Jump to content

Marandinho

Bruker
 • Content Count

  98
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Marandinho last won the day on May 18 2019

Marandinho had the most liked content!

Community Reputation

414

About Marandinho

 • Rank
  Nærmer seg de 100 første

Recent Profile Visitors

508 profile views
 1. Gir absolutt mening👍 har vært veldig stille rundt mix i vinter. Samt fra Bjarmann vedrørende Mix.
 2. Vet noen status eller situasjonen til Mix?
 3. Marie kjeks hele fyren. Nei takk. Ikke interessert. Det er ikke en slik spiller vi trenger. Ei heller har Helland noe videre markedsverdi i form av videresalg mtp alderen. Ser lite potensial ved å ha han til Stabæk.
 4. Men hva trodde vi egentlig? At vi skulle ta medalje? Husk at for 2 år siden skulle vi spille kvalik med Henning Berg. Med spillere som Ohi, Boli, Tobbe, Ola osv osv. Det var greit "kjedelig fotball" under Berg også. Vi jublet jo når han sluttet. Hadde vi ikke spilt "kjedelig" fotball og havnet på 8.plass hadde vi vel vært ok fornøyd? Jeg er fornøyd med bismak. Vi kunne nok gjort det bedre. Vi har hatt problemer med å score mål.. med Bjarmann i snart ett år i jobben og fått mer erfaring der, vil vi bli bedre i 2021. Kanskje håpe på topp 5 eller topp 6. Men vi må ikke glemme hva vi
 5. Edvardsen har virkelig vært stor i 2.omg?
 6. Skulle gjerne sett Luc på topp jeg nå. Antonsson er rett og slett ikke god nok. Luc har i det minste nese for mål og assist. Her er det bare å peise på i 2.omg. ikke falle bakpå. Vi var klart best i 1.omg
 7. Lad tlf og drikk mye kaffe. I dag må du være på! Deadline day!
 8. Men hvorfor peker vi på Janne? Føler dere dagens tropp er topp 3? I så fall pek på Bjarmann. Nå selger vi uten å hente erstattere. Vi er på den 3. Lånespissen på 3 vinduer. Ingen som nevner hvor slett jobb (sett utenfra) Bjarmann har gjort. Blir for dumt å peke på Janne og Belsvik. Janne må jo ha forutsetningene til å ta ett lag til toppen også. Vi må være dønn ærlig å si at vi ikke har noe topplag.
 9. Bjarmann må seriøst på jobb! Å skylde på Janne er hodemist. Troppen er ikke god nok! Det er Bjarmann sitt ansvar. 3 vinduer har han hatt!
 10. Trener alternativt med Østhagen ref storyen hans på insta?
×
×
 • Create New...