Jump to content

Jon

Stabæk Fotball
 • Content Count

  101
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Jon last won the day on January 10

Jon had the most liked content!

Community Reputation

1,750

About Jon

 • Rank
  i ferd med å etablere seg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jon

  Nadderud

  Spørsmålet er om Bærum Kommune vil bruke 3-400 millioner på en stadion som brukes 3-4 timer i uken. I tillegg vil der være behov for en egen treningsbane på gress. Husk at RBK, Brann og LSK har egne treningsbaner på gress. I tillegg har vi to lag som spiller på gress og som gjør at slitasjen er ekstra høy hos oss ift. andre klubber.
 2. Mange gode refleksjoner og det nærmeste realiteten jeg har lest i den pågående diskusjonen. Det å hente inn lånespillere som kan gå på kunstnerlønn i 6 måneder har vært helt nødvendig i en periode med svært utfordrende økonomi. Vi har vært heldige som har hatt en sportsjef med god økonomisk forståelse. Det er grunnen til at vi fortsatt har 2 lag i toppen av norsk fotball.
 3. Det kan jeg være enig i og vil være en prioritet frem mot neste sesong.
 4. Sorry, ser den?. Ofte er grunnen til at man må selge at spillerne ønsker seg ut. Alternativet vil ofte være at de ikke forlenger kontrakten og da sitter klubben igjen uten noe. Sånn er det nok for alle klubber, både i Norge og utlandet. Hvis klubbene nekter å slippe spillere om det kommer et akseptabelt bud, vil vi nok slite med å tiltrekke oss nye talenter. Vårt mål er selvfølgelig å holde på spillere litt lenger enn vi gjør nå, men alt handler om timing.
 5. Alle de du nevner hadde da gått ut kontraktstiden, vært ferdig i klubben nå og klubben hadde ikke sittet igjen med noen penger. Vi hadde ikke ligget topp 5, men derimot vært konkurs og måttet starte i laveste divisjon?.
 6. Dessverre fortsatt bare 200 tilskuere som er tillatt i Bærum og Oslo. Regner heller ikke med at det blir noen flere de siste kampen, men hvem vet:-)
 7. Foreløpig har vi fått en ganske liten leveranse og mesteparten er delt ut til spillerne. Vi har derfor valgt å ikke legge den ut på nettbutikken foreløpig. Det kommer en ladning til om 1-2 uker hvor logoen er hvit og dermed litt mer synlig for de som ønsker det.
 8. Husk at Containerbutikken på Nadderud er åpen hver tirsdag ettermiddag. Der får dere også kjøpt munnbind.
 9. Jon

  Nadderud

  Det er et ganske trangt område, men en mulighet for utvidelse er ønskelig. Merk at det er snakk om minimum 8000 sitteplasser. Det betyr at i nasjonale kamper er det tillatt med ståplasser og kapasiteten kan derfor gjøres større ved bruk av maksimalt antall ståplasser på Eliteseriekamper.
 10. Om han er fra Landøya, vet jeg ikke?. Resten stemmer. Stephen har vært i klubben i over 3 år som trener i Akademiet.
 11. Akademispillerne våre vil også poppe opp som paddehatter i årene fremover. For et par år siden hadde vi som mål å få opp 2 spillere til A-stallen hvert år?! Vi har nok blitt litt bortskjemt med 99 årgangen. Det vil variere også i årene fremover. Toni Ordinas satt vel i den stillingen i 6 år. Stephen Ravnaas har vært der i 8 koronamåneder. Og så er ikke målet at vår Akademisjef skal skinne i media. Det skal spillerne gjøre?!
 12. Det er nok et litt sammensatt bilde og jeg kan forstå spørsmålene dine. Når det er sagt satser vi mer enn noen gang på eget Akademi. Hvert år blir det investert mer penger i Akademiet og nye funksjoner kommer inn. For et par år siden besto over halve treningsgruppen på A-laget av unge spillere. Det var for lett å bli tatt ut i trening med A-laget og nivået ble for lavt. Det gikk også utover treningskvaliteten til de yngre lagene. Hvis våre Akademispillere skal ta det nivået vi ønsker, er det viktig at nåløyet er litt trangere og at de tåle konkurranse om plassene. Det er en del av utviklingen.
 13. Skulle ønsket du deltok på medlemsmøte i forrige uke, så kunne du fått utfyllende svar på dine spørsmål. Det korte svaret på Kay og Ottesen er at det pr. i dag ikke er Akademispillere som holder dette nivået på H-back og sentral midtbane. Arnstad og Geelmuyden er spillere som sannsynligvis ville dekket behovet på midtbanen, men de valgte en annen retning. Som vi absolutt respekterer. Allerede neste sesong kan vi ha spillere som kan komme inn i disse rollene fra Akademiet.
 14. Euforien ble vel primært fulgt opp på forumet?. Det er uansett bra med engasjement og det setter vi alle pris på. Det viktigste er at vi står i en god økonomisk situasjon som gjør at vi kan satse videre. Nå skal vi satse videre mot Europa med en blanding av unge talenter og etablerte spillere. Uten at vi bruker mer penger enn vi har i banken. Vi kommer til å bomme på noen spillere, men treffe på enda flere. Sånn er fotballen!!
×
×
 • Create New...