Jump to content

Blaatann

Bruker
 • Posts

  27
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Blaatann

 1. Synes det var høyt tempo i gjenvinningsspillet og kjappe baller på entouch i lengderetning. Merker at gutta er i bedre form. Håper det fortsetter på denne måten - det er slik attityd vi skal ha
 2. Fy flate, kul 1. omgang! Gleder meg til 2.! Heia Stabæk!
 3. Eggen Hedenstad på vei til Vålerenga https://www.vg.no/sport/fotball/i/MLpn9B/vegar-eggen-hedenstad-mot-retur-i-norsk-fotball-paa-vei-til-vaalerenga
 4. Skulle ønske jeg hadde tre stemmer i dag til dagens beste fordi Oliver og Kirkevold gjorde en fantastisk jobb på topp, men i dag går stemmen min til Skytte! Særdeles gode inngripener både defensivt og offensivt som gjør at kampen bikker i vår retning i 1. omgang. Knallbra jobbet, Sammy! Stå på videre!
 5. Husker da Janne tok over i 2019 så var første pri å tette igjen bak, hvilket endte med en del uavgjort i starten før det offensive begynte å sitte, og avslutningen av sesongen var meget god. (Jada, Janne er ikke ny lenger, men det skjedd mye i stallen siden 2020 så laget må finne sammen) Synes 2x uavgjort, og allerede foran skjema når det gjelder innbyrdes oppgjør mot Haugesund, er godt ut i fra forholdene da vi ikke har hatt like god forutsetning til forberedelser som tidligere grunnet corona. Har sett alle kamper i år, og det har vært kontinuerlig progresjon siden 2-2 i treningskampen mot Særp. Er vi like gode bak som vi var mot Haugesund resten av sesongen så er det bare å justere samhandlingen i det offensive, og da både tror og håper jeg at det blir flere mål i riktig retning enn i feil. Legger gjerne hodet på blokka og melder topp 6 i år - vi er på rett vei!
 6. 1. Molde 2. Vålerenga 3. Bodø/Glimt 4. Rosenborg 5. Stabæk 6. Viking 7. Kristiansund 8. Odd 9. Haugesund 10. Brann 11. Lillestrøm 12. Særp 08 13. Godset 14. Tromsø 15. Mjøndalen 16. Sandefjord
 7. Klarer ikke la vær å trekke linjer mellom årets B/G-lag og et av de mest underholdende lagene i norsk eliteserie gjennom tidene; Stabæk 2008. Et solid lag, men også spekket av enkeltmannsprestasjoner, som kom fra sølv året før og endelig tok tittelen. Om B/G mister nøkkelspillere før neste sesong (som vi gjorde før 09-sesongen) så kan man ikke la være å tenke i samme linjer som Stabæk etter seriegullet. B/G er ikke en stor klubb med store budsjetter, så med mindre nøkkelspillerne (og trener) har en iboende dugnadsånd for klubben så er det større muligheter der ute. Smi mens jernet er varmt som det heter, hvorfor ta sjansen på at dette skal fortsette og da gi slipp på mulighetene som nå ligger på bordet? Er man nødt til å finne ikke bare én, men 4-5 nye nøkkelspillere blir det vanskelig å prestere «over evne» i årene som kommer også. Eliteserien vil da igjen bli overtatt av RBK og Molde før B/G rekker å etablere seg i toppen, for det er kun disse som gjennom økonomiske midler og, tilnærmet, garanti for topplassering på tabellen hvert år klarer å holde på nok nøkkelspillere. Men ikke tro jeg er av den negative typen! Mitt tabelltips for neste år er at Stabæk spiller europacup i 2022. Vi har så mange uavgjort å ta fra i 2020 som jeg tror vi neste år skal vippe i vår retning at 4. plass ikke er umulig! Eller cupen da, men det er vel en annen tråd.
 8. Ref intervjuet på Facebook-story så er det på sin plass å hylle vår toppspillerutvikler som åpner dørene til eget hus for at Kai Kostadinov (unnskyld ev. feilstaving) skal ha et sted å bo. Skjønner godt at vi har det beste akademiet i Norge med en så dedikert sjef!
