Jump to content

zooted

Bruker
 • Posts

  100
 • Joined

 • Last visited

Reputation

198

About zooted

 • Birthday 06/08/1983

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er lett å kritisere alt. At klubben i det hele tatt har kommet seg gjennom alle økonomiske problemer og fortsatt er noenlunde relevant virker det som ingen bryr seg om. Her er det bare snakk om alt alle har gjort galt, men det er jammen mange som har gjort noe riktig også, ellers hadde Stabæk fulgt Lyn sin vei nedover.
 2. Jeg håper heller han har fått en slags oppvåkning av å bli satt ut av laget. Om han surrer rundt som før så må han bort. Virker som om han har det godt med å heve en sikkert god lønn. Så får vi håpe han ønsker å spille fotball.
 3. Nå er jeg sikkert en som følger Stabæk fra veldig mye lenger unna enn mange, men det er vel ikke en hemmelighet at Stabæk har slitt ganske fælt økonomisk i mange mange år. Det og at man ikke akkurat er/har vært en kandidat til å vinne noe gjør det vel ikke akkurat lett å holde på spillere med ambisjoner. Man må nok bygge noe spillerne har troen på for at de skal ønske å være lenger i Stabæk. Kontinuiteten har vel ikke vært der til det. Men IAO holdt oss nesten egenhendig i øverste divisjon flere år (er mitt syn fra mitt begrensede syn utenfra) Ps: jeg har troen på Skytte.
 4. Når man drar igjen jakka både oppe og nede samtidig er det et klart tegn på at det er alvor ja.
 5. En Skytte som styrter 10 halvlitere en time før kamp og en Lumanza som er 10kg over matchvekt gjør det ikke noe dårligere enn de som spiller igjen og igjen.
 6. Han er en veldig god skuddstopper, men begynner å bli lei av å se han få tak i ballen, løpe rundt og se rundt seg som galning etter noe å sett i gang kjapt på før han roer ned og sparker ballen ut over sidelinjen.
 7. Hadde vært greit å ha han Bjørkan også
 8. Bjarmann må vel være ferdig. Kjønø er vel på et Solskjær-nivå for å miste jobben.
 9. Jeg synes ikke stallen er så svak. Men nå er jeg en forkjemper for å bruke Skytte, så er vel diskvalifisert fra å mene noe om stallen.
 10. Med alle de sentrale midtbanespillerene som allerede var i klubben og de som ble hentet så er det jo helt idiotisk å stille opp med 2. Det er jo helt bak mål og ingen plan bak noe sånt.
 11. Kontinuitet er flott. Men det er ikke noe poeng å gi Kjønø flere sjanser for han bør ikke være med ned i Obos.
 12. Ottesen som var et av få lyspunkter er jo blitt helt borte etter denne formasjonsendringen
 13. Det blir jo umulig for 2 midtbanespillere å dekke så store rom.. at ALLE kan se det men ikke en såkalt profesjonell trener ikke ser det er ganske utrolig.
×
×
 • Create New...