Gå til innhold

YoungFishCostaFortune

Bruker
  • Innholdsteller

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

97

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Det hadde vært kult om klubben kan selge draktene spillerne bruker i kampen på søndag på auksjon. Som de gjorde med regnbuedraktene for noen år siden. Overskuddet kan gå til en god sak, f.eks. hjelpearbeid etter jordskjelvet i Marokko.
  2. Vi har en keeper som er trygg og god med ballen. Vi leder i stort sett hele kampen. Hvorfor skal spilleren våre mose ballen oppover hver eneste gang i istedenfor å spille bakover og lokke Rosenborg fremover? Det var forståelig med spill på lav risiko da banen var dårlig, men nå burde vi vel kunne være litt mer ambisiøse. Ingen grunn til å la et svakt Rosenborg lag dominere banespillet. Ellers synes jeg Pachonik ser ut som en bra spiller. Sterk defensivt en mot en med den store farten, men blir litt begrenset offensivt på feil side. Synes vi burde spille med han på høyre og Andresen på venstre.
  3. Angående annulleringen av det som ville vært 3-1 målet. Ut fra det som står i media ble det som påpekt tidligere her annullert fordi Høgh var i offsideposisjon da Bakenga spilte ballen før Tagseth spilte til Høgh. Jeg kan ikke huske å ha sett det bli blåst offside for en slik situasjon tidligere, så jeg tok en titt på regelverket. https://www.fotball.no/lov-og-reglement/spilleregler/spilleregler2/#143748 Her står det (regel 11): «En spiller i offsideposisjon som mottar ballen fra en motspiller som bevisst spiller ballen (bortsett fra en bevisst redning), skal ikke anses å ha oppnådd en fordel. En redning er når en spiller stopper, eller forsøker å stoppe, en ball som er i ferd med å gå i mål eller veldig nær målet, med hvilken som helst del av kroppen unntatt hendene/armene (unntak for målvakten innenfor eget straffesparkfelt).» Så for å dømme offside i denne situasjonen må tolkningen slik jeg forstår det enten være at Tagseth ikke spilte ballen bevisst, eller at det var en redning som definert over. Det er vel en veldig rar tolkning av situasjonen? Det hadde vært interessant å høre Moen eller noe andre i NFF forklare dette.
  4. Jeg har ikke hatt anledning til å lese artikkelen, men Ekeli gjør vel ikke noen annet å svare på spørsmål fra BA i henhold til det som er klubbens regler for billetter på hovedtribunen? At dette i det hele tatt er et problem sier vel mer om at det er for lite entusiasme rundt klubben vår. Kampene på Kadettangen har vært veldig morsomme og en semifinale på hjemmebane tidlig i sesongen burde være en kjempemulighet for å skape entusiasme. En kamp fra en finale! Kunne ønske at klubben var mer på her. Det er fortsatt ikke for sent. Vi supportere kan også gjøre vårt. Ta med en venn eller gjerne 10!
  5. Flott at du tar initiativ til å bestille! Jeg er selvfølgelig med på det. Må alle trøyene være i samme størrelse for at man skal få kvantumsrabatt?
  6. Jeg ønsker meg en Stabæk sykkeltrøye som ser ut som en drakt med ett grønt erme. På min vei til jobb hender det en sjelden gang at jeg ser folk sykle i Stabæk drakt og da blir jeg glad. En ordentlig sykkeltrøye som ser ut som en drakt hadde vært kult! Det grønne ermet passer fint til en sykkeltrøye. Foreslo det for klubben i fjor, men de mente at interessen ikke ville være stor nok. Det kan sikkert være riktig, men jeg prøver med forslaget her. «Designet» et kjapt eksempel på spized.com. Kan sikkert gjøres finere, for eksempel flere striper, også logo naturligvis.
  7. Jon, jeg lurer på noe. - Det er snakkes om at Stabæk har solgt spillere for rundt 200 millioner de siste årene - Forskjellen i byggekostnad mellom 2C og 3A sies å ikke være så stor - Stabæk kommer til å tape mange millioner på å spille 2 år et annet sted enn Nadderud hvis valget blir 3A - Stabæk kommer til å trenge lokaler for kontorer og annet i fremtiden, jeg regner med at disse må leies - I alternativ 2C skal det bygges næringslokaler som skal leies ut eller selges Så til spørsmålet: Hvis Stabæk har midler på bok og premissene mine er korrekte, har dere vurdert å gå inn med et betydelig beløp for å kjøpe lokaler i et fremtidig stadion? Det virker som politikere fra en del partier er bekymret for at de skal fremstå som for gavmilde med skattebetalernes penger for en sak som de tenker at ikke er viktig nok for mange nok. Da kan det være vanskelig å overbevise med saklige argumenter om merverdien av 2C. Er det ikke mulig at et betydelig økonomisk bidrag fra klubben vil kunne gjøre det lettere for politikerne å velge 2C?
