Jump to content

zooted

Bruker
 • Posts

  75
 • Joined

 • Last visited

Reputation

133

About zooted

 • Birthday 06/08/1983

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det største problemet er vel Bjarmann. Aldri skjønt den ansettelsen. Så må vel de som var med på å ansett han ta en del av skylden for å noen gang ha ansatt han.
 2. Den/de som fortsetter å bruke han bør ta en kikk i speilet også.
 3. Det er så dårlig. Det er faktisk utrolig at såkalte "profesjonelle" fotballspillere klarer å fremstå så dårlig.
 4. Alle løper rundt some hodeløse høns. Ser ikke så lyst ut.
 5. Det brukes for lite lenger, det brukes for mye penger. Det er på tide å gi en trener en sjanse. Ender det med nedrykk så er det jævlig trist. Det er litt for tidlig å gi opp helt dog.
 6. De avslutningene imponerer meg. Jeg har alltid tenkt at det er den største mangelen hans. Liker å ta feil når det går i riktig retning. Så mange kalkulerte flotte avslutninger nå at jeg får slå fra meg den tanken.
 7. Kostadinov var vel den som virkelig gikk for det først der
 8. Flott å se at det letes veldig etter ny spiss. Kino(jeg tror jeg er en av få som liker han), Khoblenko, Uche, Azemi, men det å få en noenlunde balansert midtbane er det viktigste. Det er så mange gode spillere som trenger et lite dytt bare for å bli veldig gode i denne klubben. Midtbane med Solbakken og Kostadinov.. så har Torgersen blandet seg veldig inn i år. Men trenger enten en som rydder opp foran midtstopperene eller en som styrer alt fra dypt (Lumanza)
 9. Tydelig at noe må forandres hvertfall. Synes han var bedre første gang han var her. Men han har vel aldri vært noen ryddegutt på midtbanen heller. Greit at han skulle være der bak å strø pasninger.... Det funka ikke hvertfall. Han må være i offensive situasjoner så ofte så mulig og da er det mulig det kommer noe mål fra han. Så må han vel bare lære seg å legge litt mer i det rett og slett.
 10. Jeg håper Kjønø klarer å vekke noe i Skytte. Man skal være blind for å ikke se potensialet der.
 11. Moe i form, Lumanza i gammel form så er det topp 6. Trist å se Skytte jogge bort talentet sitt.
 12. Jeg ser gjerne Skytte på banen igjen, men ikke som den dypeste midtbanespilleren. Vet ikke helt hvor han passer inn heller, dog. Jeg håper fortsatt Lumanza kommer i form og da er det kamp om plassen på midten. Kostadinov regner jeg med er selvskreven etterhvert og Solbakken er med, Lundal blir fint å få med igjen. Kassi er vel ikke å regne med denne sesongen så...
×
×
 • Create New...