Jump to content

Marandinho

Bruker
 • Posts

  208
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Marandinho last won the day on May 18 2019

Marandinho had the most liked content!

Reputation

728

Recent Profile Visitors

701 profile views
 1. Interessant. Ser poenget ditt. Jeg personlig, tenker at Nike er en av (om ikke den største) utstyrsleverandøren i verden. 177mill følgere på insta. Unisport er store i Skandinavia, med total 6 mill følgere på alle plattformer. Det blir superenkelt for supportere å kjøpe drakter og utstyr. Godt mulig du syns det er lite miljøvennlig å kjøpe drakt, jeg personlig liker å ha alle drakter. Stabæk som klubb vil jo få en del pr i sosiale medier i gjennom de. Eneste jeg ikke kan uttale meg om er den økonomiske biten. Men personlig er jeg veldig positiv til at Nike vil pryde draktene. Og hva har utstyrsleverandøren med nedrykk å gjøre? Er da helt uvesentlig at vi rykket ned med Adidas og Legea. Hva har det med Nike å gjøre? Og du kan ikke utelukke grønn arm kun fordi det ble Nike?
 2. Er du ikke fornøyd? Er det ikke en god avtale?
 3. Usikker på hvilken tråd som er rett, så tar det her. Men går det an å ta ett øyeblikk, for å hylle personene som har jobbet med Unisport/Nike avtalen? Fytti dette helvette, jeg syntes det er drit kult 🔥🔥🔥🔥🔥
 4. Stabæk support gjennom hele kampen 💙💙💙🔥🔥🔥
 5. Skittent spill! Soleklart rødt. Nå må vi kjøre på gutta!!!!!💙💙💙💙🤌🤌🤌🤌🤌🤌
 6. Lets go boys!!!!!! Matchday! 💙💙
 7. Glem Valsvik. Det er ikke derfor vi ligger der vi ligger. Vi har tross alt hentet sykt mange andre spillere. Desverre er ikke spillerlogistikken god hos oss som klubb. Hadde logistikken vært bedre, så hadde man greid å kapre f.eks Valsvik istedenfor Pedersen. Økonomisk var vi vesentlig bedre stilt enn Godset på det tidspunktet. Hovedproblemet til Stabæk er at vi ansatte en agent som sportssjef.
 8. I følge fantasy var han ute faktisk. Men fantasy er ikke nødvendigvis riktig. De henger ofte etter med info
 9. Enig med deg Blaasoldat. Utfordringen akkurat nå er her og nå. Det er ganske obvious. Men hvis man ser på spillerlogistikken siste halvannet år etter Bjarmann tok over. Kan noen nevne 1 spiller Bjarmann har hentet som har prestert? Sammenligner vi dagens stall med stallen for halvannet år siden så tror man nesten det er kødd. Bjarmann har brukt halvannet år på å sette opp denne stallen her?!! Det er en vits. Enkelt og greit. Problemet her er ikke treneren. Hverken Janne eller Kjønø. problemet er at vi har falmet i blinde i alle vinduene Bjarmann har styrt. Janne meldte det selv før sesongen. Stallen var ikke god nok! Føler ikke vi har ett ledelsesproblem annet enn at de har neglisjert de elendige resultatetene Bjarmann har vist vindu etter vindu. Jeg spurte min arbeidsgiver, om jeg hadde beholdt min stilling om jeg hadde levert til stryk i min jobb. Ikke faen sa min arbeidsgiver. Kultur kommer av gjentagene handlinger over tid. Ukultur kommer og av det tilsvarende. Jeg mener nå at nok er nok, Bjarmann må gå.
 10. En fantastisk god ide syntes nå jeg 😁👍
 11. Ser klubben legger ut i dag at Ingo har vært på Nadderud og pratet med spillerne i dag. DET syntes jeg er kjempefint. er det en som kan motivere er det Ingo, er det en som kan hause opp er det Ingo. At spillerne fikk en prat med han tenker jeg utelukkende er positivt Håper det gir en effekt i arbeidshverdagen til spillerne. at det de fikk høre i dag sitter i bakhodet deres.
 12. Noen som har vært på trening denne uken og sett om vi har fått tilbake flere spillere på feltet?
 13. Resultat av et elendig arbeid i snart halvannet år på spillerlogistikk av Bjarmann. Brukt så mye penger og tid for at vi skal ende med denne stallen her ut året. Neglisjering av ressursene våre, Neglisjeringen av laget og ikke minst neglisjering av situasjonen vi er i.
×
×
 • Create New...