Gå til innhold

Blaatann

Bruker
  • Innholdsteller

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av Blaatann

  1. Husker da Janne tok over i 2019 så var første pri å tette igjen bak, hvilket endte med en del uavgjort i starten før det offensive begynte å sitte, og avslutningen av sesongen var meget god. (Jada, Janne er ikke ny lenger, men det skjedd mye i stallen siden 2020 så laget må finne sammen)
    Synes 2x uavgjort, og allerede foran skjema når det gjelder innbyrdes oppgjør mot Haugesund, er godt ut i fra forholdene da vi ikke har hatt like god forutsetning til forberedelser som tidligere grunnet corona. Har sett alle kamper i år, og det har vært kontinuerlig progresjon siden 2-2 i treningskampen mot Særp.
    Er vi like gode bak som vi var mot Haugesund resten av sesongen så er det bare å justere samhandlingen i det offensive, og da både tror og håper jeg at det blir flere mål i riktig retning enn i feil.

    Legger gjerne hodet på blokka og melder topp 6 i år - vi er på rett vei!

  2. Klarer ikke la vær å trekke linjer mellom årets B/G-lag og et av de mest underholdende lagene i norsk eliteserie gjennom tidene; Stabæk 2008. Et solid lag, men også spekket av enkeltmannsprestasjoner, som kom fra sølv året før og endelig tok tittelen. Om B/G mister nøkkelspillere før neste sesong (som vi gjorde før 09-sesongen) så kan man ikke la være å tenke i samme linjer som Stabæk etter seriegullet. B/G er ikke en stor klubb med store budsjetter, så med mindre nøkkelspillerne (og trener) har en iboende dugnadsånd for klubben så er  det større muligheter der ute. Smi mens jernet er varmt som det heter, hvorfor ta sjansen på at dette skal fortsette og da gi slipp på mulighetene som nå ligger på bordet? Er man nødt til å finne ikke bare én, men 4-5 nye nøkkelspillere blir det vanskelig å prestere «over evne» i årene som kommer også. Eliteserien vil da igjen bli overtatt av RBK og Molde før B/G rekker å etablere seg i toppen, for det er kun disse som gjennom økonomiske midler og, tilnærmet, garanti for topplassering på tabellen hvert år klarer å holde på nok nøkkelspillere. 

    Men ikke tro jeg er av den negative typen! Mitt tabelltips for neste år er at Stabæk spiller europacup i 2022. Vi har så mange uavgjort å ta fra i 2020 som jeg tror vi neste år skal vippe i vår retning at 4. plass ikke er umulig! Eller cupen da, men det er vel en annen tråd.

  3. Tror nok det blir litt mer enn 0-0 her. Det er bare noe med mentaliteten vår mot VIF. Det SKAL vinnes på begge sider og Fagermo kan jo i hvert fall ikke tape eller spille uavgjort i første hjemmekamp på kjedelig vis!? Glad vi ikke har det presset på oss, VIF har jo alt å tape her. Vil også gjerne minne om et par borteresultater fra Skagerak Arena de siste årene: 2018: 0-3, 2017: 0-5
    God match, godtfolk!

  4. 12 timer siden skrev Posse:

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    En liten bønn: Er det mulig å få Nadderudhymnen gjort av Nikolai Grasaasen på Spotify? Jeg hører ofte på den når det nærmer seg natta, pluss at alle kvalikrundene vi har vært igjennom, og sen avslutning av ES, har gjort dette til en aldri så liten julelåt for meg også. Vet at den ligger på nett, men i lengden er det litt slitsomt å spole tilbake til start hver gang den er slutt, hehe.

    Spotify eller ikke, en helt fantastisk låt! Jeg er ekstremt glad for at klubben i mitt hjerte også er klubben i hjertet til så mange folk det bobler engasjement av i form av sanger, filmer, frivillig arbeid, heiing og støtte for laget. Takk!

  5. Kassi scoret 8 mål i TL 2015, hvorav 7 av de kom etter at Dio hadde forsvunnet. Sikkert noen her som vet dette bedre enn meg, men jeg antar at dette var fordi han ble brukt høyere på banen. Se også oppsummering av sesongen 2013, RBK-STB 16. mai 2014, og sikkert mange andre eksempler. Kassi kan skyte og hvis han nå blir flyttet oppover i banen på søndag så kan det bli flere enn spissene som gjør mål for oss.

     

    Så vil jeg også gratulere Haugesund med avansement i Europa i går. Veldig godt kjempet! Dere måtte nok helt ned i kjelleren alle sammen og det skal vel bli godt med en hvil i helgen? Hehe

  6. Veldig deilig at Boli åpner målkontoen igjen, ikke minst alene med keeper! La oss håpe dette ga mersmak for han og at han fikk bygd opp selvtilliten. Ellers synes jeg Vetlesen hadde bra intensitet i riktig retning, kald i hodet da han dro på med en smektende lobb over keeper og en crossball til Braathen det er synd ikke blir noe mer av, for det så ut som at ballen var utstyrt med GPS-navigasjon med treffsikkerhet på 1mm^2.

  7. Mener å huske at bronse-sesongen, godt akkopagnert av Dios 17 fulltreffere, var en sesong hvor laget nærmest var helt satt hver kamp. Island gjorde heller ikke mange bytter i deres EM-eventyr i 2016. Felles utfordring var lite til ingen ressurser, altså bedre å satse på et satt lag for å dyrke fram andre fordeler; samspill og interaksjoner. 

    Jeg tror derfor ikke en Plan A type trener ikke nødvendigvis er det dummeste å satse på gitt situasjonen vår.

  8. På 26.2.2019 den 15.00 skrev tobb:

    https://www.fotballkanalen.com/blogg/maratontabell-eliteserien-fra-1963-til-i-dag

    litt morsom fun fact, vi kommer faktisk ikke så verst ut!

    Tok ut topp 15 og rangerte på poengsnitt per spilte kamp siden noen har vært med lenger enn andre og kjelleren på Bekkestua ikke var før tidlig 90-tall.

    Nå ser vi enda bedre ut. (Legg også merke til at vi er på delt 2. plass på antall scorede mål per kamp spilt. Morsomt)

    image.png.98850c9d7822350c48a4a8e265524c59.png

     

    Kilde: https://www.fotballkanalen.com/blogg/maratontabell-eliteserien-fra-1963-til-i-dag

  9. 1 time siden skrev nichb:

    "Fredrik Brustad skal være på vei til Mjøndalen. Agenten bekrefter at spilleren ønsker seg til Oslo-området."

    Hadde vi ønsket Fredrik tilbake ? venstrekant?

    Brusegutten Brus blomstret godt de siste årene hos oss og fikk til og med dunket inn noen mål. Hadde vært moro med en skikkelig lynving nå som Moussa etter all sannsynlighet forsvinner.

  10. 20 minutter siden, ingo skrev:

    Herlig energi, Blaatann! Vi diskuterer dette i styret nå. Om det blir Europaliga 2020 som kortsiktig mål er jeg ikke sikker på, selv om du har rett i at det selvsagt er mulig. Viktig å finne balansen mellom hårete mål og et (lite, men godt) anstrøk av realisme. At vi må bli mye tydeligere på ambisiøse, sportslige mål fremover er helt klart. Trust me.

    Takk for svar, Ingo! Dette var som sagt bare et forslag, men tror slike mål og delmål kan skape engasjementet vi alle ønsker. Ting blir viktigere når alle, inkludert publikum, vet hva det spilles for. Gleder meg til å se hva som kommer!

×
×
  • Opprett ny...