Gå til innhold

Blåtann

Bruker
  • Innholdsteller

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

6

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk
  1. Klubben trenger profiler. Klubben trenger litt spenning og klubben trenger elementer som generer interesse på egenhånd. Det skaper engasjement, og det igjen bygger interesse utenfra. Så her må man stole på seg selv og eget håndverk uavhengig av hva man mener er lokalavisens oppgave. De opererer etter samme variabler som resten av medie-Norge. Bob er en slik profil. For øyeblikket er Sebastian på vei til å kunne være det samme. Det samme gjelder forsåvidt Nadderud. I sistnevnte ligger det også en kjerne av konflikt og så lenge klubben har oppført seg bra og stått i det på en god måte så kan vi vel si at all pr er god pr. Så her ligger det en god grunnbase for gode historier som Stabæk selv må utnytte så godt de er i stand til på egenhånd.
  2. Som tidligere middelmådig keeper kan jeg skrive under på at jeg vet om opptil flere unge målvakter som gikk lei nettopp fordi de brukte all tid utenom skole/utdanning på å fly landet rundt for å sitte på benken mot Alta og Randaberg.
  3. Jama hadde x-faktor og gjennombruddsvilje, men de gangene jeg så han virket det som det manglet en god del på konsentrasjon og spilleforståelse. Samtidig har vi mange andre unggutter som kan spille i samme posisjon.
  4. Hehehe. Han blir stemplet klink i skulderen, tror det er ganske lett å konkludere med at vi er heldige.
  5. At spillere tyvstarter har ingenting å si så lenge de ikke blir involvert i spillet selv og her plukker Pellegrino opp egen retur.
  6. Helt greit at man gjør endringer på tekst- og talltunge logoer til bruk i SoMe, men denne løsningen synes jeg så litt billig ut. Minner meg om sånne falske klubblogoer på fotballskjerf kjøpt i syden.
×
×
  • Opprett ny...