 9. Hvis noen av dere har Get så kan man i appen under TV arkiv gå på Eurosport Norge og deretter Eliterserien og bla seg nedover. Episoden er tilgjengelig til 17. juli
 10. Tror nok det blir litt mer enn 0-0 her. Det er bare noe med mentaliteten vår mot VIF. Det SKAL vinnes på begge sider og Fagermo kan jo i hvert fall ikke tape eller spille uavgjort i første hjemmekamp på kjedelig vis!? Glad vi ikke har det presset på oss, VIF har jo alt å tape her. Vil også gjerne minne om et par borteresultater fra Skagerak Arena de siste årene: 2018: 0-3, 2017: 0-5 God match, godtfolk!
 11. En liten bønn: Er det mulig å få Nadderudhymnen gjort av Nikolai Grasaasen på Spotify? Jeg hører ofte på den når det nærmer seg natta, pluss at alle kvalikrundene vi har vært igjennom, og sen avslutning av ES, har gjort dette til en aldri så liten julelåt for meg også. Vet at den ligger på nett, men i lengden er det litt slitsomt å spole tilbake til start hver gang den er slutt, hehe. Spotify eller ikke, en helt fantastisk låt! Jeg er ekstremt glad for at klubben i mitt hjerte også er klubben i hjertet til så mange folk det bobler engasjement av i form av sanger, filmer, frivillig arbeid, heiing og støtte for laget. Takk!
 12. Kassi scoret 8 mål i TL 2015, hvorav 7 av de kom etter at Dio hadde forsvunnet. Sikkert noen her som vet dette bedre enn meg, men jeg antar at dette var fordi han ble brukt høyere på banen. Se også oppsummering av sesongen 2013, RBK-STB 16. mai 2014, og sikkert mange andre eksempler. Kassi kan skyte og hvis han nå blir flyttet oppover i banen på søndag så kan det bli flere enn spissene som gjør mål for oss. Så vil jeg også gratulere Haugesund med avansement i Europa i går. Veldig godt kjempet! Dere måtte nok helt ned i kjelleren alle sammen og det skal vel bli godt med en hvil i helgen? Hehe
 13. Boli gir Lumanza en god klem i bildet til Budstikka i saken om at sistnevnte har returnert på Nadderud, så han er i hvert fall i området.
 14. Er det Ullevaal som gjelder når vi skal spille Europa League neste år?
 15. Veldig deilig at Boli åpner målkontoen igjen, ikke minst alene med keeper! La oss håpe dette ga mersmak for han og at han fikk bygd opp selvtilliten. Ellers synes jeg Vetlesen hadde bra intensitet i riktig retning, kald i hodet da han dro på med en smektende lobb over keeper og en crossball til Braathen det er synd ikke blir noe mer av, for det så ut som at ballen var utstyrt med GPS-navigasjon med treffsikkerhet på 1mm^2.
 16. Tok ut topp 15 og rangerte på poengsnitt per spilte kamp siden noen har vært med lenger enn andre og kjelleren på Bekkestua ikke var før tidlig 90-tall. Nå ser vi enda bedre ut. (Legg også merke til at vi er på delt 2. plass på antall scorede mål per kamp spilt. Morsomt) Kilde: https://www.fotballkanalen.com/blogg/maratontabell-eliteserien-fra-1963-til-i-dag
 17. Brusegutten Brus blomstret godt de siste årene hos oss og fikk til og med dunket inn noen mål. Hadde vært moro med en skikkelig lynving nå som Moussa etter all sannsynlighet forsvinner.
 18. Takk for svar, Ingo! Dette var som sagt bare et forslag, men tror slike mål og delmål kan skape engasjementet vi alle ønsker. Ting blir viktigere når alle, inkludert publikum, vet hva det spilles for. Gleder meg til å se hva som kommer!
