Jump to content

Guttarepperstb

Bruker
 • Posts

  164
 • Joined

 • Last visited

Reputation

192

Recent Profile Visitors

586 profile views
 1. Piggy er enorm på blokkeringer, føler han har hatt opptil flere svært gode u løpet av sesongen! Nå som det er sagt, svakt forsvarsspill av forsvarsrekka i forkant, deilig å se Lumanza i full spurt!!
 2. https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7924507
 3. https://twitter.com/yiaman/status/1401947182132076547?s=21
 4. For en signering! Fantastisk dyktig trener som er fantastisk god med unge sultne spillere
 5. Nå som Start har rykka ned, kunne du vært noe med en Jesper Daland retur? Har vært Start sin beste spiller denne sesongen og har nok ambisjoner om å spille høyere enn obos i 2021
 6. Veldig spennende signering! Følger Hamkam en god del og Solbakken har vært markant der lenge. Han har en teknikk og spilleforståelse som er i høy eliteserieklasse! Har litt å gå på når det gjelder det fysiske og duellspill, men har tatt gradvis steg der også. Han har også utviklet seg i det offensive de siste årene. Dette tror jeg kan bli bra!
 7. Var et veldig stort stoppertalent, fast på aldersbestemte landslag. Kan nok fort spille seg opp igjen han, men litt tid trenger han nok.
 8. Det positive er at Botheim endelig scora, får håpe den snart sitter i en tellende kamp også
 9. Rakk dessverre ikke å se kampen i kveld, hvordan var Kostadinov?
 10. Fantastisk andre omgang, billig straffe og kjempebom på overtid. Må være fornøyd med det her, men her kunne vi fort stukket av med alle poengene!
 11. Kjipt, men så lenge vi fortsetter i samme spor så er dette langt i fra over!
 12. Tipper Botheim er tent i dag, inntrykket jeg har fått av han er at han gleder seg mer enn han gruer seg til sånne kamper. Tipper scoring og en ydmykende feiring fra Botheim i dag!
×
×
 • Create New...