Jump to content

kantmiss

Bruker
 • Posts

  37
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

kantmiss last won the day on February 15 2020

kantmiss had the most liked content!

Reputation

115

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er ikke det å være første klubb til å satse på neste generasjons trenere, annerledes? Og er ikke annerledes det vi ønsker oss? Jeg sier kjør på med Kjønø!!
 2. Tipper ikke Skytte eller Kino starter neste kamp
 3. Om Janne ønsker Skytte, så er det også Bjarmanns jobb å hente han... Det betyr ikke at han er svak av den grunn. Jeg tror Janne ville ha han, fordi han gjorde en helt grei figur første høsten til Janne.
 4. IAO dro fra et godt lag? Var det ikke bare lånespillere og Kino han hentet på slutten? 🤣 Bjarmann har fått 1 år med korona til å rydde opp i de kortsiktige løsningene fra tidligere. Tror han kan få noen sesonger til.
 5. Det laget som er utpå nå, er som et helt nytt lag!
 6. JØSS!!! Dobbel bytte etter 60 minutter fungerer 😮 Trodde det var etter 80 min som var det store! Herlig!
 7. Jeg fikk ikke sett kampen live, men har nå sett reprise. Valgte kun se 2. Omgang etter å lest litt oppdatering på hvor "strålende" den første var her på forumet... Det er faktisk første gang i år jeg virkelig har gledet meg over spillet vårt, og da spesielt de siste 15 minuttene. Nusa var GOD i kveld, og enda bedre, han lager underholdning. Torgersen, Geelmuyden og Uche var andre som spesielt imponerte meg. Syntes også laget som var der ute i 2. Omgang klikket veldig bra sammen, og man kunne se at det var en kjemi jeg mener har manglet lenge. Vet ikke hvem som spilte bakerst i de første 45, men Ottesen, Piggy, Wangberg og Moe virket solide de siste 45. Jeg håper det laget jeg så i 2 omgang er det laget som starter neste kamp, med unntak av Kino og Brauti ( Sandberg og Uche inn)
 8. Dette er et Janne problem 100%. Taktikk, motivasjon og lagspill er det han som skal sette. Jeg syntes det er latterlig å legge skylden på Torgeir, bare fordi han ikke har klart å hente inn en "frelser" som er så god at han ikke trenger et lag rundt seg... Wangberg, Shala, Solbakken + signert mange av talentene våre tidlig er en god start for meg. Der kom målsniken vår med en redusering også gitt!
 9. Hadde ikke gjort noe å tatt trenerbytte allerede nå. Vi vet alle at det kommer, og tviler på store forandringer over noen kamper til med Janne.
 10. Det virker som ingen gjør seg spillbare fremover. Syntes det gang på gang stopper opp fordi ingen er, eller kommer seg raskt i en god posisjon, og vi ender med tilbakespill. Skytte burde vært den spilleren som fant de rommene, men det er han ikke, dessverre.
 11. Vi burde alle skrive under å sende inn til Janne at vi krever minst 1 bytte innen det 65 minutt, med mindre vi leder 3 - 0. I tillegg til 3 bytter minst i hver kamp. Var kjedelig trist å se de siste 30 minuttene.
×
×
 • Create New...