Jump to content

TheDriver

Bruker
 • Posts

  784
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

TheDriver last won the day on July 11

TheDriver had the most liked content!

Reputation

844

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Denne mannen fremhevet seg veldig positivt, styrte og herjet ute på siden sin. Gleder meg til fortsettelsen
 2. Tror dette går veien og at vi ikke rykker ned, var mye bra spill mot Brann. Men vi mangler fortsatt å klare å få ballen i nettet og det må man skal man vinne kamper. Men jeg så veldig mye bra og vi dominerte kampen, spesielt i andre omgang. Hadde vært rettferdig med 3 poeng her.
 3. Velkommen tilbake byggmester Bob. Masse lykke til, jeg har troen. Dette blir en bra høst 🙂
 4. Likte Toni Ordinas jeg, hadde ikke gjort noe om han kom tilbake. Artig type.
 5. Tusen takk til de som ryddet bussen.💙💙💙 Fortsett sånn. Også håper jeg alle kan bidra med det sånn at det ikke er de samme som alltid må ta ansvaret/jobben med det. Gjør min dag mye lettere og mye mindre frustrerende. Btw så er jeg også sikker på at seirene snart kommer, vi trenger bare noen som putter mål framover. Hadde vi hatt en Boli type på topp så hadde vi ikke ligget der vi ligger på tabellen nå. Personlig synes jeg laget presterer bedre på banen enn hva tabellen skulle tilsi, men man trenger noen som omsetter sjanser til mål.
 6. Har faktisk den følelsen selv at det blir 3 poeng i dag.
 7. Vil skryte av dere. I dag på vei hjem fra Skien var bussen ryddig og fin etter dere og meget lite søppel lå igjen da jeg parkerte 💙 Sparer meg for masse tid, frustrasjon og irritasjon 💙 Fortsett sånn 👍👍 💙💙💙 Så en STOR snu operasjon av dere 👍👍☺️ Får tro og håpe klubben lærer snuoperasjon av dere 💙
 8. Japp, dette er helt galskap på eliteserie og obos nivå, hadde det vært 4,5 eller 6 divisjon skulle jeg da enda ha skjønt det. Dette er bare tragisk, syns det er rart det ikke er med fokus rundt dette, men er vel folk som ønsker å hysje det ned. Trist for fotballen, man mister liksom all tillitt og tiltro.
 9. For meg er det helt ufattelig at ikke klubben klager på denne annulleringen. Dette er jo helt sykt. Jeg mener Stabæk burde tilkjennes 3 poeng og Sandefjord fratas det ene, dette kan ha noe å si i nedrykkstriden også. Og hvorfor er det så lite fokus på dette i media, jeg trodde liksom eliteserien hadde mer fokus men virker ikke som mange bryr seg. Dette tyder på at dommerne kan gjøre akkurat hva de vil og at selve fotballen ikke har noe å si. Hadde skjønt det hvis det hadde vært i 4-5 divisjon men ikke i eliteserien.
 10. Aircondition stod på for fullt i bussen men er tydeligvis noe feil med ac i denne bussen. Men det blir nok fikset i den da den brukes for i buss for tog fast. De 2 andre turbussene som antagelig brukes til kampene virket ihvertfall aircondition i da jeg kjørte de sist. Men i russe/partybussene virker ikke ac i noen av de 18 vi har.
 11. Sett denne situasjonen mange ganger nå og kan ikke skjønne at det er noe annet enn ett godkjent mål utfra det jeg har lært på dommerskolen. Dette er helt sykt, Stabæk frarøves her 2 rettferdige poeng. Dette må klages inn og ses på, jeg mener at Stabæk her helt klart bør tilkjennes seier og 3 poeng. Alt annet anser jeg som kriminalitet. Dette MÅ virkelig taes videre. Dette er helt sykt og står dette seg så har jeg mistet all tiltro og tillitt til Eliteserien og norsk fotball.
 12. David Sissoko 20 år, til Brattvåg er en spiss vi burde følge med på.
 13. Tror Stabæk er ett av de lagene som er best tjent med VAR om man ser på tidligere sesonger.
 14. Gratulerer med 3 fortjente og rettferdige poeng. Det var en slitekamp men sett dette viser viktigheten av ryggrad og rutine i ett lag. Ble visst kaste en halvfull cola flaske som traff dommeren i tinningen. Var en mindreårig som kastet flasken visst. Dem sliter med å rekruttere dommere og det kan jeg godt forstå. Selv tatt dommerkurs men aldri dømt en kamp og hadde aldri villet dømt en kamp heller 😊 Men 3 viktige poeng her med 9 mann, det er rått og velfortjent 😊 Det som teller 😊
×
×
 • Create New...