 19. Jeg har nettopp lest boken din fra 2008, Ingo. Ble helt frelst da du skrev om hvordan Stabæk satt seg et hårete mål og jobbet mot det. Det er artig hvordan alle utfordringer som måtte oppstå er mulige å løse så lenge man har et overordnet mål man kan rette seg mot hele veien. En rød tråd i alt vi gjør. Her ønsker jeg å utfordre Stabæk på å gjenta dette. Hva er vårt sportslige, hårete og, ikke minst, konkrete mål for tiden? Hvilke kortsiktige mål må vi oppnå for å nå det store målet? Dette tror jeg faktisk går litt hånd i hånd med engasjement rundt klubben. Når verden er enkel er det lett å ta stilling til om man skal på kamp eller ikke. Kvalik ble spilt i desember, det er klart det mobiliserer publikum! Er det nøkkelkamper i løpet av en sesong i forbindelse med våre mål/delmål? Da må vi kommunisere for å engasjere så vi ser at mobiliseres! Vi er litt i limbo akkurat nå, vi venter på ny stadion, vi satser på å være en middelhavsfarer inntil videre, det virker litt som at vi kjemper for å bevare status quo. Dette er ikke Stabæk, vi skal være de idiotene som tror at vi kan nå cupfinalen om 5 år selv om vi er langt nede i divisjonssystemet. Vi gir faen i om det er Mjøndalen som skjelver i buksene på Naddis eller om det er RævBK på Lerkendal, fuck dem, null respekt for deres kvaliteter, vi skal valse over dem uansett! Jeg har derfor et forslag til mål: I 2020 skal vi spille Europacup. Da må enten cupfinalen vinnes eller medalje i ES. Alle kamper mot Særp, Brann, Haugesund, Enga etc er sekspoengskamper for vi skal ta Europaplassen fra dem! Cupen er vinn eller forsvinn hver eneste match, hver kamp er som forrige kamp mot Godset, hver kamp er som kvaliken mot Ålesund. Kommuniser på sosiale medier om når man må begynne å kjøre hjem fra diverse hytteområder for å nå fram til Naddis til kampstart, for alfa omega den helgen er å rekke kampen på søndagen!
 20. Heisann! Har kun vært med på forum som anonym bruker så langt, men tenkte jeg ville dele noe med dere. Stb møtte Sandefjord i opprykksfinale i Adecco i 2005, denne kampen ligger på Youtube. Etter 12:20 spilte minutter begynner kommentator å mimre tilbake til da Stabæk hadde et kanonlag i 2001 med Tommi Svindal Larsen, Martin Andresen og Chippen Wilhelmson og forteller etterpå om at vi ikke har like mange stjerner i dag. På sett og vis hadde han rett, vi hadde ikke like mange stjerner. På backen løp en 22-åring rundt ved navn Skjønsberg, en og to eldre herrer i midtforsvaret, Henning Hauger var vår 20 år gamle ving, en habil keeper i Jon Knudsen, vi hadde toppscoreren i Addeco det året i Nannskog og hans like giftige makker, Veigar P, men ingen stjerner. På det tidspunktet. Det er klart det er gøy å mimre, men hadde kommentator bare visst hva som skulle skje tre år senere så hadde han ikke tenkt en tanke på laget fra 2001, han hadde sett stjernene som vandret ute på matta i 2005. Som supportere for de blaa har vi muligheten til å se inn i fremtiden, det gjør vi ved å tro på gutta som er på matta i dag. Da blir fortiden stolt, men fremtiden like lys. Vi har både én og to unge backer, til og med en i midtforsvaret ved siden av en eldre herre, vi har et par unge driblefanter på vingene, faen, vi har attpåtil toppscorer i Eliteserien og det som begynner å ligne to gode makkere på topp! Steen Jensen definerte kvaliken 2016 som et opprykk for Stabæk basert på at vi hadde ligget på nedrykk hele sesongen, så hvorfor ikke gjøre det denne gangen også? Forutsetningene er i hvert fall de samme. Men hvorfor ikke gå hakket lenger også? Stallen vår består av en gjeng mindre stjerner som vi vet kan bli gode fordi vi har troen på dem, dette er opprykksfinale anno 2005! God kamp på onsdag og søndag! KOM IGJEN STABÆK!
×
×
 • Create New...