Jump to content

Marandinho

Bruker
 • Posts

  361
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Marandinho last won the day on August 27

Marandinho had the most liked content!

Reputation

1,415

Recent Profile Visitors

1,029 profile views
 1. Tillater meg selv nok en uke å være litt romantisk🥰 4 kamper under Lars. 0 tap. I går fikk vi se at begge spisser scorer og serverer hverandre. Ikke minst peker på hverandre og feirer sammen. Betydningen av lagånd gir meg så jævla mye. Fremdeles mye å jobbe med. Men tenker nå at dette her beviste at vi åpenbart trengte en forandring på trenersiden. Det er absolutt ingen tvil om at Kjønø overhodet IKKE var rett mann. Jeg liker denne utviklingen. Deilig å være glad og romantisk på jobb💙💙 Og en stor shoutout til Stabæk Support i går 💙
 2. Tenkte det samme som deg! Hva er egentlig kravet for å være dommer på dette nivået. Er vel ikke rødt!!!!??? Eller har jeg på alt for blå briller?
 3. Driter i kampen, men det er noen punkter som gjør meg nyforelsket og gir meg sommerfugler i magen. 1. Kampen er faen ikke over før spillerne er i dusjen. Vi konkurrerer hele veien og drar det i land. 2. 4 mann løper bort og hopper på Kasper. Det feires som ett lag. De gleder seg over hverandre. 3. Nico Næss som drar alle bort til support for å feire scoringen. 4. Gift feirer som om han har scoret selv. Lagånden bygges her. 5. 3 poeng 2 kamper på rad😍 lets gooooo
 4. Er enig! Treningskamp vibber. At NFF har godkjent denne arenaen er sinnsykt. Kampen burde aldri vært spilt her.
 5. Fy faen for en deilig dag det var på Nadderud i dag💙☀️ Takk for kaffen, Lars! Festfotball!
 6. Her er du god, mbh 🤩😎😂 Men fra spøk til alvor. Lars Bo eller Tom Nordlie for min del. Ut sesong. Neste år kan vi ta etter sesongen. With the goal in hand, opprykk 2022 må berges. vi har 10 kamper og tidenes mulighet.
 7. Ikke uenig med deg, Blaasoldat. Overhodet ikke uenig med deg😁🙌 er faktisk helt enig med deg. Utelukkende. Men i dag, så velger jeg å være positiv. Noe skjedde. Hjulene er forhåpentligvis i gang.
 8. Enig. Vi trenger overhodet ikke å stresse. La oss få en ut sesong nå. Jobbe for ett opprykk. Så kan det vurderes deretter.
 9. 16.08.2022 Dagen klubben bestemte seg for å våkne opp. Det er ikke over enda. Mye jobb som gjenstår. Men at klubben omsider har bestemt seg for å våkne opp og gå til de neste 10 kampene med iver og engasjement, det kan jeg stille meg bak. Dette kan fort bli vendepunktet vært. La oss kjøre på for opprykk nå🙏🙌
 10. VI TAPER FAEN MEG FOR STJØRDAL-BLINK! Hva er det som skjer?! Forventer en uttalelse av klubben.
 11. Jeg vil ha en uttalelse av klubben etter kamp. Uavhengig sluttresultatet. Nich har vært innom sportsplanen lenge. Manglende oppfølging derfra. Jeg og svært mange andre supportere lurer på hva i all verden er det som foregår. Obosligaen mest lukkede klubb er vi også blitt. Forventer en uttalelse av Moe.
 12. Vi er så heldig der 😂 aldri angrep på keep.
 13. Wangberg kom også rett før seriestart, halvskadd. Ingen som kan garantere for ett mål. Men når klubben setter ett mål på Topp 6, og du rykker ned, så er det vel noe som skurrer? Ja, JJ fikk sparken. Etter 10 kamper. Mulig det var rett for deg. Mulig tiden uansett var inne. Men å si at ting lå til rette for at vi skulle lykkes de 10 første kampene er feil. Arni har ikke etablert sannheten om at Kjønø fikk spillerne han ville ha. Dette så vi jo i fjor! ikke legg dette på Arni. En hel haug med spillere kom inn i sommervinduet i fjor. Billig var det heller ikke. Mulig for deg at det var kun Høyland han ville ha, men du så vel hvordan det endte? "Groruds Kante", Vi setter han på venstre Vingback. Ok, så la oss si det var Jon som ville ha Kirkevold. Så Kjønø brukte spilleren han ikke ville ha? Skjønner egentlig ikke hva du vil fram til? Hvis du vil frem til at Kjønø er Jævla god på utvikle, så ok. Spol frem til før årets sesong. Vi har en ganske så bra stall. Nye milioner er brukt, med ett mål! Rykke opp. Det har Kjønø også sagt. Så får han da tidenes Obos stall (sammen med Brann sin, for jeg vet du mener den er best). Og klarer fremdeles ikke å utvikle laget. I tillegg har trenden gått ned. Vi slipper inn flere mål enn vi scorer. utvikling går feil vei. 20 kamper i fjor, vi rykket ned. 19 kamper i år. 4. plass i Obosligaen 39 seriekamper med Kjønø. Hvor er vi egentlig på vei hen? Hva slags klart spillemønster ser du? Så får å avslutte på det siste du reagerer på. Selvsagt fikk JJ ekstremt mye dårligere arbeidsforhold enn Kjønø. Opp til deg hvordan du vil ta det. Noen ganger er man uenig. Men slutt å gå etter folk som du har gjort lenge. Slutt å kveruler bare for å kverulere. Hadde ting vært bra nå, så hadde det ikke vært likegyldighet. Det det hadde vært bånn gass på vei mot Eliteserien med fulle tribuner og sprudlende fotball. Forklar meg gjerne hva DU mener bra. Og forklar meg gjerne hva DU tenker vi gjør helt rett på vei mot 2.Plassen.
×
×
 • Create New...