Jump to content

Jon

Stabæk Fotball
 • Content Count

  96
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Jon last won the day on November 12

Jon had the most liked content!

Community Reputation

1,642

About Jon

 • Rank
  Nærmer seg de 100 første

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dessverre fortsatt bare 200 tilskuere som er tillatt i Bærum og Oslo. Regner heller ikke med at det blir noen flere de siste kampen, men hvem vet:-)
 2. Foreløpig har vi fått en ganske liten leveranse og mesteparten er delt ut til spillerne. Vi har derfor valgt å ikke legge den ut på nettbutikken foreløpig. Det kommer en ladning til om 1-2 uker hvor logoen er hvit og dermed litt mer synlig for de som ønsker det.
 3. Husk at Containerbutikken på Nadderud er åpen hver tirsdag ettermiddag. Der får dere også kjøpt munnbind.
 4. Jon

  Nadderud

  Det er et ganske trangt område, men en mulighet for utvidelse er ønskelig. Merk at det er snakk om minimum 8000 sitteplasser. Det betyr at i nasjonale kamper er det tillatt med ståplasser og kapasiteten kan derfor gjøres større ved bruk av maksimalt antall ståplasser på Eliteseriekamper.
 5. Om han er fra Landøya, vet jeg ikke😉. Resten stemmer. Stephen har vært i klubben i over 3 år som trener i Akademiet.
 6. Akademispillerne våre vil også poppe opp som paddehatter i årene fremover. For et par år siden hadde vi som mål å få opp 2 spillere til A-stallen hvert år😳! Vi har nok blitt litt bortskjemt med 99 årgangen. Det vil variere også i årene fremover. Toni Ordinas satt vel i den stillingen i 6 år. Stephen Ravnaas har vært der i 8 koronamåneder. Og så er ikke målet at vår Akademisjef skal skinne i media. Det skal spillerne gjøre😉!
 7. Det er nok et litt sammensatt bilde og jeg kan forstå spørsmålene dine. Når det er sagt satser vi mer enn noen gang på eget Akademi. Hvert år blir det investert mer penger i Akademiet og nye funksjoner kommer inn. For et par år siden besto over halve treningsgruppen på A-laget av unge spillere. Det var for lett å bli tatt ut i trening med A-laget og nivået ble for lavt. Det gikk også utover treningskvaliteten til de yngre lagene. Hvis våre Akademispillere skal ta det nivået vi ønsker, er det viktig at nåløyet er litt trangere og at de tåle konkurranse om plassene. Det er en del av utviklingen.
 8. Skulle ønsket du deltok på medlemsmøte i forrige uke, så kunne du fått utfyllende svar på dine spørsmål. Det korte svaret på Kay og Ottesen er at det pr. i dag ikke er Akademispillere som holder dette nivået på H-back og sentral midtbane. Arnstad og Geelmuyden er spillere som sannsynligvis ville dekket behovet på midtbanen, men de valgte en annen retning. Som vi absolutt respekterer. Allerede neste sesong kan vi ha spillere som kan komme inn i disse rollene fra Akademiet.
 9. Euforien ble vel primært fulgt opp på forumet😉. Det er uansett bra med engasjement og det setter vi alle pris på. Det viktigste er at vi står i en god økonomisk situasjon som gjør at vi kan satse videre. Nå skal vi satse videre mot Europa med en blanding av unge talenter og etablerte spillere. Uten at vi bruker mer penger enn vi har i banken. Vi kommer til å bomme på noen spillere, men treffe på enda flere. Sånn er fotballen!!
 10. Denne emisjonen ble vel sagt i eufori på Blaa uten at SFAS hadde konkludert noe om tidspunkt og størrelse😉. Stabæk Fotball er en interessant klubb for mange utenlandske investorer og vi har hatt samtale med 4-5 ulike grupperinger de siste årene. Dette er miljøer som har henvendt seg til oss og som vi har vurdert. Ettersom ingen av disse har blitt realisert viser det at det ikke er ønskelig å selge aksjer i SFAS uten at man setter klubben foran. Som jeg skrev over er vi ikke avhengig av noen emisjon eller tilførsel av kapital for øyeblikket. Det vurderes uansett kontinuerlig om vi skal ha en re
 11. Forutsetningene er overhode ikke korrekt. Merkelig at noe som blir sagt i en podkast skal bli en sannhet blant våre egne. Det har aldri ligget noe konkret tilbud fra Asiatiske investorer som styret har sagt nei til. Vi har heller ingen konkrete samtaler nå og klubben har ingen umiddelbare behov for noen emisjon eller tilførsel av penger. Det skyldes blant annet at IAO har gjort en formidabel jobb for klubben de siste ti årene. Hadde det ikke vært for den jobben han har gjort ville vi muligens vært et par divisjoner lavere og uten penger. Og dette er fakta uansett hva Ringo måtte påstå.
 12. Jon

  Nadderud

  Er ikke grunnforholdene generelt jeg sikter til, men anlegg av flomveier og flytting av V/A. Dette en av årsakene til at man ønsket å bygge med kortsiden mot veien. Det har blitt utredet ganske grundig og tror kommunen har god kontroll på dette nå. Så langt synes jeg saksgangen i kommunen har gått ganske som planlagt de siste årene. Den forsinkelsen som har vært, skyldes vår «omkamp» om retning på stadion og det mener jeg var en særdeles viktig «omkamp».
 13. Jon

  Nadderud

  Det er nok tvilsomt at den blir ferdig til sesongstart 2023 og det beste vi kan håpe på er nok sommeren 2023. Men vi har blitt overrasket før, med både positivt og negativt fortegn. Det er endel grunnarbeid som må utredes og gjøres før man kan anslå mer nøyaktig. Ofte er det alt som ligger under jordflaten som skaper mest usikkerhet i et byggeprosjekt. Satser på at de ikke finner en sjelden art av salamander😉.
 14. Jon

  Nadderud

  Høringsfristen går ut i morgen. Svarene vil tas med i det videre arbeidet til administrasjonen i BK når de utarbeider en endelig anbefaling til planutvalget. De skal beslutte detaljreguleringen i januar. Normalt tar detaljreguleringen 12 måneder fra de starter prosessen og tidslinjen følges så langt. I tillegg skal politikerne beslutte «konsept» i løpet av høsten. Det gjelder bl.a. type næring m.m uten at jeg er helt sikker på detaljnivå på den beslutningen. Foreløpig ser det ut til at fremdriftsplanen følges som planlagt og vi håper fortsatt på 2023 for ferdigstillelse, men det avhenger av få
×
×
 • Create New...