Jump to content

Ancvik

Styret
 • Posts

  32
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ancvik last won the day on March 7 2020

Ancvik had the most liked content!

Reputation

68

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Oppdatert oppsett har kommet nå og vi møter fortsatt Lyn i første runde
 2. Medlemsmøtene er åpne for alle våre medlemmer og du er selvfølgelig velkommen selv om du er under 18 år.
 3. Hei, Beklager det har tatt tid å få svar på spørsmål her inne. Har vært på ferie, så har ikke vært på forumet de siste dagene. 1) Våre medlemsmøter blir ikke streamet. 2) Skal se om vi kan få kan få noen fra styret til også å stille, men kan ikke garantere noe. Skal komme med oppdatering i denne tråden når jeg har fått svar. Oppdatering: Blir dessverre ingen fra styret på møtet
 4. Styret i Stabæk Support innkaller med dette til medlemsmøte torsdag 05. august kl 18:00 på Onkel Blaa. Vi gjentar suksessen fra i fjor høst og har denne gangen fått med oss Jon, Torgeir og Eirik til å svare på det dere måtte lure på. Sees på Blaa!
 5. Prisen vi innehar er flest tap på en sesong (23). Beste Aalesund kan klare er å tangere den rekorden, så den har vi nok fortsatt
 6. 1. Rosenborg 2. Molde 3. Sarpsborg 08 4. Stabæk 5. Sandefjord 6. Haugesund 7. Vålerenga 8. Kristiansund 9. Brann 10. Bodø/Glimt 11. Strømsgodset 12. Viking 13. Aalesund 14. Odd 15. Mjøndalen 16. Start
 7. Vi er et par som jobber med tifo i dag. Om du har noen timer å avse, og har lyst til å hjelpe til er det bare å ringe 95 11 33 69. Så kan jeg fortelle hvor vi holder på.
 8. 64 poeng. Molde og Stabæk riktig.
 9. Dårlig med plass på Lions. Har fått snakket med en jeg kjenner på Lille London. 20% på mat fikses lett og mulig vi kan få rabatterte priser på øl. Skulle få en melding i kveld/morgen tidlig med eventuell reduksjon i pris på øl. Vi har bord fra 1400.
 10. Vi pleier å være på Three Lions ja. Jeg er bare usikker på hvordan det blir med plass siden det er full lørdagsrunde i PL når vi skal være der. Er i byen nå snart så kan stikke en tur innom å sjekke. Om det funker dårlig burde det være gode muligheter på Lille London rett ned i gata.
 11. Per nå benytter jeg kun det mest sannsynlige resultatet i alle kampene, altså de målverdiene per lag som har høyest sannsynlighet. Dette er selvfølgelig ikke optimalt da det er tilfeller hvor forskjellen på om et lag scorer 0, 1 eller 2 mål kan ha en forskjell i sannsynlighet som er marginal, men ha stor påvirkning på potensielle resultater. Jobber nå med å gi brukeren tilgang til sannsynlighetene for antall scoringer i alle kampene og muligheter til å kjøre flere parallelle simuleringer. Har sendt deg en PM og kanskje vi sammen kan komme frem til en god måte å simulere det på. Ser frem til å geeke med deg.
 12. Helt enig i at det er ekstreme verdier i kampen mellom Molde og Tromsø, men denne kampen er ligaens beste hjemmelag mot det laget som er dårligst borte. Tromsø har sluppet inn 24 mål på 9 kamper, altså nesten 3 mål per kamp. Molde har på sin side scoret 21 mål på sine 9 hjemme, altså litt over 2 mål per kamp. Når Tromsø da har bare scoret 9 og Molde sluppet inn 4 får du et veldig merkelig resultat. Modellen baserer seg 100% på sannsynligheten for antall scoringer for hjemme- og bortelaget vil du med slik målforskjell som de to klubbene har ende med ekstrem sannsynlighet for hjemmeseier. For å simulere tabellen benytter jeg per nå den x-verdien som har høyest sannsynlighet for hvert lag i hver kamp. I kampen Molde-Tromsø blir da forventet resultat 5-0.
