Jump to content

Marandinho

Bruker
 • Posts

  289
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Marandinho last won the day on January 27

Marandinho had the most liked content!

Reputation

1,144

Recent Profile Visitors

910 profile views
 1. Han sier jo det selv også basically i postmatch intervjuet...
 2. og ikke minst spilletid, også.
 3. Kan ikke trene lag over 4.div? Kan du utdype den?😊
 4. 1. Tom Nordlie for å redde sesongen. 2. Tom Stenvoll
 5. Gi han tid ble det sagt. Hvor lang tid skal Kjønø få før vi bedømmer, egentlig? Nå har han fått en preseason, ligaens beste stall, ny assistenttrener som han valgte selv. Men allikevel så er vi middelhavsfarer i Obos! Når er nok, nok?
 6. Det MBH skriver her og høyere opp, Er egentlig det mange av oss supportere tenker, men ikke klarer å formidle på en ordentlig måte. Jeg er helt enig med deg, MBH.
 7. Takk for svar! Gir absolutt mening. Men spørs jo også når stadion kommer. er det snakk om 4,5 år som det spekuleres i, så er vel det ikke alt for gale å svi av noe på nytt kunstgress? Eventuelt så må vi lære å mestre gressbanen, men det er en annen diskusjon.
 8. Mulig dette er ett idiotisk spørsmål, Men her er jeg kunnskapsløs, så må spørre. Er det mulig med kunstgress på Nadderud? Eller dette over hodet til Stabæk og noe kommunen må avgjøre?
 9. Spyr av dette stadionprosjektet. 2026. Hårreisende!
 10. Toppkamp på Nadderud. Hadde helt glemt denne følelsen. Jeg er uvel 😂 Nervøs! Godt å kjenne på man lever. Veldig spent på banen som Ringo er inne på.
 11. Våknet opp i dag, med en herlig følelse! I går var vi gode! Fra A til Å. Defensivt og offensivt(!!). Vi herjet med Åsane! Det var godt! Jeg har ventet lenge på KNH skal omsider sette i gang og bli stabilt god. Han overbeviser om dagen!! Gøy å se Det var nytt å vinne slik. Jeg liker følelsen Stor hyllest til Stabæk Support som tar over Åsane Arena!
 12. Jeg digger det her jeg! Det skal være litt trøkk! BRA! Det er slik vinnerkultur skapes. Hate å tape mentalitet! I LIKE IT!
×
×
 • Create New...