Jump to content

TheDriver

Bruker
 • Content Count

  469
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

274

About TheDriver

 • Rank
  avhengig

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tror dette blir bra jeg 😊 Gleder meg til 2021 jeg, håper vi kjemper i topp 5, jeg er kravstor men det skal man være og man skal sikte høyt. Jeg tror igjen vi har en bra stamme i laget nå for å bygge ett topp 5 lag til 2021, vi har mange og massr potensiale i laget som avsluttet sesongen 😊 Samtidig er det vel mange lovende i akademiet på vei opp 😊
 2. Veldig positiv etter å sett videoen av Janne, han vil tydeligvis prøve å holde på spillere og bygge opp. Det er noe av det mest fornuftige, beste og smarteste jeg har hørt på lenge i Stabæk 😊😊 Målet til ett lag må jo være å kjempe i toppen og helst vinne og da kan man ikke bare selge spillere og låne hele veien. Selvsagt må det til men nytter ikke å bytte halve laget hver sesong om man skal kjempe i toppen, da må man ihvertfall ha masse masse flaks. Syns JJ er inne på noe meget fornuftig nå og det smarteste man selvsagt gjør, man må bygge en stamme for å ha en ryggrad for å vokse 😊 Sandberg er
 3. Jepp, nettopp det tenker jeg også, bare håpe de blir i klubben neste sesong også. Så får håpe ingen byr, da kan man ha ett håp om topp 5 om man bygger videre på stammen
 4. Vært fint om kommentator kunne lært seg hvem som er hvem, er ikke så vanskelig å se på ryggen på de heller Der rettet han seg selv.
 5. Edvardsen og Normann Hansen er dem giftigste vi har, vi må bygge videre rundt dem, mye bra tendenser å ta med videre, men dem blir vel solgt sammen med Bohinen, Skytte, Sandberg og Solheim.
 6. Slapp av, han og 2/3 av laget nå er nok borte til sesongstart. Men ja Valsvik er en som bør beholdes men det skjer nok neppe.
 7. Ja skal vel ikke mye så til å for å holde spillerne litt lenger enn det Stabæk gjør.
 8. Eller klubben hadde kjempet høyere og kanskje vært mer attraktiv å bli værende i.
 9. Alle som drar laget opp blir solgt så Emil er nok snart historie han også. Trodde det var penger i Bærum jeg, men tydeligvis ikke for næringslivet for å støtte klubben.
 10. B/G er blitt ett veldig bra lag, men dem har jobbet for det også. I Stabæk er det sjeldent en spiller er med i 2-3 år. Og man selger unna så fort det blir noe bra, så tror vi kan forvente oss å ligge mellom 8-14 plass på sesongene som kommer om det ikke prøves å beholde spillere, med akademiet så kunne vi fint ha ligget i topp 5, men er penga som rår og da selger vi oss fra medaljer og Europa spill dessverre. Med Meling, Hanche, Ohi, Boli så hadde vi nok lett deltatt i topp 5.
 11. BB for meg gikk akkurat av om ikke noe veldig spesielt skjer i siste 10.
 12. Som en trofast Nadderud gjenger og Stabæk supporter sa til meg i fjor da Oliver entret banen første gang, han minner meg om myggen (Erik Mykland)
×
×
 • Create New...