Jump to content

zooted

Bruker
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

81

About zooted

 • Rank
  Like interessant som Ari
 • Birthday 06/08/1983

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eneste jeg vet om Valsvik er at han var i utlandet en gang. Håper det betyr at han har noe ved seg.
 2. Vetlesen har alltid hatt potensiale til å bli nok en spiller vi selger ut for store penger. Teknisk overlegen mange i eliteserien. Men han har jo stagnert. Så kan man skylde det på klubben, trener eller hvem som helst. Sikker på at vi i fremtiden vil nyte godt av at han gikk til Bodø. Så kan man krangle om at det ville vært mer fordelaktig å beholdt han her hjemme i en og en halv sesong til etter vi ser hva som kommer tilbake til klubben økonomisk etterhvert.
 3. Mener det bør være mulig å kombinere de to tankene jeg. Her har man en spiller som er blant de aller beste i eliteserien om han får tid og litt kjærlighet.
 4. Ser ut som 4-5-1 formasjonen funker med ekstremt kjapp kontringsfotball. Men Junker blir veldig alene. Han virker som en spiller som er god i kombinasjonsspillet og skulle gjerne sett Konishita eller Toutouh med god nærteknikk i nærheten. God kontringsspiller også selvfølgelig. Bohinen vokser og vokser. I ferd med å bli ekstremt god.
 5. Kan se ut som vi er blitt for vant til å ha Kassi i laget når han undervurderes såpass. Jeg er super positiv til Skytte og han ser ut som en spiller som kunne spilt på høyere nivå og Lumanza kjenner vi jo godt, men Kassi skal helt klart være i elleveren når han ikke er skadet. Han er så god at han fungerer i (nesten) alle posisjoner. Skulle likt å se han skadefri og satset på i én posisjon over tid.
 6. Forventes det at alle lag skal rundspilles bare fordi det er hjemmekamp? Synes det har vært mye positivt jeg.
 7. Lumanza tilbake virker for godt til å være sant.
 8. For en fyr. Alltid likt han og trodde faktisk aldri jeg skulle se han i Stabæk drakt. Flott å se han bringer litt av den spilleren han var i en enda flottere drakt.
 9. Spillere som tenker at de skal være i Stabæk i 3-4 år tror jeg (nesten) ikke finnes.. da skal man virkelig finne gull av noe som i virkeligheten er gråstein og da må man nok samtidig stå i mot bud fra klubber med bedre økonomi. Samme hva alderen er. Så at det skal være lett.....
 10. Det er noe litt treningskamp-aktig over alle Stabæks kamper føler jeg. Ser ikke ut som om det betyr nok verken når man vinner eller taper.
 11. Det er vel ingen som så hva som skjedde? Siste man så var at Boli ble dratt ned(?)
 12. Skulle gjerne sett Boli og Vetlesen jeg men... Så ikke Gyasi (nesten) etter jeg så flott skrev han så spillesugen ut.
 13. Gyasi ser virkelig spillesugen ut. Og kameramann ser full ut.
 14. Tydelig at omveltningen fra "kick and run" til "pasning" er vanskelig nå den første kampen, men trenger bare at kombinasjonene sitter en gang. Er ikke bekmørkt.
×
×
 • Create New...