  8. Har fulgt med på det jeg kan av debatten i Budstikka uten abonnement. Synes ikke det har kommet godt frem at Stabæk faktisk betaler en god del skatt til Bærum kommune. Dette er inntekter man kan håpe vil øke om klubbens omsetning øker og som kan bli vesentlig redusert dersom klubben faller til et nivå som tilsvarer fasilitetene. Jeg regner med at Stabæk vil betale leie for å bruke nye Nadderud. Har det vært vurdert om Stabæk kan gå inn med midler for å kjøpe kontorlokaler i nytt stadion? Dette er vel noe som klubben antageligvis ellers vil betale leie for i fremtiden? Om klubben nå har en god del millioner på konto etter gode spillersalg kunne det kanskje være en god investering? Det vil redusere noen av risikoen for at kommunen sitter igjen med lokaler de ikke får leid ut og kanskje gjøre det lettere for politikerne og godta regningen fordi det ser bedre ut i opinionen når klubben er med og bidrar økonomisk. Om det skal være noe poeng må det vel mye penger til fra klubben. Kanskje kunne man vurdert denne emisjonen det var snakk om for ett par år siden på nytt? Jeg aner ikke hva det er tenkt at man skal bruke lokalene under tribunen til, men man kan forstå om det nå er en viss skepsis til å bygge f. eks. kontorlokaler. Her er to ønsker/forslag: Squash baner eller klatrehall? Jeg antar at det kan være godt egnet for lokaler inn mot tribunen fordi det ikke krever vinduer på samme måte som f.eks. kontorlokaler eller leiligheter. Jeg vet ikke hvor bra det går med squashklubbene på Lysaker og Rud, men jeg tenker det kunne vært et interessant tilbud som vi ikke har i området. Klatrehall har vi ikke i det hele tatt i Bærum. Det er sikkert noen vegger her og der (f.eks. Gjønneshallen), men tenker mer i retningen av Oslo klatresenter. Tenkt så kult det hadde vært som et SFO tilbud for skolene! Skal skrive mine e-poster til politikerne i påsken. Håper alle andre her gjør det samme. Stå på Jon, er takknemlig for innsatsen dere legger ned!
  9. Håper virkelig ikke Jeppe er langtidsskadet, men hva med Thomas Grøgaard? Virker vel ikke som Brann vil bruke han på venstreback og økonomien der borte er vel ikke all verden. Han har sikkert høy lønn etter å ha gått til Brann som Bosman, men kanskje en låneavtale kan være mulig å få til? Tror det er en spiller som kunne passet i Stabæk. Synes har var ganske bra i Odd de gangene han spilte mot Stabæk.
  10. Vi fikk 4 stjerner også i 2017 med 129,5 poeng, i år altså 4 stjerner med 130,1 poeng. Hvis poengene beregnes på samme måte som i 2017 har vi altså ikke blitt noe dårligere, men det er andre klubber som har forbedret seg. Som tilhenger av norsk fotball kan man jo bli glad for det, selv om det er en utfordring med en ressurssterk konkurrent som VIF i nabolaget. Om godt utviklingsarbeid hever det generelle nivået på norske spillere og ligaen kan det også bety bedre pris ved salg til utlandet for alle klubber. Jeg vil også påstå at vi scorer høyest på det som er viktigst for klubben «produktivitet». Antall trenere og samarbeidsklubber kan sikkert være viktig, men det er først og fremst virkemidler for å oppnå «produktivitet». Stabæk inngikk forøvrig nylig samarbeid med Norges største breddeklubb ØHIL. På facebook i dag ligger det video fra besøk på Fossum med noe som ser ut som en tilnærmet full spillertropp. Så det virker som klubben prioriterer dette. Hadde det vært aktuelt for mine barn å gå på et akademi hadde jeg også etterspurt akademiske resultater og trivsel. Det er kanskje det viktigste for de fleste som ikke blir profesjonelle fotballspillere og også viktig for dem som blir det. Håper klubben er opptatt av dette til tross for at det ikke måles i akademiklassifiseringen, både fordi det har en verdi i seg selv og det kan påvirke rekrutteringen.
  11. Det er jo ikke så lette å vurdere, men jeg tenker at troppen vår både i fjor og i år i prinsippet er god nok til å overleve i eliteserien. Man kan jo sammenligne posisjon for posisjon med andre lag som forventes å komme på nedre halvdel. Det er ikke veldig mange spillere fra f.eks. Bodø Glimt, Viking og Ranheim som kunne forsterket 11’ern vår betydelig. Derimot tror jeg flere av våre spillere ville vært åpenbare startere hos disse klubbene. Kan det være at problemet først og fremst er at vi ikke er gode nok kollektivt? I fjor ble det snakket veldig mye om spillerutviklingsklubben Stabæk. I Kristiansund, Haugesund og Sarpsborg snakker de om å utvikle LAGET. Er det uproblematisk å kombinere disse to aspektene, eller er det vanskeligere å skape et fungerende kollektiv med veldig mange uerfarne spillere samtidig? Jeg synes det hadde vært fantastisk gøy om vi kan lykkes med å spille med Vetlesen-Børkeeiet-Bohinen-Brynhildsen