 13. Veldig bra jobba odd! Supert med gode oppdateringer. Når det kommer til valg av prosenter vil jeg bare slenge inn et alternativ. Har lekt meg litt med xgoals og gjennomført analyse på alle de resterende kampene i eliteserien. Basert på kampene spilt så langt i sesongen får vært hvert lag en sannsynlighet for antall mål de scorer hjemme/borte, samt hvor mange de slipper inn. Dette brukes til å finne en forventningsverdi på antall mål de kommer til å score i en enkelt kamp. Poisson blir så brukt til å finne sannsynligheten for hvor mange mål fra 0-12 et lag scorer i den kampen(hadde orginalt 0-5, men fordi Tromsø er så dårlig borte og Molde så gode hjemme så hadde sannsynligheten for at Molde vant 7/8-0 uvanlig høye prosentverdier). Basert på de sannsynlighetene finner jeg så frem til sannsynlighet for hjemmeseier, uavgjort eller borteseier. Vet ikke om dette er tall du kunne tenkt deg å bruke, men du finner dem iallefall her: https://fotball.netlify.com/simulatedTable Som du kan se blir ikke alle prosentene nøyaktig 100%. Dette skyldes avrundingsfeil. Etterhvert som kamper spilles kommer prosentene til å oppdateres automatisk basert på ny tilgjengelig data.
 14. Torres var nok litt for krass i innlegget sitt, men jeg forstår frustrasjonen. Som han nevner har de ved flere anledninger spurt om hjelp og mottatt laber til ingen respons. Siden diskusjonen om frivillighet har gått her på forumet de siste dagene hadde han sikkert håpet på at iallefall et par nye hadde hatt mulighet til å delta, selv om en det er kort varsel. Selv om det fleste sikkert har planer i morgen, eller av andre grunner ikke kan delta så er det sikkert noen som ikke har meldt seg fordi det frister mer å slappe av hjemme enn å gå ut i regnværet for å jobbe på Bekkestua med tifo i morgen. Skal ikke putte ord i munnen på Torres, men tror det er disse han sikter til. Jeg har også opplevd å få skreket SYNG MED FOR FAEN JÆVLA GRATIS PASSASJERER til det jeg trodde var meg. Det kom som en stor overraskelse da jeg følte jeg sang alt det lungene mine maktet. Innså at den meldingen ikke var rettet til meg, men heller noen bak meg som var totalt uinteressert og hadde en samtale om en eller annen ferie de skulle på. De som står på de første radene og drar igang sangene har ikke full kontroll på alle bak seg på feltet. Så når de da prøver å dra igang en sang, og istedenfor å høre at de bak begynner å synge hører at noen bak bruker tiden på å snakke om tilfeldige ting så er det lett å bli frustrert. Om dette skjer gjentatte ganger kommer det fort slike meldinger som du opplevde. Om dere sang føler jeg meg 100 % sikker på at meldingen ikke var ment til dere, men heller noen andre bak dere som ikke bidro. Ingen av forsangerne bryr seg om hvor fin sangstemme du har, det eneste som betyr noe er at du bidrar med den stemmen du har. Om det mot formodning skulle være noen som har tid til å hjelpe til med tifo i morgen, men har valgt å ikke melde seg fordi de føler seg fullstending inkompetente når det kommer til alt som har med kreativt arbeid så kan jeg fortelle at jeg i lang tid var i samme båt. Har ved tidligere anledninger hvor det har vært etterspurt hjelp til tifo valgt å ikke melde meg for jeg tenkte at jeg kom til være mer i veien enn jeg ville være til hjelp. Jeg var med å jobbe med tifoen nå på torsdag og krav til å kunne tegne eller lignende er ikke eksisterende. Bare det å ha noen ekstra sett med hender gjør deler av jobben så mye enklere at det er masse tid å spare. Håper jeg ser noen nye fjes i morgen.
×
×
 • Create New...