Jump to content

Marandinho

Bruker
 • Posts

  382
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Marandinho last won the day on February 13

Marandinho had the most liked content!

Reputation

1,498

Recent Profile Visitors

1,132 profile views
 1. Uenig. Piggy var veldig god på høsten i fjor. Han vokste spillmessig, som en profil, Ble tøffere og ble en leder. Hva som har skjedd i vinter og pre-season vet jeg ikke. Men vi alle vet hva som bor i Piggy. Føler Piggy er i samme dalen Hanche en gang var, før han blomstret og ble både den spilleren og kapteinen vi kjenner til. Piggy sin tid vil komme, men vi må gi han tillit.
 2. Jeg må le av Høgh😂 For en deilig profil. Håper han tar alle intervjuer i år 😂
 3. Tror det går på at vi ikke har klart å selge ut. Tidspunktet gjør det nok vanskelig for mange å delta på kampen. 13.30 på en lørdag😐
 4. Dette er noe drit! Husker kick offen i fjor som noe utrolig positivt. Utrolig synd de går bort fra det. Her tror jeg som fan at klubben har bommet litt ved å droppe kick off.
 5. Alt ligger i alle fall til rette for å sparke godt fra oss i år
 6. Der var du... på side 3. Positivitetstråden. Vi har nå satt stallen. Vi er tidlig i Februar. Vi har en stor stall med god dekning. Vi har ett trenerteam som det lukter krutt av. Bjarmann har levert ett utrolig godt vindu med spillere ut/inn. Vi har 2 mnd mer eller mindre til 1. seriekamp mot Odd. Her blir det plenty med tid til å få satt en 11er, finne roller og relasjoner. Kan ikke huske sist vi var så godt forberedt til en ny sesong? Er deilig.
 7. Har vi noensinne benyttet oss av en slik oppsjon egentlig? Eller er det mer en formalitet som er på papiret? 😂
 8. Tjenesteforsømmelse i så fall. Glemmer vi hvor store steg Piggy tok i fjor? Som både spiller og leder skikkelse? Skal vi endre kursen og sende våre beste unge talenter vekk så må det i så fall komme en oppdatert sportsplan. Regner med det er kontroll.
 9. Helt enig Sveinjhag. Viktig å ha realistiske forventninger her. La oss kjempe for å holde plassen med nebb og klør, så tar man det steg for steg deretter. Å tro at vi skal kjempe på en topp 6-8 blir i overkant romantisk. Altså, skjer det er jeg strålende fornøyd. Men vi rykket akkurat opp. Mye utskiftninger igjen. Er en stor tropp nå som må bli samkjørte. Første hele sesongen til Lars, hvor han skal implementere sin filosofi/tanker/ideer. Tenker la oss se og være forsiktige optimistiske.
 10. Dette er en gammel nyhet. fra november/desember
 11. Husk 2.5 mil euro er en fis for klubbene i Bundesliga.
 12. Men her må jo klubben på banen og bli informert. Hvem kan vi kontakte? Tror ikke klubben selv vil være kjent av at supportere ikke kan få kjøpt supporterutstyr. Dette må de få greie på💪
 13. Det er frustrerende😐 spesielt med drakt. Det er så essensielt. Skjedde meg en gang med Macron, men da fikk jeg beholde drakta som var feil, så sendte de ny i tillegg. Huff, ser andre anmeldelser fra andre kunder også nå på unisport🙈 virker som det er ett generelt problem. Uansett kjipt, selvom avtalen er bra for klubben. Får heller handle kun i container heretter på kampdag 🫡 så går pengene i det minste til klubben 🫡
 14. Dette er ikke Stabækbutikken, men Unisport. Er det flere som har opplevd at ordrene man har bestilt er blitt kansellert? Hatt store utfordringer med de, er det noen i klubben man kan kontakte for slike ting?
×
×
 • Create New...