Jump to content

Guttarepperstb

Bruker
 • Content Count

  154
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

179

About Guttarepperstb

 • Rank
  skravlekjerring

Recent Profile Visitors

463 profile views
 1. Nå som Start har rykka ned, kunne du vært noe med en Jesper Daland retur? Har vært Start sin beste spiller denne sesongen og har nok ambisjoner om å spille høyere enn obos i 2021
 2. Veldig spennende signering! Følger Hamkam en god del og Solbakken har vært markant der lenge. Han har en teknikk og spilleforståelse som er i høy eliteserieklasse! Har litt å gå på når det gjelder det fysiske og duellspill, men har tatt gradvis steg der også. Han har også utviklet seg i det offensive de siste årene. Dette tror jeg kan bli bra!
 3. Var et veldig stort stoppertalent, fast på aldersbestemte landslag. Kan nok fort spille seg opp igjen han, men litt tid trenger han nok.
 4. Det positive er at Botheim endelig scora, får håpe den snart sitter i en tellende kamp også
 5. Rakk dessverre ikke å se kampen i kveld, hvordan var Kostadinov?
 6. Fantastisk andre omgang, billig straffe og kjempebom på overtid. Må være fornøyd med det her, men her kunne vi fort stukket av med alle poengene!
 7. Kjipt, men så lenge vi fortsetter i samme spor så er dette langt i fra over!
 8. Tipper Botheim er tent i dag, inntrykket jeg har fått av han er at han gleder seg mer enn han gruer seg til sånne kamper. Tipper scoring og en ydmykende feiring fra Botheim i dag!
 9. Registrerer at VG live ga Hugo 4 på børsen
 10. Jada er da ikke helsvart dette, må helt klart skje noe offensivt. Defensivt er vi solide syntes jeg, henger bra med på midten også men får lite kraft offensivt. Håper vi ser en 4-4-2 neste match også, men da med Edvardsen på topp sammen med Kino eller Botheim. Det snur på Lerkendal!
 11. Daland kan å spille fotball han, synd vi ikke satset nok på han
 12. Kjempe sterk signering! At Rosenborg nå henter et spisstalent fra Sverige tyder vel på at det er større sjanse for å få Botheim på permanent basis? Må begynne å bli lei av å ikke bli satsa på i Rosenborg!
×
×
 • Create New...