Vi knebler samtidig 01-04 årgangen og nekter de alternativer til tross for ikke å bli satset på. Hm....litt av en maktdemonstrasjon. Nytt hint: omdømmerisiko og evne til å se mennesket i det hele. Det er ikke et spiller/salgsprodukt alene vi snakker om eller? hvordan ligger din tidligere uttalte visjon an ? (Starter europacupfinale mot Ajax i 2023 med 11 egenutviklede spillere...sånn ish) Du skal få for din positive åpenbaringsholdning på forumet, men litt bakkekontakt i ny og ne er også helt kurant ?
 7. Tja. Jeg vet ikke helt. La meg bruke en annen innfallsvinkel: Hvor er vinnerskallene, fandenivolskheten, råskapen og gærningene i dette laget som virkelig går i krigen ? Min påstand: Det er for mye snille gutter i denne troppen, som har det sånn passe komfortabelt. Hadde jeg vært blant de 11-15 spillerne med spilletid utpå der idag (som ikke er et soleklart førstevalg), så hadde jeg vurdert det som ganske smart å gi 121% flatt jern for å spille meg inn i en startellever. Og: dette gjenspeiler seg i serien også. Der lå forskjellen på LSK og STB idag. Sist gang jeg så noen hadde antydning til tenning var vel Edvartsen sitt karatespark i debuten for sånn ca et års tid siden. Utover det så er vel «dommerjævel» det værste skjellsordet og utblåsningen jeg har hørt på Nadderud.... og det kom antagelig fra en tilskuer. Men det er mulig jeg er helt på jordet. Har vært der før....
 8. Jeg kan kun uttale meg basert på 2 omgang. Isåfall er svaret enkelt og greit: Nei Det faktum at det var LSK reservene (+noen juniorer) STB møtte (LSK spilte mot Øygarden igår), så var det litt skremmende at LSK var best i banespillet. De imponerte meg faktisk og de ville virkelig vise seg frem med intensitet, råskap og tempo. Jeg reagerte mest på det som skjedde tett etter kampslutt, når dommeren blåser av: Der henger LSK laget på knærne og har tatt se helt ut. STB spillerne rusler av som etter en halvtøff treningsøkt. Har kanskje noe med innstilling til en treningskamp å gjøre ?‍♂️.
 9. Slutt: STB vinner 1-0 etter en heading av Botheim. Så bare 2 omg. Her var LSK klart best. STB scorer på den eneste sjansen de har i omgangen. Første omgang skal visstnok ha vært jevnspilt. Valsvik spilte hele kampen. Antonsson spilte første omgang.
 10. LSK - Stabæk (treningskamp på Vigernesjordet) 0-0 til pause STB stiller med a-lag. LSK stiller b-lag/junior Hermann Wulff står i mål for LSK STB ser ut til å ha byttet de fleste til 2 omg for å gi alle spilletid
 11. 1-1 slutt Stabæk 2 sikret da plassen i 3 div.
 12. Kampen spilles på en meget ujevn gressbane for anledningen. Innbyr ikke til finspill. Ingen fordel for Stabæk2. Spilt 20 min på stillilngen 0-0. Jevnt og sjansefattig. Kvalitet bærer preg av underlaget dessverre.
 13. Demidov ute. Junker og Brynhildsen usikre grunnet skader: https://www.budstikka.no/sport/brynhildsen-skadet-kan-ga-glipp-av-arets-forste-kamp/544531!/
×
×
 • Create New...