Jump to content

dirtyharry

Bruker
 • Posts

  351
 • Joined

 • Days Won

  1

dirtyharry last won the day on July 20 2018

dirtyharry had the most liked content!

Reputation

279

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lett med 3-5-2 og Ola og Boli på topp !!
 2. Selvfølgelig, men 5 år er lenge.
 3. Bruk penger på rutine midtbane og midtsopper OG ventsreback. 3 spillere er et minimumskrav inn.
 4. Tipper økonomi er grunnen ( som det oftest er for oss). Låner vi noen ut til en samarbeidsklubb er de fortsatt på lønningslista vår. Spillere som Lundemo, Pellegrino, Berge, Sakohr,osv velger også heller Lsk og Vif med en mer stabil økonomi når velger lag... En samarbeidsklubb ønsker vel å få noen økonomiske goder for samrabeidet også, har vi råd til det?
 5. Tenkte på han i sommervinduet også, men nå som han er fristillt burde vi være på hugget å sjekke det opp. Veldig aktuelt.
 6. Stoler ikke på Josimar, men stoler heller ikke alltid på Brakka vår...
 7. Forstår Koteng og gjengen er ute å sykle, men med Ohi til RBK? Tar den kronarsen gjerne, men er større sannsyneligget for at jeg år plass i STB-troppen.
 8. Hvorfor ventet du så lenge med å sjekke om det gikk? edit: skriveleif
 9. Så rutine er rutine samma om det er på skadestua, venstre benk, eller på banen? Masse rutine I Skogseid, men får ikke utbytte for det når verken trener eller spiller. Madsen fikk sist kun en 1 års kontrakt, pga lang tid med skadeproblemer. Han var ønsket videre I godset hvis var i god nok stand fysisk, det var han ikke og ikke ny kontrakt. For skadeplaget for andre klubber er da i topp shape hos oss? Rutine er jeg enig i, men å sjangse på en som sliter med så mye skader nei.
 10. Bra. Konkurranse på ventreback-plass trenger vi desperat. Men er jo kunn Jeppe som får lov til å prøve seg der...
 11. Jeg kan alt for lite om hvordan det jobbes i akademiene våre, men er det noen som vet om ting er hogget i stein på hvordan vi ønsker å jobbe? Tenker da litt på den Belgiske landslagsmodellen: - Forsvarsspillere har ikke lov til å klarere ballen eller takle. -Samme formasjon fra og med G15 til og med A-lag -Keepere skal alltid sette igang spillet langs bakken -Trenere ber spillerne gjøre feil for å lære av dem. - Osv..
 12. Ja han har vel 10 a-kamper for lsk og rundt 300 for oss, den største keeperlegenden I klubben...
 13. For hver nyhet om lsk så hater jeg dem bare mer og mer..
×
×
 • Create New...