Gå til innhold

Jon

Stabæk Fotball
  • Innholdsteller

    168
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    38

Innlegg skrevet av Jon

  1. 4 timer siden skrev tobb:

    Så hvis det i slutten av september blir bestemt at vi går for alternativ 2C, vil da anbudskonkurransen være neste steg? Noen som vet prosessen? @Jon

    Endelig beslutning tas forhåpentligvis i Kommunestyret i oktober. Blir det 2C er neste steg å gå i dialog med potensielle tilbydere. 

  2. 42 minutter siden skrev boie:

    Er det spesielt mye vanskeligere å trekke 32 lapper/baller/navn fra en hatt sammenliknet med tidligere antall?

    Er visstnok dobbelt så vanskelig som å trekke 16 lag😉. Tror nok NFF selv forstår at de har gjort en dårlig planleggingsjobb her, men om de vil innrømme det er mer usikkert.

  3. 2 timer siden skrev nichb:

    Vil det bli endringer her mtp at klubben skal bli profesjonelle i alle ledd som du har nevnt tidligere? Eller fungerer dette optimalt? 

    Dette kan kun endres gjennom Årsmøte (klubb) og Generalforsamling (SFAS). Personlig mener jeg at det er en modell som fungerer og modellen er ikke årsaken til at vi har prestert dårlig dette året. Men det er min mening og det er ikke opp til meg å bestemme styringsmodell i klubb og AS. 

  4. 3 minutter siden skrev Rich:

    Her sier vi akkurat det samme Jon. Poenget er at når folk på et supporter-forum snakker om "styret" - i entall, så er det jo greit å vite at det er to styrer. 

    Presiseringen min var kun at DL forholder seg like mye til styreleder i klubb som styreleder i SFAS. Tenker det er en viktig presisering overfor supporterne. 

  5. 2 timer siden skrev nichb:

    Tror du tar veldig forsiktig i her, er det garantert at vi rykker rett opp på første forsøk? Og ikke minst mtp ny stadion så tror jeg ikke politikerne akkurat jubler mer over å bruke så mye penger på et OBOS lag... Et nedrykk kan koste oss mye mye mye mer enn +/- 10 millioner!!! 

    Jeg snakker kun om det direkte tapet første sesong etter nedrykk og ikke om langsiktige konsekvenser. Det skal være helt klart at vi ikke styrer mot noe kontrollert nedrykk og vil gjøre alt som står i vår makt til at vi havner på trygg plass også i 2021. Ny trener blir presentert i dag og da skal vi legge en felles plan for resten av sesongen. Når det gjelder ny stadion tenkes det langsiktig og det vil overraske meg veldig om politikerne tenker så kortsiktig at en trussel om nedrykk endrer noe som er vedtatt. Uansett så er vi veldig langt fra å ha rykket ned og jeg har stor tro på at vi med noen endringer skal slå bra fra oss resten av sesongen. 

  6. 2 timer siden skrev Oddan79:

    Mener å huske de måtte utrede 0 alternativet, og så skal det opp til høring. Tror ikke de har satt en dato annet enn at det ikke skulle ta så lang tid, og at det antagelig kommer opp etter sommerferien en gang. Mulig jeg husker feil..

    Kommer opp i utvalgene i andre halvdel av august og i kommunestyret rundt 1. september. 

  7. 1 time siden skrev blaasoldat:

    Men på ny stadion, skal en vel ha naturgress uansett!? Så å bytte til Kunstgress nå, for å fjerne det på nye stadion, er jo bare å kaste penger ut av vinduet.

    Det blir nok kunstgress. Kommunen vil ikke bruke flere hundre millioner på en bane som kun brukes et par ganger i uken. Vi har et stort kapasitetsproblem på banesiden og er helt avhengig av ytterligere en kunstgressbane. Den diskusjonen er nok lagt død om ikke miljøpolitikerne insisterer på en gressbane og det er veldig lite trolig;-).

  8. 1 time siden skrev odd:

    Så her kan vi vel si at behovet for en liten tue har vært det som veltet lasset?

    Det kan du si:-). Nå flytter friidretten til Rud i september, så da er i hvert fall sambruk av banen historie. Det har vært utfordrende og godt å komme et steg videre. 

  9. På 10.6.2021 den 15.18 skrev Torres:

    Men da trener gjerne lagene på samme type underlag som man har på stadion? At vi trener på et raskere underlag enn vi spiller hjemmematcher på kan umulig være optimalt.. 

    Der er ikke optimalt, men heller ikke uvanlig. Vi trener på gress inn mot hjemmekamper og inn mot bortekamper på gress, men ikke en hel uke. De fleste av de 10 lagene vi møter som spiller på kunstgress, har ikke mulighet til å trene på gress før de møter oss. Altså har vi en stor fordel i 10 av 15 hjemmekamper. Vi er alle enige om at det optimale hadde vært å ha en gressbane å trene på (utover noen dager før kamp), men det har ikke vært tilfelle de siste 12 årene. Der er heller ikke fornuftig å svi av mange millioner kroner på å bytte til kunstgress på Nadderud nå før ny arena skal bygges. Hadde det ikke vært for at Tyrving bruker banen til spyd, ville vi nok byttet til kunstgress for lenge siden. 

  10. 15 timer siden skrev Latmann:

    Og da er det vel strengt tatt ikke bra nok.

    Det finnes vel ingen kamparena med gress i europeiske toppdivisjoner hvor spillerne trener til daglig? De fleste arenaer er hermetisk stengt for spillere utenom kampdag. Det gjelder også Lerkendal. 

  11. 21 timer siden skrev Latmann:

    Hva har egentlig skjedd siden glansdagene, mener gresset, om ikke annet, var upåklagelig før vi flyttet til hangar'n

    Gresset har sjelden vært så bra som i 2020 og ser veldig bra ut nå. Tok litt tid å få den i god stand i år ettersom det ble trent veldig mye på gresset i 2020. 

  12. 2 timer siden skrev Bolivar:

    Jeg tror jeg har forstått det: Vi ligger i Oslo-området som er Norges tettest befolkede område. Samlet har Oslo-området hatt de strengeste reglene totalt sett under hele pandemien. Mye kan virke ulogisk, men jeg er imponert over FHI som har reddet tusenvis av liv sammenlignet med vårt naboland Sverige. 

    Skal ikke ta en lang politisk debatt her. Jeg forstår at strenge regler har vært viktig, men nå er de ikke lenger forholdsmessig i Bærum. Det er til og med alle politikerne i Bærum enige i. 

×
×
  • Opprett ny...