Jump to content

Marandinho

Bruker
 • Content Count

  158
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Marandinho last won the day on May 18 2019

Marandinho had the most liked content!

Community Reputation

576

About Marandinho

 • Rank
  skravlekjerring

Recent Profile Visitors

634 profile views
 1. Vi trenger også en god høyreving. Normann Hansen trenger konkurranse for å heve sluttproduktet sitt.
 2. Der ja Jeppe!!!!!! Get inn! Scoringen til Edvardsen ga laget en wake up call!
 3. Shit happens! Heldigvis skjedde det tidlig. Lenge igjen. Håper gutta responderer godt på målet imot. Nå må vi inn i kampen!
 4. Haha me 3. Vi bør dra på kamp i lag 😂👏🤌😎
 5. Start har akkurat ansatt Tjelmeland (2 uker siden). Start + Kjønø kommer ikke til å skje.
 6. Jeg håper inderlig det sitter en spillergruppe hjemme nå og føler på skammen av å ha sviktet lederen sin totalt. Noen vesentlig mer enn andre. Nå forventer jeg at de bruker pausen godt. Går inn i seg selv og bretter opp ermene og viser eierskap for jobben deres. Møte opp på jobb hver dag og yte det de kan maksimalt. Gjøre alt de kan i sin makt for å berge dette. Det forventer jeg av spillergruppen. Jeg forventer at de ser seg i speilet og tenker at de skal utgjøre en forskjell hver eneste dag i treningshverdagen.
 7. Her er jeg faktisk 100% enig med deg Franck
 8. Nemlig! Bjarmann må det stilles strengere krav til. IAO dro fra ett Stabæk lag som var godt og fremtidsrettet. Hva har skjedd siden Bjarmann tok over egentlig? Vi famler i blinde på spillermarkedet.
 9. Kan noen få Normann Hansen langt faen ut av banen. Er så lei han nå.
 10. For ett supertalent! La han spille alt før han blir solgt 😂 fytti grisen! For noen syke mål han scorer! X-factor! Sorry at jeg sier det, men han har for min del parkert Normann Hansen. La Nusa spille så mye som en ung gutt kan. Selvsagt ikke overbelaste han, men jeg vil se han spille så mye han kan. Herlighet for en spiller!
×
×
 • Create New...