Jump to content

zooted

Bruker
 • Posts

  111
 • Joined

 • Last visited

Reputation

232

About zooted

 • Birthday 06/08/1983

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Synes han var god i treningskampene, men han er vel 16 år bare også. Jeg forventet nesten å se han i noen kamper i Obos denne sesongen allerede. Kan ikke avskrive en 16 åring riktig enda dog..
 2. Om Kjønø skal fortsette må det en spiss til inn hvertfall. Virker ikke som om det er snakk om å gå bort fra formasjonen som tok oss ned og fortsetter å skuffe skal endres så da må det i det minste en spiss til inn ved siden av Gift.
 3. Få i gang Kassi og Gift fortsetter som dette så ender det med opprykk selv med Kjønø.
 4. Det er alltid for dårlig når man ligger under, men var en del positivt frem til Sogndal sitt mål. Det virket som det var mer trykk fremover og da går det vel på bekostning av noe defensiv trygghet. Selvsagt burde begge deler vært perfekt i en perfekt verden.
 5. Vi bør kunne kjøre over et Mjøndalen som ikke spiller og en Tore Andre Flo som stiller på benken for feil lag. Det er ikke for mye forlangt.
 6. Ja, andre lag sliter så da må vi gi Kjønø mer tid. La oss se bort fra alt som har skjedd siden han ble ansatt. Noen kamper har vi jo til og med ikke sluppet inn mål!!! Jeg har fulgt med Stabæk noenlunde seriøst etter at jeg bestemte hvem av Tromsø og Stabæk som hadde kulest drakter rundt 94/95 og jeg har aldri vært mindre engasjert enn jeg har vært siden siste halvdel av forrige sesong og nå. Synes synd på dere som er fra området og følger laget.
 7. Det er lett å kritisere alt. At klubben i det hele tatt har kommet seg gjennom alle økonomiske problemer og fortsatt er noenlunde relevant virker det som ingen bryr seg om. Her er det bare snakk om alt alle har gjort galt, men det er jammen mange som har gjort noe riktig også, ellers hadde Stabæk fulgt Lyn sin vei nedover.
 8. Jeg håper heller han har fått en slags oppvåkning av å bli satt ut av laget. Om han surrer rundt som før så må han bort. Virker som om han har det godt med å heve en sikkert god lønn. Så får vi håpe han ønsker å spille fotball.
 9. Nå er jeg sikkert en som følger Stabæk fra veldig mye lenger unna enn mange, men det er vel ikke en hemmelighet at Stabæk har slitt ganske fælt økonomisk i mange mange år. Det og at man ikke akkurat er/har vært en kandidat til å vinne noe gjør det vel ikke akkurat lett å holde på spillere med ambisjoner. Man må nok bygge noe spillerne har troen på for at de skal ønske å være lenger i Stabæk. Kontinuiteten har vel ikke vært der til det. Men IAO holdt oss nesten egenhendig i øverste divisjon flere år (er mitt syn fra mitt begrensede syn utenfra) Ps: jeg har troen på Skytte.
 10. Når man drar igjen jakka både oppe og nede samtidig er det et klart tegn på at det er alvor ja.
 11. En Skytte som styrter 10 halvlitere en time før kamp og en Lumanza som er 10kg over matchvekt gjør det ikke noe dårligere enn de som spiller igjen og igjen.
×
×
 • Create New...