sammen på midtbanen. Hver for seg tenker jeg at de er gode nok til å kunne forsvare en plass på en midtbane i eliteserien. Men det er kanskje vel naivt å spille med alle samtidig(?). For øvrig er det jo morsomt at dette faktisk kan bli midtbanen til Norge i U20 VM! Det finnes en merittert, erfaren sentral midtbanespiller i Strømsgodset som kanskje ikke får så mye spilletid i år. Strømsgodset har hentet to nye sentrale midtbanespillere man skulle tro er tiltenkt å starte, i tillegg har de Stengel. Kan det nå være på tide å hente Henning Hauger hjem? Det har vel vært en del misnøye med at han ikke valgte Stabæk i fjor, men om han skulle være tilgjengelig, god nok og motivert tenker jeg at det kan være en bra løsning for å komplementere det vi har.
  12. Det var veldig gøy med stappfullt felt på Strømsgodset kampen! Hvordan skjedde det? Ble de nye rekruttert av oss som pleier å stå der? Kan vi få disse til å komme oftere? Kan man se for seg en vervekampanje til Stabæk support hvor nye medlemmer får kjøpe sesongkort til rabattert pris? F. eks. 500 kroner. Bør være såpass lite at det ikke er noen stor avgjørelse å ta, men samtidig nok til at det gir en «forpliktelse» til å møte opp for å utnytte sesongkortet. Hvordan er rekrutteringen blant de unge? Er kostnad en viktig faktor for denne gruppen? Man vil vel ikke få inn så mye penger på dette, men flere stående supportere vil kunne skape bedre stemning og forhåpentligvis vil mange av dem fornye sesongkortet til ordinær pris neste år.
  13. Jeg synes også Berg må få mer tid. Det er for tidlig å vurdere hvordan han vil spille etter en halv sesong med kamp mot nedrykk. Jeg er spent på hva han få til etter en vinter med laget. Er vi så sikre på at HB har en mer «kynisk» stil enn f.eks. Bradley som de fleste var ganske fornøyde med? Jeg ønsker en noe mer kynisk spillestil velkommen. Jeg vil heller at vi skal være suksessfulle som Sarpsborg eller Haugesund enn å tviholde på en stil som vi ikke får god nok uttelling for. I mine øyne er det et sunnhetstegn for klubben at man våger å hente inn en erfaren trener som kan utfordre den etablerte tekningen i klubben. Støtter klubbens akademisatsing 100% og jeg elsker å se de unge lokale spillerne, men i fjor ble det kanskje for mye av det gode. Jeg håper HB kan bidra til en bedre balanse som gjør at vi kan utnytte de spillerne vi får opp fra akademiet enda bedre. Jeg har fornyet sesongkortet og i tillegg kjøpt et ekstra sesongkort som jeg har tenkt til å tilby til familie og venner som er litt interessert, men som neppe ville dratt på kamp uten at jeg pusher dem litt. Så verden jevner seg ut... Håper vi får en bra sesong og at du vil finne glede (eller kanskje spenning) ved å dra på kamp igjen INkoGnitO!
  14. Skyter inn et praktisk forslag i forhold til punkt 1 på Ingos liste. Vi bør ha mye å hente på å bli bedre på dødballer. I 2018 var min opplevelse at vi var veldig lite farlige på offensive dødballer, vi kan ikke ha scoret mer enn 3-4 mål frispark/cornere. De beste dødball-lagene scorer vel 10-20 mål på dette i løpet av en sesong. Vi spilte mange uavgjorte kamper og hadde mange ettmåls-tap, så om vi kan forbedre dette ene punktet vesentlig kan det bety mye for poengfangsten. Det burde også være mulig å forbedre seg på defensiv dødball, selv om jeg tror vi var bedre der i 2018 enn i 2017. Alt dette vet sikkert HB og de andre, men det virker som det er vanskelig å forbedre det. Forslag: Inviter et lokalt OBOS lag eller 2. divisjonslag til ukentlig dødballtrening noen uker i vinter. Gjør det så likt kamp som mulig. Jeg ser aldri treninger så jeg aner ikke hvordan man trener dødball, men jeg har aldri hørt om noen som trener på dette sammen med et annet lag. Det bør vel være en klar fordel å trene med fulle lagoppstillinger med «voksne» spillere? Det beste hadde vært om man kunne trent mot et bra dødball-lag som f. eks. Mjøndalen, men det er vel ikke aktuelt når vi spiller i samme divisjon. Jeg tenker at det også er av stor betydning å ha en eller to spillere med ekstremt god dødballfot i laget. Vi bør enten satse på å utvikle noen av våre spillere på dette eller målrettet se etter noen. Kanskje burde vi til og med lære opp et par backer til å ta lange innkast, det bør vel være mulig å lære? Jeg mener absolutt ikke at vi skal bli et klassisk dødball-lag som bruker 3-4 minutter på å flytte opp midtstopperne hver gang vi får et frispark på midtbanen, men frispark i god posisjon og cornere bør kunne utnyttes bedre. Lange innkast vil jeg som hovedregel ikke se før eventuelt i et desperat forsøk på å få mål på slutten av kampen.
×
×
  • Opprett ny...