Gå til innhold

nichb

Bruker
  • Innholdsteller

    3 656
  • Ble med

  • Dager vunnet

    37

Innlegg skrevet av nichb

  1. 38 minutter siden skrev Ace:

    Hvilke andre lag er det du sikter til? Vi har signert tre nye btw.

    Jeg  ser ikke på Ross og Bawa som noen  skikkelige forterkninger…wallstad ja, men ikke som en ny signering….om det var de 3 du hitet til?

     

    jeg er mest opptatt av vi skal klart klare   direkte opprykk og det forventes..derfor bare stusset litt rundt at Alte valgte kbk foran oss..kan ikke være oga økonomi hverttfall..

     

    Kanskje Stabæks rykte har falt siste årene men dette er bare mine tanker …

  2. 22 minutter siden skrev blaasoldat:

    Vinduet åpner ikke før 31.1 vel?

    Sant, men noe misshvisende. Andre lag har jo klart å gjøre avtaler og signere spillere……hvorfor de og ikke vi Aner jeg ikke….

  3. 9 minutter siden skrev rykkinn:

    Litt under 2 uker til avreise på treningsleir. Tipper fort det kan komme inn noen før det..! viktig å kunne få inn nye spillere før en treningsleir!

    Spent på hvem som kommer inn nå som Ruben Alte ryker.. 

    At ikke  Bob har fått inn noe mer ,bekymrer meg.. Hatt dialog siden i sommer med klubben . Ingen som vil bli med  Bob likevel?🤷🏼‍♂️ eller er det klubben som kan være for dårlige/lite attraktive?🤷🏼‍♂️

    kbk er jo mer attraktive enn oss jo😂

  4. På 19.1.2024 den 15.05 skrev ErikErik:

    Har man vurdert sånn "Supporter-heller/murstein" som de kjører på Wembley, Anfield og sikkert mange andre steder for å få inn litt cash til klubben? Eller funker ikke det når vi ikke eier stadion..?

    Mener å huske det var en suksess på Marienlyst hvertfall..

  5. 32 minutter siden skrev @ringo:

     

    Michael Bradley har bygget opp en betydelig formue gjennom en lang karriære. Om han skal bosette seg i norge må han betale formuesskatt (kan gjelde Bob og) - det kommer til å koste han flere millioner i året. Han kommer ikke tilbake.

    Det spørs helt hvor man plasserer formuen det. Skatteparadis, overføre verdier til andre familiemedlemmer osv…

     

    men skjønner hva du mener, jeg hadde ikke risikert det for å bli utdannet trener…da hadde jeg valgt et annet sted for utdannelsen si..

  6. 1 minutt siden skrev guttensindet:

    OK, dette visste jeg ikke.

    Har lest hva Rostvåg skriver og hvis halvparten av dette er sant må jeg si at jeg er mer enn overraskert over at en slik person kan sitte i over 7 år i stillingen.

    Det kommer ofte ann på hvem som har ansvaret for eventuell sparking. Er vel aset som ansetter og sparker daglig leder…og hvem bestemmer i aset i vif? Mr Trøim som har gitt vif over 100 mill i gjeld til eget selskap i skatteparadis..Jeg orker ikke sånne maktfolk inn iklubben as…hadde resten av klubben bestemt så hadde han nok ikke sittet 7 år….

  7. 19 minutter siden skrev Petter Westlye:

    Det er et veldig godt spørsmål. I teorien Bjarmann, men usikker på hvordan det funker i praksis. Skulle gjerne vært flue på veggen. Men sportsplanen aldri ble fulgt opp eksternt, selv med Kjønø ved roret

    Jeg tenker det er klubbstyret sitt ansvar også mtp å følge opp eller i det minste ha en rød tråd , de har ansatt og signert kontrakt med treneren for sikkert noen vilkår som feks en sportsplan…avvikes det fra den så må da noen derifra tørre å heve stemmen litt..🤷🏼‍♂️

  8. 44 minutter siden skrev fexter:

    Klubben og Bohinen gikk bort fra det vi skulle være. Satse på unge spillere. Bob har tatt store skritt der på få mnd. Olderheim og Spiten gode eksempler. La flere få spille neste år sats runde disse. 

    Joda, men hvem lot Bo på egenhånd avvike  fra sportsplanen…ingen som passer på noen røde tråder i denne klubben….

  9. 8 minutter siden skrev odd:

    Azar Karadas? (Og har vi egentlig hørt noe om at de ikke har jobbet med andre (tredje) alternativer? Det virker, i hvert fall for meg, ganske logisk at man starter med å sjekke ut mulighetene med førstevalget.

    Joda, var også et stikk til tidligere ansettelser og kontraktforlengelse av trenere…er lov å gå ut å si hva man leter etter og hvilke behov vi har…..er lov å dele noe mer rundt disse prosessene….vi er selvfølgelig låst på Bob nå, så vi håpe 2,3 eller 4 valget vil om The Bradleys ikke forlenger….

     

    jeg mer positiv til Azar enn Bob! Sikkert en bedre økonomisk løsning også…

     

×
×
  • Opprett ny...