Jump to content

TheDriver

Bruker
 • Posts

  657
 • Joined

 • Last visited

Reputation

535

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Endelige satt den, men det må trenes foran mål. Vi burde hatt 3-4 mål nå 🙂
 2. Skal man rykke opp bør det taes poeng i sånne kamper, satse på 1-2 mål i overtiden.
 3. Bra første 30 minutt. Håper det fortsetter sånn 🙂 Lykke til 🙂
 4. Så kampen på mobilen og hørte dere MEGET godt kampen igjennom. Dere er ihvertfall den tolvte mann og i mine øyne denne kampens klart beste mann etterfulgt av Sandberg.
 5. Elendig kamera kvalitet på Eurosport. Hører dere godt. Lykke til.
 6. Ja, vil si det jeg så og oppfattet på Intility ettersom det virker som andre farger det Rosenrødt. Men du og andre skal slippe å få høre så mye fra meg. De fleste er jo tydeligvis veldig fornøyde med dagens tilstand så skal slippe å høre meg si at jeg ikke er fornøyd, eller skrive før det er bedre tider, jeg har sagt meningen min. (Litt for mange ganger.)
 7. Dro 15 mil en vei for å se på Enga-Stabæk, pga jeg hadde litt troen etter seieren mot KBK og hadde lyst til å se fotball live igjen, men jeg ble skuffa, jeg har fått med meg at en del mener Stabæk spilte bra i kampen, det var i så fall kun enkeltvis og enkelte prestasjoner. Enga førte kampen hele veien og hadde full full kontroll, det kunne fort endt med at dem vant med både 6,7 og 8 mål. Jeg var forundret over at Enga ikke vant med mer. Var veldig skuffende og jeg venter på nye resultater og forbedring før jeg gidder å dra på flere kamper. Igjen takk for meg og sorry for at jeg igjen skriver meningen min rett fra levra. Håper for Stabæk at det blir samling i bunn, hvis ikke kan dere nok regne med å leve midtabells, det jeg så er laaaangt i fra ett opprykks lag.
 8. Helt enig, men jeg skal slutte å si meningen min og det jeg ser som realiteten her inne for da blir det bare negativt, så dette er mitt siste innlegg på forumet. Takk for meg.
 9. Det forsvinner spillere, akkurat som Solbakken, her skal det inn penger.
 10. Alt har vært hodeløst etter at dem sparket Janne dessverre, men det er min mening. Snakk om topp 5 og det blir nedrykk, sånn det ser ut nå så antar jeg vi havner midt tabells i Obos og det blir kjedelig fotball, om ikke noe skjer. Sorry men det er min realistiske mening, håper jeg tar feil. I mine øyne så er det Edvardsen, Sandberg og ett par forsvarspillere som er ryggraden i dette laget nå og det blir for svakt men håper jeg tar grundig feil.
 11. Akkurat derfor Rekdal og co ble head huntet av RBK. Veldig spent på hvordan det vil gå med Kamma nå. Jeg tror at hadde Janne fått fortsette ferdig sesongen så hadde vi vært i en annen situasjon nå. Er nå trenerskiftet evt burde vært.
 12. Jeg synes stallen er ganske grei, en bra forsterkning i forsvar, to bra offensive raske spillere på midtbanen (type Edvardsen) og en goalgetter så tror jeg mye er gjort. Er nok mest offensivt vi trenger, trene mye på avslutninger. Med 3-4 bra forsterkninger så tror jeg vi har en bra sjanse for direkte opprykk men blir mange sultne lag i år. Frykter Brann, Sogndal, Raufoss og Ranheim mest, evt start. Men antar knivingen blir mellom oss, Brann og Sogndal, det kan bli veldig moro i år.
 13. Tusen takk @ringo, veldig bra og imponerende. Jeg tror OBOS 2022 kan bli den tøffeste på mange år. Det er mange sterke lag der som.jeg anser til å være på omtrent samme nivå ved sesongen avslutningen. Jeg ble personlig veldig overraska over prestasjonene til Hamkam, men tror tapet av trenerne svekker dem igjen. Jeg håper selvsagt på dirkete opprykk men jeg er redd det blir veldig tøft men Stabæk har vel nå kanskje økonomien til å forsterke litt og samtidig få samkjørt laget mer frem til sesong start. Men vi kommer nok ihvertfall på øverste halvdel av tabellen uten problemer, Jeg bare håper vi vil knive om direkte opprykk, vi bør ha gode sjanser på det. Få samkjørt laget, få en ryggrad i laget og en samkjørt ellver med 3-4 forsterkninger så tror jeg vi rykker rett opp igjen 🙂 Blir ihvertfall en veldig spennende OBOS hvor jeg håper vi jubler mest, høyest og best ved sesong avslutning 🙂
×
×
 • Create New...